Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

çarşamba sabah 06.30 da temelli'ye gidip döncez yanlız biraz tempolu bi sürüş olacak bize katılmak isteyen olursa burdan haberleşelim

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Scudo
@deli kadir

Kadir bu akşam kepekliyi tırmanırken gördüm seni, ne önünde ne arkanda ışık yoktu aman diyim olmuyor böyle :D

cumartesi buluşma yeri neresi?

Merhaba arkadaşlar. Askerlik yükümlülüğümden dolayı uzunca bir süre aranızda olamayacağım.. Görkem, şafak, ahmet hoca, serdar (büyük), serdar (küçük), murat kardeşim, murty, erdem, ekrem, ahmet abi, anıl, berkay, ozan, mert, bülent, ogün, serkan, hepiniz kendinize çok iyi bakın.. hepinizi ayrı ayrı öpüyor ve kucaklıyorum. :60: :60: :60: ....

aklım o kadar doluki eğer isminizi yazamadıysam lütfen kusura bakmayın.

Hepinize kucak dolusu sevgiler.. Hoşçakalın...

Hadi bakalım abi herkesin tatdığı duyguyu tatma zamanı geldi :) az biraz zorlu olacak ama başarırsın abi aralarda bizlere bi uğra :)

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Bizleri habersiz birakma Deniz, simdiden hayirli tezkereler. Zaman cabuk gecer insallah. En azinan nereye gittigini söyle....

• Beğen
deniz hayırlı teskereler kardeş. yerimiz yurdumuz belli her hangi bişeye ihtiyacın olursa çekinme. yarın seni uğurlamak isteriz arkadaşlarla biz e hareket saatini ve firma adını verirsen.

Deniz abi bugün yola çıkıyor.Yarın birliğine teslim olucakmış. Deniz abi aştiden peronu ve saatini söylerse uğurlamaya gidebiliriz.

Bilgiyi deniz abi söylemezde birisi duyarsa buraya yapıştırsın toplanıp gidemeyiz ama herkes ferdi olarak aştiye gelebilir.bende Kızılaydan Dershaneden yapıştırırım

29 günlük eğitim görürse farklı 70 gün civarı eğitim görürse büyük iht. temeltepe dedikleri yere gitme iht. oluyormuş.
29 günlük eğitim ile kıbrısa gitme ihtimali de doğabilirmiş :DSeneye tur şimdiden belli Antalyadan kıbrıs :D

• Beğen
@Şafak Atilla Akpınar

Evet Deniz saat kaçta ve hangi perondan bineceğini söylersen Anka Bisiklet olarak seni uğurlamaya gelmek isteriz.

• Beğen
Hayırlı teskereler Deniz abi.. Çok acele oldu ama hayırlısı olur inşallah..

• Beğen
@şafak

1- Ahmet Dalğıçoğlu Large beden(100 / bel 85)
2- Efe Dalğıçoğlu Firmaya belirtilerek dikilcek.(60 / bel 55)
3- Murat Yılmaz XL beden
4- Görkem Kılınç Medium beden Göğüs 94, bel 84
5- Serdar Gültekin XL beden
6- Orkun Özden L beden(100göğüs/85 bel)

peki şafak formanın boy uzunluğunu vermiycezmi? eğer tüm formalar için aynı sabit olacaksa,forma kiminin göbeğinde kiminin kalçasında bitebilir...

denizin telefonu olan kimse yokmu bi arasında saat kaçta hangi perondan kalkacak otobüsü bide firma bilgisi versin.

• Beğen
deniz bilet alınca buradan bildirecek durumu. ona göre bir aksilik çıkmazsa aştide buluşuruz.

• Beğen
Geri