Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@Hacı Murat ŞAHİN

Canın sağolsun Murat abi inşallah başka zaman pedallarız :) Akşamlar 20:00 den sonra müsait oluyorum. Çok zorlamadan sabah erkenden kalkacağımızı hesaba katarak turlayabiliriz :)

Beyler tekrar hatirlatmak amaciyla : 11 Nisan`da Cumhurbaskanligi Bisiklet turu basliyor ve 18 Nisan`a kadar devam ediyor... Eurosport ve TRT den izleyebilirsiniz...;)

Of ne gündü ya :D Sınavda 1. günü verdik birde yarını saldık mı tamam.

Haftayada dediğin gibi ahmet abi yarış başlıyor.Herkes evinde seyreder artık:D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@Ahmet Dalgıçoğlu

Bu ne güzel bir keyif.. :eek: Kıskandık abi..

Yastıklar zaten fos fos ,su kenarında ne yatması olur.:in:

Bol keyifli güzel ortamları olması dileğiyle..

serdar yarın al oğlanı atla arabaya gel trt ye. saat 12 de çıkacam işten . bizde oturalım ahmet ler gibi göle karşı balık ekmek ve şalgam . bak bu sana son teklifimdir :)

sınava giren ve girecek olan arkadaşlarıma başarılar dilerim. gece yatmadan yükleyeceğim karaşahini arabaya , iş çıkışı bir eymire akayım . varmı bana katılan ?

barış, görkem burada görünüyorsunuz gelecekmisiniz yarın eymire?

Ahmet abi çok iyi olurdu aslında ama yarın başka işlerim var. Haftaya yapalım inşallah

Saat 10:30 dan sonra Eymir'de olacağım. Gelecek olan varsa beni http://i43.tinypic.com/jr44m1.jpg numaralı telden arayabilir.

Deniz abiye ulaşabilirsem ki ulaşırım bizde çıkacaktık planı yapar bi şekilde eymire atmaya çalışırız kendimizi :)

Ahmet (Bolgi) abi ile süper bir tur gerçekleştirdik. Pedalına kuvvet abi herşey için sağolasın :)

Geri