Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Şafak Atilla Akpınar

1-Görkem Kılınç
2-Şafak Namî eros :D
3-Mert Captain
4-...
5-...
.
.
.
20-... :D

Scudo
Ayagımdaki sakatlıktan dolayi maalesef yürüyemiyırum. Beni Ankamall da yapılacak olan toplantıya evden arabası ile alabilecek birisi var mı ? dönüşü belki kendim halledebilirim....

Ahmet Bolgi abi sen gidiyormusun toplantıya?eğer evden arabayla gitceksen benide alırmısın :)

ben geliyorum +1 erdem akcan

can abi
serdar
hacı murat
daha nice isimler nerdesiniz yaaaa

+1 ahmet bolgi verelim 18 gibi işten çıkacağım. güzergahım turan güneş- konya yolundan ankamall . barış toplantı bugündeğilmişki . yarın ben işten geçecem o nedenle bak başının çaresine dönüşte bırakırım .

güzergahıma yakın olanları alabilirim.

@Ahmet Bolgi

abi cankaya 365 AVM den beni alabilirmisin TRTye yakınım

aksilik olmazsa bende geliyorum.anka birde finish line yağ getircektik ya isteyenler yarın parayıda getirsin 15oluyordu galiba.buluşunca konuşuruz

1-Görkem Kılınç
2-Şafak Namî eros
3-Mert Captain
4-Ahmet Dalgıçoğlu (Ayağı sakat olduğundan evden alabilecek abimize duyurulur.)
5-Barış Topcu
6-Erdem Akcan
7-Ahmet Bolgi (Turan güneş, Konya yolu, Ankamall araç ile gelecek)
8-Hacı Murat Şahin
9-Orkun Özden
10-(...)

1-Görkem Kılınç
2-Şafak Namî eros
3-Mert Captain
5-Barış Topcu
6-Erdem Akcan
8-Hacı Murat Şahin
9-Orkun Özden
10-Sefa ABCDE
11-(...)

@Mert Kabtan

mert saat 18 de işten çıkacağım , senin işin kaç gibi biter? ankamall a erken gitmeyi biraz alışveriş yapmayı planlıyordum .

Konyadan teklif var arkadaşlar. akşamki toplantıda konuyu görüşelim.

Alıntı:

AHMTB tarafından gönderildi

Siz yeter ki Konya'ya gelin (önceden haber verirseniz daha güzel organize işler bunlar yapabiliriz). Güzel bir tur organizasyonunun ardından Etliekmek, Bıçakarası, Tulum-Küflü Piynir Karışımlı Börek, Kıyma-Peynir Karışıklı Börek (Gonyalı tabiri ile Mevlana) vs. vs., mideye temel taşı gibi loppadak oturan ve hiç kalkmayann hamur işlerini sizlere tattırmak bizler için büyük onur olacaktır.
Haaaa... sakın korkmayın IRONlarla yapılan turun ardından yenilen etliekmekler yüzünden kilo alır mıyım diye.... NE MÜNASEBET EFENDİM; Biz IRONMAN'lerin tur esnasında yedikleri pideleri-etliekmekleri-etsiz ekmekleri ucuca ekleseniz Konya'dan İstanbul'a 'Ekmek Kuyruğu' olurdu.
Değil o günkü yediklerinizi; O günün ertesi günü yedikleriniz bile buhar olup uçacaktır.... GARANTİ Hemşerum.... IRONMAN GARANTİSİ... Başka Markalar mı?........Maalesef Garanti Kapsamına girmiyor.

Bunu davet olarak kabul edip yarın akşam yapacağımız toplantıda dile getireceğim. havaların az ısınmasıyla birlikte bir hafta sonu kaçamağı şeklinde siz dostlarımızı ziyarete gelebiliriz. teşekkür ederim.

Buralar çok sesiz kalmış...:eek:

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir toplantı olması dileğiyle...

2010 senesine girdik. Yeni formalarımız da hazır. 2010 yılında yapılacak faaliyet raporu henüz ortada değil. Yeni yılda alınacak kararlar da konuşulmadı. Dedim ki şöyle güzel bir buluşma yapalım. Hem özlem giderelim de kararlarımızı alalım...

Etkinlik tarihi : 20 Ocak Çarşamba

Buluşma yeri : Ankamall AVM. (Tchibo dükkanın önü :) )

Buluşma saati : 20.30

Program : Dükkan önünde buluşma saatinde buluşup en üst katta yemek bölümüne çıkılıp oturulacaktır. Geç gelenler direk oraya çıksınlar. 2010 yılında nasıl bir rota izleneceğimiz konuşulacak ve kararlar alınacaktır. Arzuya göre evlere dağılınacaktır...

Tüm Anka Bisiklet üyelerinin gelmesi gereken bir buluşma. Sıradan buluşmalardan değildir. Gelmeyenler için gereken işlem uygulanacaktır...

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

www.ankabisiklet.com

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 3- En yüksek, 7

1-Görkem Kılınç
2-Şafak Namî eros
3-Mert Captain
5-Barış Topcu
6-Erdem Akcan
8-Hacı Murat Şahin
9-Orkun Özden
10-Sefa ABCDE
11-Deniz Kaydırak
12-Serdar Gültekin (İşleri yoluna koyarsa)
13- (...)

can naber ya, özlettin sen de kendini.... su havalar bi düzelse de gene pedallasak beraber........

günaydın ANKA. saat18.45 ten sonra ankamall da olurum erken gelen olursa diye dedim. 0532 717 38 67

günaydın anka.güzel bir gün olması dileğimle :) umarım akşama hepimiz gelebiliriz ;)

Geri