Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Şafak 3 gün cuma günü okul çıkışı Emek Delta'ya gideceğim arkadaşım Can ile bisiklet bakmaya:) Bu arada forma elinizde var mı hazırda?

ben bu cuma büyük ihtimalle katılamıycam...gündüz olursa bişeyler ona katılablirim.ama akşam müsait deilim...

bir de artık haftasonu turlarımıza da başlasak da sıklaştırsak hatta...:)

oo güzel olur haftasonu :D genellikle nerede buluşuyosunuz ve nereye gidiyosunuz?

Cuma günü şimşekli yağmur gözüküyor.Yinede bekliyorum tahmini tutturamadıkları için bakalım

@Şafak Atilla Akpınar

CANIM BİSİKLETİN TADI ÇAMURLA DAHA GÜZEL ÇIKAR .... YAĞMUR ÇAMUR FARKETMEZ......BEN GELİRİM HER NE OLURSA OLSUN......

GÖRKEM ŞU İSTİFANI GERİ ALSANDA ARTIK HAFTASONLARINADA BAŞLASAK ARTIK ŞU MANGALLARA

@EXTASY

@Hacı Murat ŞAHİN

Abi ayıpsınız ya geri gelirim koltuğa, geleceğinizi bilsem varya durmam. :D Artık toplanalım abiler yaz geldi. Sık sık görüşmeler yapmaya çalışalım. Sezonun yarısında uyuduk nerdeyse, toparlanmamız zor olacak. Sizden bunu rica ediyorum sadece. Haydi takım nerdesiniz? :bilmiom: :River-102

@engin kızılcan

Anka bisikletin mangalları meşhurdur. :lick3: Yanlız mangalcı gitti. Abiler size kalıyor ocağı yakmak :)

iyi günler...Nasılsınız Anka Bisiklet Takımı!!Yazı iyiden iyiye yaşıyoruz.Akşam bireysel tur atarken bile çoraplarıma kadar terliyorum :D

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Etkinlik tarihi: 11.06.2010 CUMA

Buluşma yeri: Kızılay, Güvenpark

Buluşma saati: 20:00

Program : Cuma akşamı gerçekleştirilen akşam buluşması özelliğini taşımaktadır.İlerleyen günlerde haftanın son günü olan pazar günü için uzun bir yol kararlaştırılcak.

Not: Etkinliklerimizde eldiven,KASK > hayati ve mecburidir...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Hava : Gökgürültülü sağanak yağışlı
Sıcaklık (°C) : En düşük 15- En yüksek, 25
Rüzgar (km/sa) : Yön, Küzeydoğu - Hız, 12

Ya buluşma yeri, gidilecek yer (Tandoğan di mi?) iyi güzel de saati biraz zorlayıcı benim için, biraz erkene alma ihtimalimiz var mı? Biliyorum sizin için de gelenek böyle ama bana da sıkıntı oluyor :(

ben daha 3 günlük bir pedalcıyım :) ben de grup üyesi olmak ve etkinliklere katılmak isterim. ama uzun mesefede şimdilik katılabileceğimi düşünmüyorum :( 20kmyi anca gidiyorum daha :S

Bugün sağanak gözüküyordu ama gündüz güneşlik bi hava vardı.yarında böyle olacak büyük iht. görüşmek üzere

Egemen yarınki buluşma zaten yüz yüze sohbet,pedal yapmıycaz rahatlıkla gelebilirsiniz.

@Şafak Atilla Akpınar

ne zaman yapıcaz peki? ben ona göre hazırlanmıştım :(

Geri