İyi geceler Anka'lılar. Pazar günü ben yokum malesef. Bir nevi iş gezisi. Ahmet abi TRT'ye geliyorum. Hoca sınavdan en fazla not alanları götürecem dedi. 98 almışım. Pazar oradayım.
Gelen talepler doğrultusunda yazı fontunun değişmesi istenmişti.Bende forumda formamızın üstüne yazılabilecek yazı fontlarını göstermiştim.Referandum ile seçilmiş olan 2. şık için geçerli olan yazı fontunu karşı tarafa ilettim.Firma sağolsun 2 sini karşılaştırmamız için yan yana koymuş buyrun seçiminizi yapın.Yalnız ceplerin üzerinde olan yazıyı değiştirmeyi unutmuşlar orayı göz ardı edin.
İşin açığı ben ikisini de çok beğenmedim, daha düz bir yazıyı tercih ederdim "ANKA BİSİKLET" gibi. Ama ikisi arasında tercih yapmak gerekirse, 1. font yunancayı andırdığı için tercihim ikincisinden yana olurdu.
O zaman burda fikrini belirtmeyen üyelerimize soralım ona göre işleme geçelim.
Fermuar beyaz oluyor.
Arka tarafta 3 adet cep bulunuyor.
2. seçenek dikilcek gözüküyor şu an,pürüz olarak cep üzerindeki yazıların değişmediği görülmüştür.Atılcak olan mail de bu hatanın giderilmesi istenecektir.
Benimle birlikte sipariş vermek isteyen var ise pazartesi gününe kadar parayı bana ulaştırması durumunda bu hafta içinde formaya sahip olabilir.Sizlere ölçülerinizin karşılığı hangi beden denk geldiğinizi gösteren bi çizelge atıcam ona göre beden çıkarıp sipariş vercez.Kolay gelsin herkese
Bu arada konyadan bana mesaj atan Ekrem kardeşime burdan seslenmek zorunda kalıyorum çünkü konturum yok denecek kadar az mesaj atamıyorum her daim kapımız sana açıktır,Ankarada olduğun süre içerisinde bizlerle elbette gezebilirsin.Ama çoğumuz genellikle haftasonu buluşuyoruz.Forumdan sana bilgi geçiyorum umarım görürsün.Görüşmek dileğiyle
Şafakcım emeğine sağlık bu konuda en çok çabayı sen gösterdin. Ben kesin olarak alcam, ama senin forma geldikten sonra malzemeyi inceleyip beden olarak aşağı yukarı bir fikir edindikten sonra sipariş verme taraftarıyım.
Abilerim siz içinizi rahat tutun,istediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz
Kumaşı şöyle anlatayım sizlere göstermek nasip olmadı ankamall da ki buluşmada...
Benim kırmızı formayı bilirsiniz aynı onun kumaşı inceliğinde ve hassaslığıda aynı,forma gelsin sizlerle bi buluşma yaparız
Bende belkide benimle birlikte almak isteyen olursa beraber işleri yürütelim diye dedim.Pazartesi günü parayı yatırırım 3-4 iş günü içinde elimde olur büyük ihtimalle,cuma günü de isterseniz bi buluşma yaparız yemekli
Barış kardeşim bende düşündüm onu. Araba markalarının takımlarının olduğunu bir çok yerde gördüm. Eğer olursa yarış takımı adam akıllı bir şekilde kurulur. Büyüklerimize kalıyor gibi biraz da bu görüşme.