Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Aynen :)

İnsanlar öte beri den bizi gördüklerinde ana bak anka üyesi diyebilsinler diye güzel olan ve çekici yazıları seçtim :D

Scudo
Cin imageshack i yasakladigi icin forumdaki hic bir fotoyu ve web sitesindeki ankabisiklet.com hic bi seyi goremiyorum :(
formalar noluyor ,ne ediliyor bi ara ayakkabi kilifi gordum ??? yani bi sey anlamadim noluyor :)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Bizdeki bu zihniyet nasıl olduda kapattı dtp yi şaşırdım ben açıklama yapılırken kapatılmamıştır.Terör ile bağlantısı yok denilmesini bekliyordum :)

Neyse ters köşeye yattık yarın ali ahmet veli de başka bi parti kurar hazineden para veririz. Önlerine mv. sıfatıda ekleriz nasıl olur :cheer: Çünkü bu açılımı destekleyecek birileri lazım

Neyse diyeceklerimi diyemedim halen :)
Çin de ki bu durumu yeni öğrendim.İnanamadım muratcım valla,kapatılan 3-5 site açılsa bizlerde çok iyi olur hem gençler kabuğunu kırar hemde refah düzeyimiz artar :D

Görkem sana danışamadan duyuruyu yapıyorum kardeşim kusura baka pek vakit yok ..

Ankara Orienteering Spor Kulübü (AOSK) tarafından Oran ormanlarında 13 Aralik 2009 pazar günü Orienteering Yarışı düzenlenecektir.Anka Bisiklet olarak bizde bu keyifli yarışta bisikletlerimizle oryantiringe katılalım herkesi bekliyorum ..

Sds Bisikletten Hareket Saati:10.00

Yarış programı şöyle;
Tarih:13 Aralik 2009 Pazar
Etkinlik yeri: ORAN
Toplanma yeri: Meşhur yerimiz olan koşu parkuru giriş kapısıdır meyve suyu satilan yer.(Portakalcı)
Buluşma saati: 10:30
İlk Çıkışlar: 11:00
Parkurun toplanmasi: 14:00-14:30
Kategoriler: (Kısa - Orta karışımı uzunlukta bir kategori), Uzun ve Yeni başlayanlar (Open) olacak.
Cumartesiye kadar yeterli katılım olursa (5-10 arası) MTB-Orienteering kategoriside koymayı düşünüyoruz.

Etkinlik Katılım Ücretleri:
- Öğrenciler 2 TL
- Diğer katılımcılar için 5 TL’dir

Önemli:
Mevsimi hesaba katarak kiyafet seçiminize dikkat etmenizi ve yedek kiyafet bulundurmanızı öneririz.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
ön kayıt yaptırdım buda gelen mail !

selamlar mert hocam
kayitinizi aldim
bundan sonraki etkinliklerden haberdar olmak icin mailinizi ankara orienteering toplulugu sayfasina ekleyebilirim...biraz once yahoo gruba MTB-O ya katilacak gruplari yazmistim daha erken gorseydim mailinizi "ANKA grubuda etkinlige katiliyor" diye eklerdim. saglik olsun nasil olsa etkinlik sonuclari yayinlandiginda butun orienteeringciler gorecektir..
etkinlikte gorusmek dilegiyle

gruba attigim maili ekliyorum
selamlar arkadaslar

umarim pazar gunu hava guzel olur diye temenni ediyorum..zira meteoroloji oyle demiyor cunku :(
karla karisik yagmur bekleniyor haberiniz olsun hava sicakligida 5 derece civarinda ona gore tedbirinizi aliniz.

MTB-O etkinligine gelecekleri fazla madur etmemek icin buyuk caba sarfediyoruz...mumkun oldugunca az camura gireceksiniz :)

etkinlige katilim oldukca yuksek...
MTB_O 15 kisi simdilik SDS, Hacettepe Uni, Ankara Uni, ANKA Bisiklet Grubu
Uzun 5 kisi
Orta 5 kisi
Open 35 kisi Gazi, Ozel Maya Okullari, Cankaya ilce izci grubu

katilim yogunlugunun ozellikle open kategorisinde olmasi dahada guzel
surekli yeni insanlar yeni orienteeringciler kazandirmak bizleri cok sevindiriyor gercekten...sizler etkinliklere ilgi gosterdikce bizler dahada mutlu oluyoruz... (en azindan ben boyle dusunuyorum)

uzun kategori 14-16 hedef arasi 4500-5000 m arasi
orta kategori 12-14 hedef arasi 3500-4000 m arasi
yeni baslayanlar 8-10 hedef 1500-2000 m arasidir

pazar gunu sabah gorusmek dilegiyle

Kenan AKSIN

• Beğen
Her ne sebeple olursa olsun saat 14:30‘a kadar parkuru bitiremeyenler lütfen kayıt masasına uğrasınlar. Sonra gelmediler diye arazide aramak zorunda kalmayalım.

Organizasyonu düzenleyen kişinin böyle ithamlar kullanması bence çok yanlış ve ayrıca bu org. katılım ücreti de çok komik yazık :27:

• Beğen
@Şafak Atilla Akpınar

İlk cümlende bahsettiğin yazım üslubu komik bir dil ile yazılmış olsa da dikkat edilmeli idi. Ancak bir organizasyon da olsa katılımcılardan bir miktar ücret talep edebilir, zaten 2-5 lira gibi cüzi bir rakam, onun ticari bir iş yaptığı manasına gelmez.

Ozan, Anka akşam ve gece mesaj atıyor ondan cevap yok gibi. Yoksa gelen baya olur. :d

Olmadı Görkem bir organizasyonu İf`e yapar :D

Görkem aynı şeyleri düşünüyoruz değil mi ? :p

• Beğen
Hiçbir güç beni bir daha o if denen mekana sokamaz :)

toplasan 2-3 kere gittim hepsinde de nefret ettim. son gidişimde de yemin ettim

Geri