Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Ahmet Bolgi

Sağlık olsun abi :) Ama bir gün TRT ye yanına akşam geleceğim o kadar önünden geçiyorum.bu sefer güvenlikçilere içerde yokum dedirtme :D:D
@erayc

Cuma günü akşam buluşmamız var,Güvenparkta saati tekrar kararlaştırıp yazıcağım
@ASTRO

Günaydın abi

Cuma günü gerçekleşicek buluşma için saat önerin beyler, En geç 20:00 veya 20:30 işten gelenleride düşündüğüm için tam bir saat diyemiyorum

Scudo
şafak bana tel et orada olduğumda gel. 4 vardiya çalışıyorum o nedenle yok olma ihtimalim daha fazla. önceden haberleşirsek ben güvenliğe talimat veririm.

sevgili dostlar; bu akşam saat 9 civarında muğlaya doğru hareket edeceğiz. Gökova Bisiklet Turu kapsamında sizler adına da pedallayacağım. Allah kaza bela vermezse güzel bir organizasyonla, Türkiye'nin cennet kıyılarında güzel bir tur olacak. dönüşte görüşmek dileğiyle.

Vayy gökova turu :) Gitmek istediğim bir tur ama tarihleri çok kötü abi anlamam yani neden bu tarihlerde neden haziranda deil

haziranda sezon açılır oralarda kalacak yerlerde fiyatlar yükselir organizasyon zor olur şafak. şimdi sezon daha açılmadan düzenlemek pek çok maliyetide düşürür.

@Şafak Atilla Akpınar

Hatırlatma...Gelecek kişilerin mesaja teşekkür etmeleri rica olunur :D

çarşamba günü malum tatil,çıkıp uzun bi tur atmak isteyen olur mu? Elmadağa tırmanmayı düşünüyorum

Askerimiz Deniz abininde yeni yaşını kutlar,yeni yaşının başarı ve mutluluk getirmesini dilerim.

beyler moneybooker veya paypal da güncel hesabınız varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.Tutarı her şekilde karşılıycam :D (49€ lazım)

Ses seda yok kimsede. Yarın akşam tur olacak mı, kimler gelecek? Kimse rengini belli etmemiş.

arkadaşlar herkeze merhaba cumna akşam turuna herhangi bir aksilik olmaz ise katılacağım ama işten sonra

Serdar abi gelenler mesaja teşekkür etsinler demiştim kalabalık olmasın diye :)

Görkem,Sefa(gelebilirse),mert,Erdem abi,Ahmet abi ve yeni ankaraya taşınan bi arkadaşımız da gelicekti :)

@Şafak Atilla Akpınar

katılım Listesi
Ben
orkun
Görkem
Sefa
mert
Erdem abi
Ahmet abi
Serdar abi
yeni ankaraya taşınan bir arkadaşımız :)

Can abi,Murat abi ve serdar yazmadılar ama aktiviteye katılabilirler :)

meteorolojiye baktım Buluşma saatinde ankara için yağmur gözükmüyor.

• Beğen
Tepkiler: Barış TOPÇU
@Şafak Atilla Akpınar

saati biraz daha erkene alalım 21.00 ne hacım :) orda olmaya çalışcam ama şu saati bari 19.30 felan yapalım :D

Buluşma saati 20:00 beyler,Zaten çiğ köfte yediğimiz yeri hepimiz biliyoruz.Yetişemedim diye gelmemezlik yapmayın.Geç kalan olursa Çiğ köfteciye gelebilirler

sizleri özlemiştim valla çiğ köfteyle iyi gitcek :D pazar hepinizi desteklemeye bekliyorum yarışa :D :p

Geri