Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
görkemin isteği üzerine son olarak düzeltiyorum :) finish line yağ 120ml=4oz teflon katkılı kuru hava koşullu yağı.normalde tek alırsak kendi başımıza tahminen 4-5 lira kargo ücreti tutcak bunu azaltmak için toplu alalım dedim ve 2 hafta süre içerisinde almak isteyenler bana söylesin...

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
iyiyim sefa :) yavaş yana doğru bi yıkılış oldu..ya kazadan dolayı yada bacağımı çok zorladım iç kanama gibi bişi olmuş dün kırmızıydı bacamın bir bölümü şimdi morarmış kızarıklıklar var.büyük bişi değil yani :)

@SerdarAktas90

caner geçmiş olsun kardeşim. bak büyük lafı dinle. ulan değermi be. gelin bi 40 ınızada soracam size.

• Beğen
Tepkiler: Caner Öğülmüş
@Ahmet Dalgıçoğlu

bende bu dileğine katılıyorum adaşım. uykudan yeni kalktım gece nöbetteydim sabaha kadar.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Herkese güzel haftalar. Karmakarışık işlerimin arasında bu haftanın tadına varacağım sanırım...

Haftasonu gelemedim çünkü aynı gün iki ayrı misafirlik ve bir de bize gelen misafir rezervasyonu vardı. Bunlardan ikisi gerçekleşti.

Cuma günü Avatar filmine 3D versiyonuna gittim. 3d nin etkisi bir yana filmi de çook beğendim. Tavsiye ederim. Gözlük kirası dahil bilet 15,50 TL idi. Ancak ilk gün olduğu için yer bulma sıkıntısı vardı.

@stheaven

Abi 3D versiyonu tercih ederseniz önden 4-8 sıra arası ve ortalardaki koltuklardan isteyin. 3D yandan gözleri yorar.

• Beğen
Tepkiler: stheaven
Herkese Merhaba
Forma konusunda nihayet artık sonuna geldik :)

Can abinin açmış olduğu bu yolda teke tüke yol aldık.Kimi zaman zorlandık kimi zaman belki de bu iş olmayacak diye düşündük veya düşünen grup üyesi arkadaşlarımız abilerimiz muhakkak olmuştur.Çünkü her gelen bilgiyi sizlerle paylaşamadık.Bugün formanın son halini ilk ve tek ben gördüm :River-102

Kesim ve gerekli işlemlerin başlaması anca ben hesaba para yatırınca gerçekleşcekmiş.Karşı taraftan şu an bi hesap numarası bekliyorumBüyük ihtimalle bu cumartesi,pazar veya pazartesi elimde olur.Buluşma gününü artık görkeme bırakıyorum.Junior formalar için karşı taraf ile konuştum onlar için nasıl bir prosedür var bilmiyorum.İlk önce kendimize bi alalım onuda hemen hallederiz :)

Hayırlı uğurlu olsun.

Ek olarakta karşı tarafın bize verdiği bilgiyide geçeyim.
Sayın Şafak bey
Görsel ektedir.
Kumaşlarımız climacool özelliğie sahip,1. sınıftır.
Yapılacak baskıda kesinlikle çıkmayan baskıdır.
Bilginize...

forma konusunda emeği geçen herkese teşekkürler. şafak bide bisiklet in B si TB bişeşimi gibi olmuş ne dersin?

Geri