Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
cumhurbalkanlığı turu yarın trt'de 10:30da canlı olarak verilecek bir çoğumuz mangalda olacağımız için izleyemiyecez ama üzülmeyelim 23:45 de trt3 de tekrarı verilecek ilanen duyurulur :D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@Mert Kabtan

Büyük ihtimalle geleceğim Mert. Bir aksilik olursa sonradan haber veririm.

Abiler yarınkı turu erteleme gereği duyulmuştur.Katılım azlığından böyle bi sonuca varılmıştır.Kusura bakmayın :) Orkun,Serdar abi,Caner ve Mertin dikkatine haftaya daha güçlü oluruz bu şekilde sözleşiriz :) şimdiden haber vereyim dedim yarın sabah erkenden uyanmayın yataklarınızdan :D

@tobleron

Yesss çüköfte yapalım evet bu hafta içi bir gün :) bahçelide yalnız hep biz keçiörene gidiyoruz bu sever keçiören bizim bu taraflara gelsin

evet sıkıldım bende birazdan çıkacam evden zaten biraz pedallayım :rolleyes: bu arada deltanın reklamı dönüyor şaşırdım :eek: atillada çirkeflik yapıp pankart açmış otobüsüde startın oraya yerleştirmişler :D :D

Türk Olmak ........ :D
> Terliği parmakları dısarı taşırarak giymektir > Döner ile ayranı aynı anda bitirebilmektir > Siteleri mahkeme kararı ile kapattırmaktır > Gaz kaçaklarını 'çakmak' ile kontrol etmektir > Hayatında en az bir kere kahvehane'ye gitmektir > Araba kaymasın diye tekerleğin altına taş koymaktır > Tiki olan insanlarla ust...alıkla uğraşabilmektir > Faturaları sön gün ödemektir > Elindeki silahla şaka yapabilmektir > Minibüslerde ücreti,inerken ödeyebilmektir > Gol sonraları gol atan oyuncuya küfür etmektir (vay ***** **cuğu ne gol attı be) > Maaş'ının 2 katı değerindeki cep telefonuna sahip olabilmektir > Tozlanmış camlara ''Beni Yıka'' yazabilmektir > Webcam'den fotoğraf çekebilmektir > Çiftleşen köpeklere taş atabilmektir > Gerektiğinde -20 Kontöre düşebilmektir > Her cümlenin sonuna 'Ekmek Kuran Çarpsın' diyebilmektir > Trafikte yeşili beklemeden sarı ışıkta geçebilmektir > Düğünlerde saçı topuz yaptırıp üzerine sim dökmektir > Ambulansların hasta taşıdığına inanmamaktır > Televizyonun üstünü dantelli örgü ile örtmektir > Sahte adidas giyebilmektir (adibdas) > Doğan görünümlü şahin'e sahip olabilmektir > Çizik cd'nin arkasına kolonya sürmektir > Yasaklı sitelere DNS değiştirip girebilmektir > Lisanslı program satın almamaktır > Ayda bir altın günü yapmaktır > Hacı Şakir sabunundan vazgeçememektir > Ekmeğin köşesini önce yemektir > Ev telefonunu arayıp 'evdemisin?' diye sorabilmektir > Kurumamış betonlara isim yazabilmektir > Perşembe akşamları Kurtlar Vadisi izlemektir > Küçük çocuklara küfür öğretebilmektir > Kaza yapmış arabanın etrafında toplanmaktır > Her canlı yayında '70 Milyon Bizi İzliyor'diyebilmekir > Google'den kendi ismini aramaktır > Ramazan ayında 'zaten niyet etmedim' deyip orucu bozabilmektir > Her güneş tutulmasını siyah camla izlemektir > Çizgili pijama giyebilmektir > "Yok" cevabına "hiç mi yok?" diyebilmektir > Gelen misafirlerin kapı önündeki ayakkabılarını düz çevirmektir > Denizde 'deve güreşi' yapabilmektir > 'Kolay Gelsin'denince 'Kolaysa Başına Gelsin'diyebilmektir > mirc'e bayan nickiyle girip erkekleri kandırmaktır > Artık gözlerin kapansa bile pc başından kalkmamaktır > Haydar Dümen köşesini hergün okuyabilmektir > Bulmacalardaki resimlere bıyık,sakal çizebilmektir > Cep operatör tarifelerine inanmamaktır > Bisiklete 3 kişi binebilmektir > Kitapların ön sözlerini okumamaktır > Kavgadan sonra 'teker teker gelin' diyebilmektir > Arabanın arkasına 'hatalıysam ara'yazıp numarayı vermemektir > Bilgisayarında virüs olduğunu kabullenmemektir > Her yemek sonrası keyif çayı içebilmektir > Google Earth'de kendi evini bulmaya çalışmaktır > Şoförlüğün kitabını yazabilmektir > Şampuan kutusu bitmek üzereyken kutuya su doldurup şampuanı çoğaltabilmektir > Sigarayı protesto edenlere 'kesin buda içiyordur!'diyebilmektir > Nuri Alço'yu halk kahramanı yapabilmektir > 3 Kişilik asansöre 5 kişi binebilmektir > Yoldan geçen bir kızın ardından 'böyle sevgilim olsun 100 milyar borcum olsun' diyebilmektir > Kahvehanede nutuk atabilmektir > İnternetten kız tavladığına inanabilmektir > Sıkışınca CTRL+ALT+DEL yapabilmektir > Herşeye fan club açabilmektir > Arkadaşlarını sadece ödemeli arayabilmektir > Yukarıdaki yazıları okuyup 'harbiden de böyle oluyo lan'diyebilmektir

Ya diyecek söz bulamıyorum .. gece 00.18 de yapılan duyuru >> 07.30 da kalkıp yarım saat ciftlik kavsagına yürümeme ve elimde mangal teli yelpaze ile rezil olup yarım saat bekledikten sonra geri eve dönmeme neden oldu :(

• Beğen
Alanya yarışına geleceklerin dikkatine ..

Yarışmanın teknik toplantısı 16 Nisan 2010 tarihinde saat:17.00’ de yapılacaktır.

yani şafak abi cuma günü 5 de orda olmamız lazım .. toplantıya katılmayan yarışa giremiyor

Sağolasun Ahmet abi herkese güzel günler.Cumartesi günü bir etkinliğimiz olucak.Ankarada her spor dalına reyon ayıran bi firmayı ziyaret edicez.Kentparkda bu çarşamba açılcak...Mert ben gelemem o zaman cuma günü dersh. var

Dün akşam kısa bir tur yaptımda havalar yine sapıttı.Tura başladığımdada yine arıza bi ticari taksi ile sözlü çatışmaya girdim.:) Meclisin yakınlarda sağa dönüş olan bir yerde sağa sinyal vermeden döneceğini tahmin ettim arkasından yinede normal bi hızla gidiyordum ama sinyal vermeden dönünce epey bi saydım.Durdu ben geçene kadarda hakaretlerime maruz kaldı :D 2 dk sonra meclisin orda yakaladı beni, soruyor bana neden küfür ediyorsun diye...Güzel kardeşim dedim sinyal vermeden dönüyorsun,ya vursaydım sen mi karşılayacaktın zararımı ben temkinli gittim de canımı kurtardım dedim.neyse cinnahın başına kadar böyle yolda hareket halindeyken hararetli tartıştık.Son olarak he dedim sen büyüksün affına sığınıyorum dedim de gitti.

• Beğen
@Şafak Atilla Akpınar

Geçmiş olsun Şafakcım. Böyle olaylar insanın canını sıkıyor. Benim de gerek bisikletle, gerek arabayla çok başıma geldi. Sabırlı ve sakin olmak lazım. Allah bisikletlileri Tofaş kullanıcılarının şerrinden korusun:D

• Beğen
Geri