Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@aurora79

ANKA lılar şeker gibidir ama yağmurdan eriyeceklerine ihtimal vermiyorum sen nedersin aurora79 :D

barış sen yetişebilecenmi partiye. ben getiririm mahalleye dönüşte.

film izliyorum arkadaşlar hepinize tavsiye olunur. ben çok beğendim.

(link)

akşam 18de nöbet var. bide dizlerde sorun var piknikte konuşuruz ben araba ile gelecem

(link)

Arkadaşlar bu resmide incelemenizi bizzat öneririm :) İnanılmaz bir şey istediğin kadar uzağı seçip odaklanabiliyorsun.Kalite süper :S

Ahmet abi filmi izledim güzel :) sağolasun

Herkes buluşmaya gitmiş herhalde :D valla benimde nenemin doğum günü var 90 lara dayadı yaşını gitmezsem alınır bende bu sabah öğrendim o yüzden gelemedim bilgilerinize :)

Görkem imzanı yeni gördümde yurt dışından mal mı ihraç ediyorsunuz artık :) demek ki dükkanın ilk adımları atılmış bile hmmm :D

• Beğen
Tepkiler: Salih Çoban
anka dostlarım bikeandoutdoor'dan toplu yağ getirtelim diyorum hepimize.kargo ücreti hem bölünüyor hemde hepimiz eksik olan yağ ihtiyacımızı tamamlıyalım :)
1. kuru koşullar teflon yağ (link)

2.ıslak ve çamurlu koşullar (link)
isteyenler bana ö.m. atsın ona göre hepimize ayarlayalım

bugünki buluşmaya gelen ; caner, görkem , serdar ve deniz e teşekkürler. muhabbet güzeldi. her ne kadar mangalda mantar yiyemesekte ekmek arası dönerlerde fena değildi. üstüne de muhabbet eşliğinde içilen sıcacık çaylar eklenince keyifli bir pazar buluşması oldu. muhabbeti hava muhalefeti nedeniyle kısa kesmek zorunda kaldık. bisikleti arızalı caner ile dizleri arızalı ben araba ile görkem- deniz ve serdar bisikletleriyle geldiler. yağmura yakalanmadan kalkmamız gerekti. gençler tekrar teşekkürler. deniz mangal alacağımız var sakın üstüne yatayım deme . bide resim ekleyebilsem :(

caner dün kızılayda kaza yapmış bisikleti aldığında bildireyim dedim.kızılayda giderken gidonu bırakıp mesaj yazmaya başlamış :D e sonra öndeki araba durduğunda canerde çarpar bir güzel :) neyse birdaha geçmiş olsun caner. önemli bir durumu yok gibi benim anladığım kadarıyla

@barış topcu

arkadaşlar link yanlış çıkmışta bidaha veriyorum 1.link:(link)
2.link : (link)

@Şafak Atilla Akpınar

Aynı teknik ile obama'nın başkanlık konuşmasını yaptığı yerde çekilmişti. Orkestra'nın notaları görünebiliyordu.

@barış topcu

dün değil kanka cumaertesi günü..yok gördün işte ufak bi yerde kan toplandı sadece bacamda :D aman salla kötüye bişi olmaz..sağol yinede

Geri