Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Hepinizden özür dileyerek belirtmek istiyorum gelemeyecegim .. bir sonraki buluşmada görüşmek üzere :( :(

Scudo
denizi ve yeni makinasını gördüm bugün artık tutabilene aşk olsun . kazasız belasız kullanman dileğiyle deniz.

Çok istememe rağmen mangala gelemiyorum.. saat 3 te aştide olmam gerekiyor size iyi eylenceler......

Saat 11.00 de çiftlik kavşağında değil mi gençler, bir ara sanki bir güvenpark lafı geçti orada buluşacak kimse var mı?

abi güvenparkdanda büyük bir grup gelecek diye duydum ben 50 kişiye yakın Anıl söyledi banada ama bizden ayrılar :) ben 10 gibi göksuya gidecem orada cenkle buluşup yer tutacaz 2 yada 3 masa yanyana :) görüşmek üzere :)

Anlaşılan bir engel yok AOÇ Kavşağında görüşürüz. Deniz sen bir saat sonra çık yola ki birlikte varalım :D.

Lastik patlarsa yaparız dedikte,abi siboptan cortlar mı bi lastik ya :D

Etkinlik güzeldi.Gelen bütün herkese teşekkürler.

Mahalle bisikletçiliği mantığını bırakıp müşteri veli nimettir mantığını da bizim esnaflara öğretmek lazım

Furkanım burdan tekrar selam yolluyorum sana keşke o yağmur yağacak havası olmasaydı biraz daha konuşurduk. :D

yanınıza gelemedim üzgünüm arkadaşlar. malum sebepler " izin çıkmadı" deniz nasıl makina sanırım ilk uzun yolun oldu ısınmışsındır biraz.

barış çevreyoldanmı gittin ?

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Şafak nasıl imrendim anlatamam o kadar yoğunum ki bu ara.. bugün güya gelicektim arabayla da olsa, işim bitti artık geç oldu diye eve dönerken gördüm sizi :)

Herkese selam.... tur ile ilgili haberleri aldim, ben haftasonu sehir dışındaydım, o nedenle katılamadım. Herkese güzel bir hafta dilerim... DKT ile ilgili önemli bir gelişme oldu mu beyler ?

günaydın gençler tur güzel olmuş bidahaki sefere görüşürüz......

Simdi google.maps den baktim da, uzungöl trabzon a baya uzak, 100 km mesafede ve baya iç kısımda kalıyor. oraya gidis gelis belki de 2 gün hesaplamak gerekir, eger gidilecekse....

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Geri