Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Yazin ne yöne gidiyoruz? bakin oylama accam, kimseden bir ses cikmiyor... ona göre fransa bisiklet turuna hazirlancam....

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Scudo
@Ahmet Dalgıçoğlu

Oooo sen gündem de değilsin abi. Biz o konuyu konuşuyoruz. Birde oylama yaparsan çıkamazsın işin içinden. :) Uzun turlar kolay olmuyor. Kısa sürede toplantı yapacaz bakalım.

arkadaşlar selam herkese;

forma konusu kapsamında sponsor olurlar belki diye redbulla attığım ve aldığım cevabı paylaşıcam sizlerle,olumlu sonuç çıkmadı ama belki uzun turlar için küçük de olsa bişeyler ayarlanılabilir,mailleri okuyunca daha iyi anlıycaksınız zaten:

"merhaba... ben 20kişiden oluşan ankabisiklet adlı bisiklet grubunun üyesiyim.biz ankara tabanlı bir grubuz ve her haftasonları ankara çevresinde turlar düzenliyoruz.durum elverişli olduğunda parkur mesafesini biraz uzatıp ankara ilçelerine geziler düzenliyoruz.aynı zamanda her sene yaz aylarında olmak üzere belli bir amaç altında ankara dışında,ortalama 1hafta süreli uzun turlarımız oluyor,örnek vermek gerekirse en son 2009 temmuz ayında çanakkale şehitlerini anma adına çanakkaleden yola çıkıp izmire doğru pedalladık. ve ankabisiklet grubundan bir bisiklet takımına ve daha sonra da bir kulüp olma yoluna giden ilk adım olarak bir mtb yarış takımı kurduk.ve sonraki adım olarak da kendimize ankabisiklet forması yaptırmaya karar verdik. red bull olarak siz yerel bisiklet takımlarına sponsorluk veriyormusunuz,veriyorsanız ne derecededir?eğer sponsor olmak isterseniz formamızın üstüne redbull reklamı alabiliriz veya başka şekiller de düşünülebilir... bizi daha yakından tanımak isterseniz sitemizde bazı turlarımızın fotoğrafları ve anlatımları mevcut. www.ankabisiklet.com cevabınızı bekliycem,görüşmek üzere..."

"Sayın Orkun Özden,

Öncelikle ürünümüz Red Bull'a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Red Bull tüm dünyada markasını beraber konumlandırmak istediği spor dallarında takımlara, sporculara ve organizasyonlara destek vermekte ve sponsorluk uygulamalarına gitmektedir.
Dağ bisikleti bizim için önemli branşlardan birisi olmakla birlikte, bu doğrultuda Türkiye çapında pek çok organizasyona destek vermekteyiz.

Grubunuzla ilgili olarak herhangi bir sponsorluk çalışması yapamayacağımızı üzülerek belirtmekle birlikte, düzenlemiş olduğunuz yarışlarda veya turlarda size ürünümüz ve ekipmanlarımızla destek vermekten memnun olacağız.

Bunlarla ilgili daha ayrıntılı bilgi için Anadolu Bölgesi Alan Marka Müdürü'müz Hande Hanım (kendisi cc'de) ile irtibata geçmenizi rica ediyoruz.
Saygılarımızla,

Doğa Özgen Tek
Athletes Coordinator
Red Bull Turkey"

Su lanet olasi alcidan henüz kurtulamadim. Kuvvetle muhtemel 25 Ocak`da cikartilacak... Ertesi gün yaklasik 10 gün sürecek olan bir Almanya seyahatim var... 10 Subat`tan itibaren yine available im.....;)

slm millet. herkese iyi geceler. yarın katılamıyorum misafirim var. pazar günü site yönetim toplantımız var genel kurul. yöneticilik bizde. akşam 18dede işte olacağım :(

Yarın grup aktivitesi olmayan perşembecilerin düzenlemiş olduğu buluşmaya gelmeye özen göstereceğim.Daha dün parçalı bulutlu olan havayı neredeyse kar yağışına bağlamışlar :D Seviyorum bu meteorolojiyi

Orkun senide azminden dolayı kutlarım abicim :) Birşeyleri elde etme çaban güzel

Deniz abi yarın(pazar) veya bugün çıkmayı düşünüyorum.Bugün çıkıp bi tuluntaş mı yapsam diyorum kendime veya olmadı yarın öğlen 12 gibi çıkıp tuluntaş sonra gölbaşı ve arkasından turan güneşten kızılay sds ve geri dönüş düşünüyorum :D

Herhalde muratın gelmesi ile birlikte ciddi bi toplantı yapılır gezi için rota ve tarih ortaya çıkar en azından tarihi belirlemek taraftarıyım.
2 ahmet abimede bu tempo ile giderlerse yakında ruhlarını bizlere teslim edeceklerini düşünüyorum :D

Tuluntaş köyüne kendim tur düzenledim ve anladım ki ıslak havada gerçekten çıkmamak gerekiyormuş :)

60 civarıKM yaptım ama bu sefer hamladığımdan herhalde geri dönüşte o gölbaşından eve gelene kadar bilinçimi kaybettim diyebilirim :)

ilk gittiğimde bu kadar kasmamış rahat bi şekilde gitmiştim ama demek ki karpuz gibi yatmışız.

Gözünü seveyim eski rotamın turan güneşden keçiören ve dikmen ne güzelmiş,inanın sadece 7-9 km düzlük ve iniş vardı.Bunlar ankayı bozmaz ama havalar bir an önce ısınsın :D

@çağda ş

Aynen Çağdaş kardeşim. Bizde hazırlıkları yapmıştık. Şöyle güzel derecede tutacak şekilde bir yağsaydı da Ankara'da kar üstünde zincir sesleri çıksaydı bir...

İyi akşamlar anka. şafakcım geçmiş olsun. bende senden farksız değiilim. sanırım ben diyarbakır karpuzunu geçmişimdir diye düşünüyorum :D

hele havalar biraz ısınsın. ;) gösterecez o yağ tabakalarına günlerini. :D :D

yarın için ben şimdi bişey yazmıyorum. yarınki havanın durumuna göre seni ararım.

Herkeze iyi geceler.

İyi pazarlar anka mert :)
Dışarda yağmur var,bu hafta kara çevirecemiş meteoroloji öyle diyor.Yağlar ve laktik asit iyice birikti :D

Bu arada formayı elimde su sabun ile birlikte yıkadım ve renklerin birbirine karışması gibi bir durum olmadı.Formamız bu zorlu testide geçmiş ve ne kadar kaliteli bir kumaşa işlendiği test sonucu ortaya çıkmıştır :D
Saygılar,sevgiler efenim

Buralar çok sesiz kalmış...:eek:

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir toplantı olması dileğiyle...

2010 senesine girdik. Yeni formalarımız da hazır. 2010 yılında yapılacak faaliyet raporu henüz ortada değil. Yeni yılda alınacak kararlar da konuşulmadı. Dedim ki şöyle güzel bir buluşma yapalım. Hem özlem giderelim de kararlarımızı alalım...

Etkinlik tarihi : 20 Ocak Çarşamba

Buluşma yeri : Ankamall AVM. (Tchibo dükkanın önü :) )

Buluşma saati : 20.30

Program : Dükkan önünde buluşma saatinde buluşup en üst katta yemek bölümüne çıkılıp oturulacaktır. Geç gelenler direk oraya çıksınlar. 2010 yılında nasıl bir rota izleneceğimiz konuşulacak ve kararlar alınacaktır. Arzuya göre evlere dağılınacaktır...

Tüm Anka Bisiklet üyelerinin gelmesi gereken bir buluşma. Sıradan buluşmalardan değildir. Gelmeyenler için gereken işlem uygulanacaktır...

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 3- En yüksek, 7

1-Görkem Kılınç
2-Şafak Namî eros :D
3-...
4-...
5-...
.
.
.
20-... :D

ben işten çıkıp geleceğim.Orda olacağım.AOÇ buluşmasında ki katılım kadar kuvvetli bir katılım olur umarım

Geri