Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Bu saate kadar kimseden bir ses cikmadi. Sanirim ben bugü aranizda bulunamiycam... Engelim olmasaydi bu denli önemli bir toplantiyi kacirmazdim...Alinacak kararlari heycanla bekliyorum.

Scudo
@Hacı Murat ŞAHİN

hacm muradım bizde saat 22:05 den 22:15 e kadar tchibo nun önündeydik aba heryer kapanıyordu bizde gittik ?

Toplanti sonuclari nedir? neler konusuldu, ne kararlar alındı ? kendi sitemizdemi yayınlanacak ? e-posta mı göndereceksiniz? forma ne oldu ? yazın yapılacak olan tur ne oldu ? anlatın bre...... (şimdi gelseydin diyenler olabilir, ancak mazeretimden dolayi gelemedim, herkesten özür dilerim bundan dolayı).

Akşam işlerimin yoğunluğu yüzünden gelemedim. Ama aklım da sizde kaldı. Resimlere şöyle bir baktım da özlemişim hepinizi, inşallah bir dahaki buluşmada görüşürüz.

bugün güneşi görmeyle atladım hemen bisiklete anka :) bol bol rampa çıktım.. soğuk cidden bahane hiç düşünmeyin iyi giyinip çıkın ;)

Ya toplantıda bir araya geldik ama güldük eğlendik sadece formayı tartıştık ve bazı parasal konuları...Ama şöyle yine tam oturarak konuşamadık :)

Muratın dediğine göre bilet fiyatlarından dolayı gelemiyormuş.Yazın geldiğinde ise direk tura çıkacak durumda olucakmış,bizler tarihi murata göre yolu ise oy çokluğu ile yapacak gibi gözüküyoruz.

Geri