Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@engin kızılcan

Engin kardeşim akşam sürme endişeni anlıyorum. Yanlız bir çok kişi çalıştığı, okulu olduğu vs. gibi özel durumları olduğu için etkinlikler akşam saatlerinde yapılıyor. Şafak abi yazmış zaten etkinlik bilgilerini bir önceki sayfada.

@egemen erdem öztürk

Egemen bey, kısa turlarımızda aramızda sizi de görmek isteriz. Gruba katılmak için sadece etkinliklerde olmanız. (Uygun olduğunuz) Şuan zaten uzun turlarımız gündem de değil. Yarın akşamki turda görmek isteriz sizide.

@tobleron
Gelecek misin? :D

Pedallıycaz tabi,ama öyle 50 60 km veya haftasonlarında yaptığımız gibi 150+ turlar olmuycak sadece gidicez bi yere sohbet ve eğlence olay bu :) bisikletle gelcek herkes

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Yarın mesai bitiminde yola çıkacağım için yarın aranızda olamayacağım maalesef. Görkem bak sen dinlenirken Şafak elinden geldiğince katkıda bulunmaya çalıştı. Yarın olamayacaksam da fikirlerim sizinle, birlikte grubu sürükleyebilirsiniz. Hem arada paslaşarak organizatörlüğe mola verme şansınız da olur. Yıpranmadan herkes kadar zevk alarak grubu aktive edersiniz.

@Görkem Kılınç
nan görkem maçın saatini gününü kararlaştırdın da gelcekmisin diyemi soruyon...sen kararlaştır beni de yaz listeye...

arkadaşlar yarın ise aranıza olamıycam,size iyi eğlenceler...

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@egemen erdem öztürk

egemen sorun değil sen gel tek başına 20 km yapamazken grupla bi bakmışsın 50 km yi devirmişsin

@engin kızılcan

engin haklısın ama cuma günleri buluşmamızın özelliği zaten gece buluşması olması evet haklısın yaşın itibarı ile ailenden izin alamaman normal ancan pazar günleri buluşmalarına gelebilirsin ... tabiii gece buluşmalarına da gelebilirsin

@EXTASY

bence pek sorun olmayacak çünkü konuştum onlarla, biraz daha esnek davranacaklar, zaten bisiklete binmemi destekliyolar yani durum kanaatimce iyi, dolayısıyla yarın bi sorun olmazsa geliyorum :D sanırım beni avatarıma çizdiğim resmimden tanıcaksınız :D

arkadaşlar bu akşam ailevi bir sebepden dolayı gelemeyeceğim....aslında gelebilirim ama çok geç kalırım sizlere .. kızımı ve eşimi akşam batıkente bırakmam gerekiyor... ondan sonra tekrar eve gel üzerini değiş ve buluşma yerine gelmem baya geçolacak ama şartları zorlayacağım.. hepinizi seviyorum

Beyler geleceğini belirten görkem ve yeni arkadaşımız dışında gelen olmayacağı ve az kişi çoğunluğun sağlanamayacağı için buluşmanın önümüzdeki günlerde yapılmasına kararlaştırılmıştır.

Zaten dikmen taraflarına şu an dolu yağıyor

tüh :( peki en yakın tur ne zaman olur? kusura bakmayın çok heyecanlıyım da bi şeyler yapmak istiyorum hep :D

Yalnız benim tek endişem, biraz antrenmansız olduğum için, sizin basıp gitmeniz ve benim geride kalmam :(

Geri