Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@sottozero Benim sıpa izin verirse gelmek istiyorum... onuda getirsemmi, rahat edebilirmiyim? bilmiyorum......

Scudo
ben bugün yeni bisikletimle sezonu açtım biraz yorucu oldu yokuşlar ama alışacam umarım :) akşam antares bana çok ters oluyor o yüzden gelemiyecem kusura bakmayın :(

@Ahmet Bolgi

Ahmet abi çok teşekkür ederim sağolasın.

Serdar abi geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede iyileşir.

Akşam gelmeyi düşünüyorum başka kimler geliyor ?

Hala işyerindeyim gençler eğer çok gecikirsem gelemem. Gelecek olursam ararım sizi

ben de oglani gitar kursundan aldim, simdi eve geldim, hanim da kizi dersaneye götürdü......

İyi akşamlar tüm ekibe.

Koca takımdan bugün kimse buluşma yerine gelmedi. 1 saatte yakın Antares'de bekledim tek başıma. Ekip ruhu diye bişi yok olmuş artık. Hepinizle güzel anılarımız oldu. Benden bu kadar, takımdan ayrılıyorum artık. Hepinize bol sağlıklı pedallamalar, kazasız sürüşler...

@Görkem Kılınç

ben ordaydım 8 den 8,30 a kadar bekledim sen nerde bekledin......

görkem sen bi evlen ben soracam sana toplantı neymiş ne değilmiş. alınganlık ( haklı yada haksız ) had safada. gençler 1-2 gün içinde organizasyon yapıp tam kadro yada büyük katılım beklemek bu kadar büyük yaş farkı olan guruplarda zordur. çoluk çocuk muhabbetide cabası. kursa götürürsün kurstan getirirsin , ben gibi tiyatroya gider rutkay ı izlersin ;) ( organizasyon 1 ay önceden yapılmış uymamak mümkün değil) . lütfen alınganlıkları bırakalım .

• Beğen
Tepkiler: ASTRO
@Ahmet Bolgi

Gelip diyip de gelinmeyen bir organizasyon. :cool: Yaş farkı olabilir bir takımda yanlız takım ruhu da çok önemlidir. Yani bi tek ben kıçımı başımı yırtıyorum. Şu allahın forumuna bile yorum yaptırana kadar size canım çıkıyordu. Olan oldu işte. Ben ayrıldım takımdan. Sizlere iyi eğlenceler...

@Uğur abi: Tam restorantların olduğu yerde 1 saate yakın bekledim tam girişte. Baktım kimse gelip gitmedi. Neyse artık.

Aile içinde olur böyle görkem, haklısın sonuçta oraya kadar yorulmuşsun hiç olmazsa bir kaç kişi gelse yinede geldiğine emeklerinin boş olmadığını görürdün.

Bazı kararlar vermek gerektiğini belirtmek zorundayım. Grubumuz tur grubu ama içindeki bireysel faaliyetleride destekliyor. Yarın bir gün bir yarışınız olur hep birlikte gider destekleriz.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
Görkem sen haklisin tabi sonuna kadar. Ancak evli ve cocuklu olmak maalesef bazi seyleri ister istemez geri plana atmak gerektiriyor. Bazi sorumluluklarimizi yerine getirmemiz gerekiyor. Ileride sen de bizim durumumuza gelince anlayacaksin. Seni cok seviyoruz ve gitmeni istemiyoruz...

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Görkem , Sefa ve Ben takımdan ayrılmış bulunmaktayız .. Sizlere Hayırlı Pedallar

Bu ne böyle, görkemin durumu istisnayı bir durum. Sizler neye ve ne için ayrılıyorsunuz anlamış değilim göbek bağınız bir mi kesildi? Ki kaldı ki görkemim bu davranışı haklıda olsa sonuçta bu grupta ki insanlar ile belli zamanını geçirmiş ve yine kızgınlığı geçtiğinde bizimle olucaktır.Olucaktır da sizlere anlam veremedim ben

Ki kaldı ki bu grup abicim gezi grubu ve kâr amacı güdmeden yol alan bir gemi,ben çıktım ben kaldım demek için grubun ya üst düzey platformlarda oynuyor olması yada müthiş bir şekilde reklam veya popülasyonu olmalı ki ben anca gruptan ayrıldım denilebilsin. Neyse Ankara içinde ki başka gruplarda görüşmek dileğiyle bgb veya perşembeciler ile :ha:

Geri