Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
yarın hava nasıl olacak, bazı yerlerde yağmurlu bazı yerlerde güneşli görünüyor

@ASTRO

abi çok erken olmaz mı sabah 8:00 bence çok erken ama topluluk karar versin

abi 8 çok erken,ben hatta nenemler geldiği için arkanızdan gelicem.Kadın ile vakit geçirmezsem alınıyor.Ben bi 30 dk geçikmeli gelicem

Gençler ben yarın babamın evinden katılırım size. Siz eğer 9.30 da buluşursanız saat 10.00 gibi babamın evinin önünden geçersiniz. beni bir çaldırırsanız ben hemen inerim aşağıya

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
tekrar ediyorum. yaşlı nenem geldiği için bi 30 dk onunla vakit geçircem.Ben size arkadan yetişirim.kesin gelcem yani yolu biliyorum sadece mavigölün orda ararım nerde oturuyorsunuz diye

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
beyler öncelikle özür dilerim sizinle deltaya gelemedim, çünkü kaybettim sizi, en son Şafak abiyi görmüştüm onu takip ettim, meğerse o gitmiyomuş ben de bunu anladığımda çok geç oldu, eve gitmeye karar verdim. Bi dahakine olmaz ama böyle bir şey :D

ha bir de konya yolunu çıkmama hayati bi destek olan ve eldivenlerini bana veren Erdem abiye çok teşekkür ediyim söyleyemedim çünkü

(Erdem abi yeni eldiven almadıysan veriyim geri, normalde Deltaya gidip alcaktım bi çift eldiven, alamadım :( )

@engin kızılcan

engin cim teşekkür edilecek bir durum yokki ortada ... teşekkür etmen gereken biri varsa oda ailen sana o kadar güveniyorlar ki seni bizimle birlikte bize güvenerek izin verdiler sana sende onların sana olan güvenini boşa çıkarmadın....birde kendi azmine teşekkür et ... ben sana güven mesen hadi duralım 2 dakka dinlen demeyi bilirdim ama şuna inan insan istedikce yapamayacağı şey yoktur ben sadece senin kendine olan güvenini yerine getirmeye çalıştım... kendine iyi bak yakında görüşmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: engin kızılcan
Geri