Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

caner orda oturuyor belki o gidip yer kapabilir

Scudo
caner eryaman oturuyorsa hergün sds nasıl bulunuyor :S Ama bende hatırlıyorum caner eryamanda ikamet ediyordu doğru, Canerim bu iş için seni uygun gördük :)

11 olmasının sebebi abi pazr günü sabah erkenden yollara düşmeyelim.Yavrucukları olan grup üyesi abilerimiz sabah kahvaltısını aile ile birlikte yapsın bizde bu sırada birazcık uyku uyuyalım diye düşündüm :) yani sabah erkenden çıkarsak bu sefer 4-5 gibi döndüğümüzde evlerine vakit ayırması zor oluyor o yüzden 11 düşündüm :)

bi terslik olmazsa bende gelirim. bisiklet hallolmuş yarin alacağım.

@aurora79

BURDAYIZ BURDAYIZ .... sen hiç hatırlama bizi........selamda yollama....:)

• Beğen
Tepkiler: aurora79
25.04.2010 buluşmaya geleceklerini beyan edenler ; :D

1- Şafak akpınar
2- Deniz abi
3- Görkem
4- Caner
5- Mert
6- Erdem abi
7- Serdar abi
8- Ahmet abi (bolgi)
9- Barış
10- Astro

Hacı Murat abi,Serdar,Ahmet abi(dalgıçoğlu),Can abi,Orkun ve Sefa'dan haber bekleniyor

Evet görüldüğü üzere yoğun bi katılım olucak :D güzel bi mangal sefası bizleri bekliyor. Bıçak lazım oluyor marketten almakta adama koyuyor kimler getirebilir. :)

25.04.2010 buluşmaya geleceklerini beyan edenler ; :D

1- Şafak akpınar
2- Deniz abi
3- Görkem
4- Caner
5- Mert
6- Erdem abi
7- Serdar abi
8- Ahmet abi (bolgi)
9- Barış
10- Astro
11- Hacı Murat ŞAHİN
Aksilik olmazsa ben de geleceğim, mangal kaçar mı hiç... Unutmazsam bıçak getiririm ama yine de getirebilecek olanlar getirsin.

mangal teli ve bıcak getirirdimde .. arabayla gitcek olan VARMI ?

arkadaşlar ben de yarın göksuya geleceğim ama maalesef sizlerle beraber olamayacak ....ailecek gidiyormuşuz sizinle orada görüşmek dileğiyle umartım karşılaşırız yada ben sizi bulurum hasret gideririz .... kızımı görmek ve tanışmak isterseniz bekleriz ....

• Beğen
Mert,görkem bugün bisikleti gösterecekti eğer olumsuz yanıt verirse bisiklet için otobüsle gelmesini sağlayacağız :) Kızılay gelirsiniz güvenparkta buluşup otobüs ile göksunun tam kapısının önünde inersiniz :D

Hay hay erdem abi küçük hanım ile tanışırız :))

İstanbul yolundan direk dolmuş gidiyor .. Onla gelecegim kac gibi orda olursunuz ?

oofff kaçmıycak bi tur ama...:(
1-pazartesi sınavım var
2-bisikletim erdoanlarda bakımda...

inşalah bu hafta açılışla birlikte her hafta düzenli bi şekilde turlara başlarız,tıpkı geçen sene olduğu gibi...

size iyi eğlenceler...

bu arada deniz abi hayıllı ossun,kazasız belasız pedallamalar...

• Beğen
25.04.2010 buluşmaya geleceklerini beyan edenler ;

1- Şafak akpınar
2- Deniz abi
3- Görkem
4- Caner
5- Mert
6- Erdem abi
7- Serdar abi
8- Ahmet abi (bolgi)
9- Barış
10- Astro
11- Hacı Murat ŞAHİN
12- Cenk (direk göksudan katılacak bize)

@EXTASY

Erdem yaa nie öyle dedin.. aşk olsun abicm kiminle selam yolluyum bilmiyorumki.. Yarın küçük hanımıda getir. zaten masaları yan yana kuralım derim.

güzel muhabbet olur.

Yarın görüşmek üzere.. Sende benim kara şahinimi görürsün :D

@tobleron

teşekkür ederim orkuncum.. Bu arada bidahakine mutlaka bekliyorum ona göre
:D

Deniz abi güle güle kullan hız limitlerini aşma derim :D

• Beğen
Geri