Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@Şafak Atilla Akpınar

@fecredall

@çağda ş

Herşeye de bahaneniz hazır

@furkan istanbulluoğlu

Merak ettim bak, kötü bir durum olmamıştır umarım.

@Mert Kabtan

kesker alaka ??

:) mekan metrekare cinsinden belli bi büyüklüğe sahip yoldan geçeni alıyolar içerde bırakın dans etmeyi ayakta zor duruyorsunuz herhangi bir şekilde alkol almaya ya da tuvalete gitme şansınız yok.

Birde insanlar sapıtıp ellerine, kollarına ve konumlarına hakim olmadan dans ediyolar. E yanımızda bayan arkadaşlarımız oluyor ve istekli ya da ne yalan söyleyim genelde isteksiz rahatsız ediyorlar. Ben de öyle durumlarda biraz gergin oluyorum :) Elimden kaza çıkmadan mekanı terketmeye bakıyorum.

İçerdeki kalabalığı da geçtikten sonra sigara avlusunda da adım atılamayacak yoğunluk olunca "insaf" demekten kendimi, nedendir bilinmez, alamıyorum :)

Beğenenler olabilir ancak benim eğlence anlayışıma uymuyor. Beyler yavaş, gel tepeme çık, ... , .... , vb söylemler arasında dans etmekten pek keyif almıyorum :)

@Şafak Atilla Akpınar

Biz birşeyler düzenlesek birşeyler yapmaya çalışsak hemen bahaneler bulunuyor .. Sanki ben mi düzenledim banane .. ama şafak tavrın yanlış .. neyse konuyu kapatıyorum

1.)Gruptan gelebilecek olanlarla gidebiliriz çarşamba günü o saatlerde de boş olmayı umuyorum :D

2.)Mert sizlere daha öncede söylediğim gibi bizler hem çalışıyor hemde evde aileye veya çocuğumuza vakit ayırmak zorundayız.Yani ne kadar kafa o kadar dert var derim.O yüzden sen veya başkası burdan herhangi bir organizasyonu haber verin gelen zaten sizinle iletişime geçer.Bu davranışlarını daha önce sezmiştim böyle davranmaya hakkın yok,böyle yaparak grupta huzursuzluk veya kimse kimse ile konuşmuyormuş pozisyonu yaratılıyor.Neyse bu konu böyle sakız gibi uzar gider.

3.)Bi pazar gününün iyi olmasını bekliyoruz.Gelebilecek olanlar ile beypazarı turunu gerçekleştircez.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Fosillerden birinin olaya el atmasının zamanı gelmiş görünüyor. Arkadaşlar ANKA BİSİKLET GRUBU Yaş olarak çok geniş bir yelpazeye sahip. içimizde 17 yaşında olanda var 45 yaşında olanda. bekar olanımızda var 2-3 çocuklu olanımızda. dolaysıyla her planlanan etkinliğe eksiksiz katılım beklemek sadece bir hayal olur. grubumuz bir yarış takımı değil ( istenirse uygun olan arkadaşlarımız bir alt grup olarak kurabilir ) düzenli antremanlar yada her hafta sonu bir etkinliğe eksiksiz katılma şartlarına malesef sahip değiliz. öncelikle bazılarımızın işi vardiyalı iş şartlarımız uymuyor, evli olanlarımızın ev içinde sorumlulukları var planlar heran değişebiliyor. çoluk çocuk var beklenmedik bi gün ve anda hasta oluyor yada okuldan toplantıya çağrılıyorsun. bu gibi örnekleri çoğaltmak mümkün. bizlerin yapacağı şey saygı ve sevgi çerçevesinde bu güzel birlikteliği devam ettirmek. bisiklet bizim ortak noktamız ama artık biz bir aile olduk bisiklet olayını geçtik yada geçmeliyiz. lütfen yazışmalarda daha dikkatli olalım ve bir birimizi kırmaktan kaçınalım.

herhangi bir etkinlik planlandığında ( görkem bu konuda oldukça başarılı) şartları uygun olan arkadaşlarımız mutlaka katılacaklardır. katılamayan kişinin geçerli bir mazereti mutlaka vardır. evde çocuk hastayken ben eymir e gidiyom diyecek baba-anne ben tanımıyorum, yada hanım akşama annemler gelecek dediğinde onlar gelsin ben bi bisiklet turumu yapayım diyecek delikanlıda tanımıyorum. bazı işler annelerimizin 1 ekmak alırmısın dediğinde öff anne ya ben arkadaşlarla buluşacam deyip sıvışmaya benzemiyor :)

fazla uzattım sanırım konuyu toparlayayım; bizler sevgi saygı çerçevesi içinde sağlıklı bir yaşam güzel bir çevre için bisiklete gönül vermiş insanlarız. imkanlarımız nispetinde bir arada birtakım etkinlikler yapmak için buluşuruz , planlarız, uygularız. içimizden gelemeyenler olur olacaktırda ama inancım odur ki yürekleri bizimledir. lütfen bu çizgiyi bozmayalım. başınızı ağrıttıysam özür dilerim.

Bütün ANKA'daşlarıma günaydın diyorum öncelikle. Sonra da Ahmet Abi'ye teşekkür ediyorum. Sana sonuna kadar katılıyorum abi. Biz belki de bu forumdaki en örnek gruplardan biriyiz. Ahmet Abi'nin de dediği gibi bisiklet olayını bence baya aştık. Birbirimizi özleyip bisikletsiz de defalarca buluştuk. Ben burada yazılanları bu sabah okuyabildim. Tamamen yanlış anlamadan kaynaklandığını ve bir daha olmayacağaını düşünüyorum. Herkese sevgiler.

Ahmet Abi yazdıklarının altını aynı düşüncelere sahip olarak imzalıyorum. En önemlisi katılımın gönüllülük ve imkanlar çerçevesi dışına çıkamayacağı. Yazdıklarına ek olarak bizlerden birisinin dahi imkanı olmasına rağmen bisiklete binmek yerine tercih edebileceği başka faaliyetler de olabilir gayet de normal. Dezavantajımız çalışanlarımızın yapacakları tüm faaliyetler için daha kısıtlı zamanları olması. Olan zamanı bisiklet ve diğer zevkler dahası mecburi yaşantılar için adaletli dağıtmak zorundalar.

Etkinliklere katılanlar en çok diğer katılanların hepsinin tamamen kendi isteği ve tercihi ile katılması durumunda zevk alırlar tur ya da diğer etkinliklerden. Ancak doğrudan ya da dolaylı baskı hissedilir ise kimin tam manasıyla gönüllü ve istekli olduğundan emin olamayız.

Yukarıda açıkladığım ve Ahmet Abi'nin yazdıkları nedenlerle organizasyonlara katılım kısmında alınganlığa ve alınanlara tepkiye de hiç gerek yok. Ancak birçok arkadaşımız da malum hormonların yoğunlaştığı dönemdeler, bunları yaptıkları için onlara da tepki vermek (bir yerde anlamamak) mümkün değil. Tek diyeceğim kimse içinde birşey tutmasın elbet söylesin bunun yanlış olduğunu düşünenler de içinde tutmasın ama daha elekten geçmiş kelime ve cümlelerle. Bunları gören biz nispeten olgunlar da katalizör görevi görelim. Hiç birimiz en ufak şeyde parlayacak mantıksız insanlar değiliz sonuçta.... Olmamamız da gerekir.

Geri