Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@Ahmet Bolgi

abicim makina süper. zaten ikniken sonra barış ben şafak çevre yoluna çıktık. ama tavuklar biraz rahatsız etti o anda basamadım.. bakalım yarın iş yerine gideceğim ama genel olarak müthiş. mtb ile boşuna yol yapmışız.

@Ahmet Dalgıçoğlu

ahmet hocam uzungöl, sümela manastırı vb gibi bir çok yer var ve çoğu içlere doğru. O yüden bişeye karar vermk gerek.. ya kıyı şeridini takip edip yol yapıcaz yada iç yollardan gidilerek mesafe olarak daha kısa ama daha çok yer gezilip görülecek.

ben yol yapmaktansa bu tür tarihi ve doğal güzellikleri görmekten yanayım.

dediğim gidilen yol uzunluğu belki kısalır ama daha eylenceli ve verimli bir tur olur. sonuçta antrenman turu yapmıyoruz.

@aurora79

bana uyar.... ben serdarla sarpdan gecip gürcistana bi bakip gelcez.... (bi arkadasa bakcaktik kivaminda:D)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
Yarın Ahmet Abiyle (Dalgıçoğlu) birlikte Temelli'ye doğru pedallamaya karar verdik. Hem antrenman olacak hem de belki Deniz'i işyerinde ziyaret edeceğiz. Bize katılmak isteyen olursa yarın saat 10.00'da Armada'nın Eskişehir Yolu'na bakan kapısında buluşcaz. Temelli'ye kadar gidip saat 16.00-17.00 gibi evde olacak şekilde dönmeyi planlıyoruz. Neden geç haber verdiniz demeyin biz de yeni karar verdik.

@sottozero

abi çok kötüsünüz ya. bugün evde oturup durdum baktım olmadı spor salonuna gittim. havuz -sauna- buhar banyosu azda pedal çevirdim salonda. yarın çalışacağım 12-18 :(

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Gelmeyi isterdim ama o saatlerde mesaide olucam.. sizin işiniz gücünüz yok mu arkadaş..? :D

Deniz yeni bisikletin hayırlı olsun, yol yapma konusundaki hırsına hep hayran olmuşumdur, böyle bişey bekliyordum senden.. :D

Karadeniz turu ile ilgili olarak 1-15 temmuz dışındaki bir tarih maalesef bana yaramıyor, umarım bu tarihler arasında gidilir.

Ve tur hakkında birşeyler yazmak istiyorum sanırım çoğunuz bana katılır.

Geçen sene çok keyifli, eğlenceli bir tur olmasına rağmen bazı zorluklar ile
karşılaşmadık değil, katılan arkadaşlar bir çok tecrübe elde etmişlerdir.
Amaç Çanakkale' den İzmir'e gitmek, gidebilmekti.. ve zaman sınırlıydı.
Bu yüzden gezmek, görmek, eğlenmeyi zaman zaman arka plana attık.
kendimizi zorladık.
Bu sene amacın daha çok gezmek, görmek, eğlenmek olması daha rasyonel bir
seçim olur diye düşünüyorum.
Deniz'in dediği gibi sonuçta antreman turu olmayacak.

Birde sanırım 5-6 günü geçmez tur..?

Sevgiyle kalın :)

arkadaşlar uzungöl falan içeride ve bisiklet ile gitmek çok zorlayabilir. buralara bisikletsiz gidilebilir. dolaysıyla hem uzun yol hem ziyaret yapılabilir. ama uzungöl e bisikletlerle gitmek süper olur aslında bide orada konaklanır alabalık falan ufffffffffffff

@stheaven

Biz avare insanlarız abi:D Tur zaten büyük ihtimalle 1-15 temmuz tarihleri arasında olacak. Gerekirse tura Samsundan değil Trabzondan başlayıp, uzungöl, sümela manastırı gibi yerlerde daha fazla zaman geçirebiliriz.

Arka göbeği Slx olarak değiştirdim bu pazartesi... yok böyle birşey :D Xtr olsa herhalde düşünemiyorum...Farkı bugün yaptığım cinnah>incek>çukurambar turunda fark ettim :D Hiç kasmıyor eski göbeği iyi ki değişmişim

he ya barış gece uykulu uykulu , bide slx i görünce hahaha

Geri