Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Ahmet Dalgıçoğlu

evet beytepede abi duyduğuma göre parkur yönü felan yüzeysel olarak çizilmişti katılsınız artık :D

vee evet polenezköye tüm hazırlıklar tamam uci lisansımda onaylanmış pazar günü yarıştayım :D

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Scudo
Evet Beytepe'de olacakmış yarış.. Bu haftadan itibaren yaklaşık 1.5 ay her hafta yarış var :D Antreman yapmaya bile gerek kalmayacak :D Katılmak isteyenler olursa Polonezköy'den sonra bir daha ki yarış Erzincan Kemaliye'de olacak.. Çok büyük ihtimalle geçen seneki gibi otobüs kaldırabilirler..

arkadaşlar acil işim çıktı denizi yolcu etmeye gidemedim. cebide kapalıydı ulaşamadım giden oldumu içimizden?

obaaa hiçbirimiz gidemedik mi!!!:(
ayıp olmamıştır inş. adama da.

ben kendi adıma konuşayım arayıp konuştum ama otobüse binmeden.yalnız telefonu kapatmadan onu uğurlamaya gelecek arkadaşlar da selam söyle demiştim deniz abiye,kimse de gidememişse biraz saçma olmuş.

neyse artık 3 ay sonra acemiliği bitince gelebilirse telafi ederiz...

@tobleron

Gerçekten kötü olmuş kimsenin gitmemesi. Orkun'un dediği gibi dağıtıma geldiği zaman bunu telafi etmemiz lazım.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
En azından çalışmayanlar gitseydi bari... ben mümkün değil izin alamzdım zaten bu yoğunlukta... neyse napalım, olmuş artık. :S

walla çok ayıp oldu ve bunun telafisi olmaz ya. deniz affet bizi
adama gelecez dedik. sabahın köründe işe çağırdılar mecbur gittim :( denzin cep kapalıydı ulaşamadım 9.30 civarında durumu anlatayım diye . olmadı ya cidden çok ayıp oldu.

abi kapalı deildi yaw:(,sana da amma talihsizlik gelmiş.ben 9:40 gibi aradığımda yeni metrodan çıktım perona doğru gidiyorum dedi,sen aradığında metrodaymış demekki...

arkadaşlar merhaba. haziranın ortasında şükür ankaraya taşınıyorum. geldiğimde en kısa zamanda sizlerle de yüz yüze görüşme imkanı bulurum umarım. Atilla bey büyük ihtimal dikmenden ev tutacağım, sizde orada oturuyorsunuz sanırım, var mı tanıdığınız sevabına ucuz kiralık evi olan?

Haymanadan polatlıya bi gezi düzenledim.İnanılmaz ıssız ve mıcırlı bir yoldu, Topçu birliğinin karşısında çok güzel bi köfte yedim (benzincinin yanında) Serdar abi sizlerede öneririm aklınızda olsun.Görevli arkadaşlar çok ilginlendi çay,salata ve turşuyu ikram etti patron :D 39+39 km polatlı ama karagöl gibi düşünün yolu tır tır titriye titriye gittim

@Anıl Akalp

aydınlatmayı pek sevmiyorum ben ama o gün keşke olsaydı.. incekten ümitköye doğru döndüm zifiri karanlıktı hiç bişey gözükmüyordu mazgala filan düşcem diye baya bi korktum ama zevkliydi:D

şafak hayırdır satılık bisiklet ve uzun tayt olayı?

Ahmet abi epeydir ilan var,satıp yol bisikletine parayı aktarcam elimde yol alıcak kadar para kalmadığı için satılık ilanı verdim.Ama şu son 2. el olayının kapanması falan derken 1-2 haftadır hiç bakmıyorum :)

Geri