Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@Ahmet Dalgıçoğlu

Safak, "save 40 %" yazan resimdeki bisikletci sen misin ?

Yarın misafirlerim var ancak 3-4 den sonra sizlere katılablirim :) yarında sert bi yağmur bekleniyor

Oylama: Bisikletçiler olarak artık birşeyler istemenin zamanı geldi (Çoklu sayfadaki konu 1 2)

şu konuyu ben açtım bir göz atıp sahip çıkalım arkadaşlar. forumda beklediğim birlik beraberliği yakalayamadım ne yazıkki.

• Beğen
Tepkiler: Orkun ÖZDEN
spd leri dün almıştım bugün mont ettim ve ilk deneme turumu attım. 10km kadar . çıkamadığım 2 rampa vardı yarıya kadar çıkıp kalan kısmı yürüyordum o rampaları ard arda çıktım. sevdim spd işini. gerçi sidi değil ama olsun napalım hahahaha

cumhurbaşkanlığı bisiklet tur saat 20.36.25 te trt 3 te başlayacak. ilk ağızdan duyurulur.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
bu gün bi numara yoktu, hava oldukca degiskendi... resmen 4 mevsim yasadik.... bunu firsat bilerek kentparktaki yeni acilan malum magzaya gittim (dec******). size sunu söyleyebilrim :
Outdoor, spor ve bisiklet namina her sey var, fiyatlar inanilmaz! en kisa sürede gidin ve gezin! ben sahsen 160 TL birakrtm, bu da kendimi kisitlayarak, her seyi almadan... resemn kendimi kaybettim....

@Ahmet Dalgıçoğlu

bisiklet ürünlerini geçtim en son göl balıkçılığı için tulum tarzı bişey alıyodum ne işime yarıycaksa :) insan kendini kaybediyo :in: k.kartlarınızı bırakın limitli parayla gidin

• Beğen
@furkan istanbulluoğlu

Kesinlikle yanınıza az bi para alın, 50 lira gibi, öyle gidin. Kendini kaybedenlerden sorumlu değilim! :D :in: akıllara zarar bir yer...:S

Tipler biraz berduş gibi ama fotolar güzel.... bizim "Türk" bisikletcilere hiç benzemiyorlar :D

arkadaşlar bana acil olarak pazar günki hürriyet gazetesi lazım kupon biriktiriyorum nat. geo. cd seti eğer pazar günü hürriyet gazetesi alıp kupon biriktirmeyen varsa lütfen allah rızası için söylesin teşekkürler

• Beğen
Geri