arkadaşlar selam herkese;
forma konusu kapsamında sponsor olurlar belki diye redbulla attığım ve aldığım cevabı paylaşıcam sizlerle,olumlu sonuç çıkmadı ama belki uzun turlar için küçük de olsa bişeyler ayarlanılabilir,mailleri okuyunca daha iyi anlıycaksınız zaten:
"merhaba... ben 20kişiden oluşan ankabisiklet adlı bisiklet grubunun üyesiyim.biz ankara tabanlı bir grubuz ve her haftasonları ankara çevresinde turlar düzenliyoruz.durum elverişli olduğunda parkur mesafesini biraz uzatıp ankara ilçelerine geziler düzenliyoruz.aynı zamanda her sene yaz aylarında olmak üzere belli bir amaç altında ankara dışında,ortalama 1hafta süreli uzun turlarımız oluyor,örnek vermek gerekirse en son 2009 temmuz ayında çanakkale şehitlerini anma adına çanakkaleden yola çıkıp izmire doğru pedalladık. ve ankabisiklet grubundan bir bisiklet takımına ve daha sonra da bir kulüp olma yoluna giden ilk adım olarak bir mtb yarış takımı kurduk.ve sonraki adım olarak da kendimize ankabisiklet forması yaptırmaya karar verdik. red bull olarak siz yerel bisiklet takımlarına sponsorluk veriyormusunuz,veriyorsanız ne derecededir?eğer sponsor olmak isterseniz formamızın üstüne redbull reklamı alabiliriz veya başka şekiller de düşünülebilir... bizi daha yakından tanımak isterseniz sitemizde bazı turlarımızın fotoğrafları ve anlatımları mevcut.
www.ankabisiklet.com cevabınızı bekliycem,görüşmek üzere..."
"Sayın Orkun Özden,
Öncelikle ürünümüz Red Bull'a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Red Bull tüm dünyada markasını beraber konumlandırmak istediği spor dallarında takımlara, sporculara ve organizasyonlara destek vermekte ve sponsorluk uygulamalarına gitmektedir.
Dağ bisikleti bizim için önemli branşlardan birisi olmakla birlikte, bu doğrultuda Türkiye çapında pek çok organizasyona destek vermekteyiz.
Grubunuzla ilgili olarak herhangi bir sponsorluk çalışması yapamayacağımızı üzülerek belirtmekle birlikte, düzenlemiş olduğunuz yarışlarda veya turlarda size ürünümüz ve ekipmanlarımızla destek vermekten memnun olacağız.
Bunlarla ilgili daha ayrıntılı bilgi için Anadolu Bölgesi Alan Marka Müdürü'müz Hande Hanım (kendisi cc'de) ile irtibata geçmenizi rica ediyoruz.
Saygılarımızla,
Doğa Özgen Tek
Athletes Coordinator
Red Bull Turkey"