Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Günaydın gencler ve genc kalanlar :D

varmi anka cephesinde bi yenilik, bi havadis, bi gelisme.... ? herkes standby moduna gecmis....

Ne yapıyoruz bu haftasonu ?

4444. mesajımız da hayırlı uğurlu olsun. Herkeze günaydın...

Pazar bir buluşma yapalım hem formalara bakalım hem biraz pedallayalım.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
Duyuru .. !

16 Ocak Cumartesi günü perşembe aksamı bisikletcileri Ahlatlıbele gidiyor !

16 Ocak Cumartesi günü Ahlatlıbel'e gidiyoruz.. Sabah 09:30'da Güvenpark'ta bulusup, Atatürk Bulvarı-Cinnah-Turan Güneş-Konya Yolu güzergahından AhlatlıBel'e ulaşacağız.... Mola yerimiz Ahlatlıbel'deki Çankaya Belediyesi Tesisleri (İncek Yolu üzerinde Anayasa Mahkemesi karşısında)...

Kask zorunludur...
Not: Yol üzerinden katılmak isteyenler, Cinnah cad. başından ya da Atakule'den katılabilirler...

09:30 Güvenpark Havuz başında görüşmek üzere..

Bende gitmeyi düşünüyorum işi olmayanlar :in: gelsin

http://img706.imageshack.us/img706/9421/asdek.jpg

Ölçüleri alabiliriz sanırım :) Cumartesi günkü etkinliğe forma ile geleceğim gelenler orda görebilir.Ardından pazar için deniz abi ile bir gezi düşünüyorum yağmur olmazsa tabi eğer pazar günü hava iyi olursa sds de buluşur formayı görmenizi isterim.

Ben kendimden örnek vermek isterim.
38 beden giyiyorum.Gögüs ölçüm 92 geliyor aslında ama yinede gömlek ölçüm 38 i gösterdiğinden 38 beden istedim.Gögüs kalıbı çok güzel,kolları çok rahat ama göbeği eritene kadar biraz forma sıkacak gibi :) yani bence tam bisiklet forması bol değil body gibi,isteyenler tabikide bol diktirebilir.41 alıp rahat edebilirdim ama oda çok büyük gelebilir diye düşündüm
Kolay gelsin

Safak ben formayi acil istiyorum hani nasil yaptiriyoruz falan hani napcaz :D

Geri