Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Bütün forum halkına iyi gezintiler

Ankara'dan bir bisiklet sever olarak klübünüze katılmayı isterim. Hatta birkaç arkadaşımı da getirmek isterim eğer uygun görürseniz. Benim için tek engel okulum. Okullar kapanır kapanmaz bisikletimi yenileyip sizlere katılmayı planlıyorum...

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Scudo
@aurora79

Deniz abi güle güle git, güle güle gel inş.Bizi arada bir bilgilendirmeyi unutma ha. :p "Asker gidecek geri gelecek...":10: :vroam:

@TheBioHazard

TheBioHazard arkadaşım,

Seni ve arkadaşlarını aramızda görmekten onur duyarız. Katılım şartımız sadece etkinliklerimizden her hangi birine katılıp bizimle tanışmanız ve elinizden geldiğince etkinliklerde olmanız gerekiyor. Ne zaman istersen gelebilirsin...

Saygılarımla...

Deniz Kardeş inan bayağıdır yine yoğunluğa karıştım. Duyuruyu da sonrasını da şimdi okuyorum. Online görünüyorsun yolun açık olsun. Kısmet değilmiş görüşmek.

@aurora79

deniz güle güle git dostum. malum yaz sezonunada girdik iş yerinde izinler başladı bende yarından itibaren izinliyim ve sıkışıklık diz boyu. iş nedeniyle ne ilk gidişte seni uğurlamaya gelebildim nede bu buluşmaya. çok üzgünüm kardeşim. sana hayırlı teskereler dilerim.

11 haziranda son yazılıma gireceğim. Sonra bisikleti 1 hafta içinde değiştirebilirsem size katılırım hemen. Değiştiremezsem 1 hafta daha beklemem gerekecek Çoruma gideceğim:(

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@TheBioHazard

Problem değil kardeşim. :) Biz hep burdayız. Ne zaman istersen katılabilirsin... ;)

bu pazar birşeyler y76apmayacakmıyız...? eğer yapmazsak ben bisikletime bakım yapmayı planlıyorum başka bakım yapacak olanlar varsa ( serdar ) :) beraber yapabiliriz.....toplouca bakım yaparız

Merhaba Anka Ekibi. ben Engin, Ankaralıyım ve bisiklet sürme açlığıyla yanıp tutuşan bir liseli olarak size katılmayı çok isterim. Bir dahaki hafta içi bisikletimi Düzce'den getiriyorum ve aranızda oluyorum... Olur mu?

@EXTASY

Abi yarın bende bisiklet sürmek istiyorum aslında. Bir işim çıkmazsa ve bir şeyler yapacaksanız beni de haberdar ediniz...

@engin kızılcan

Tabi ki olur. :) Her zaman bekleriz, aramızda görmekten onur duyarız...;)

Bugün bisiklet sürüyordum arkadaşım Can ile Kurtuluş Park'ında. Bisikletçi abilerimden birini gördüm zili ile selam verdi bize :) dedim işte bisiklet ruhu... Şu anki bisikletime herhangi aksesuar almadığım için geri selamı sadece kafa hareketleriyle verebildim moralim bozuldu. Forumdansa o abimiz tekrar selamlar:)

arkıadaşlar nerdesiniz yaaaa... can abi .... hacı murat.... ve adını şu an hatırlayamadığım diğer unuttuğum kişiler uzun zamandır foruma birşeyler yazmıyorsunuz ... ne o yoksa terk mi edildik... bi günahımız olduysa affola

valla yeni üye olarak ben defalarca bakıyorum yeni bir şey yazılmış mı diye..

Yaz geliyo iş artıyo galiba Erdem ya. Ama sende de bir durgunluk var. Görkem'in gruba katkısını bir kez daha vurgulamak isterim. Ah be Görkem ayıp ettin yahu.

@Görkem Kılınç

Yaptıkların kadar yapmadıklarından da bahsediyorum kardeşim. Öncesinde de böyle olgun yaklaşaydın ya. Sözlerimi eleştiri gibi algılama sadece biraz sitem, sana da hak vermiyor değilim gerçekte. Neyse bir araya gelelim konuşuruz.

Şafak Kardeş bu cuma akşamı iş çıkışı ve haftasonu Ankara dışına çıkacağım. Temmuzun ilk pazar gününden sonraki iki hafta da Ankara'da olamayacağım. İşler biraz yolunda gibi inşallah bu sayede bu iki süreç dışında aranızda olacağım.

Geri