Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@Görkem Kılınç

kar bile yagabilir :)

hava soğuk olursa benimde gelme ihtimalim yok zaten biraz hasta gibiyim ..iyice şifayı kapmayayım

Valla aslinda gelebilirim ama havadan tırsıyorum... hasta olmamam lazım....

yerler kuru olursa turumuzu gerçekleştiririz.Beypazarına varana kadar yağmur yapmasa bizlere yeter zaten yemek yiyip otobüs ile ankaraya döneceğiz..Aştiden veya nerde inersek kısa sürede evlerimize varırız.Yinede yağmurluğunuz olsun ve ayakkabılarınız çamur olmasın diye birde poşet getirmeyi unutmayın.

havanın kesinleşmesi turun yapılabilirliği için anca cumartesi günü akşam belli olabilir.Pazartesi günü bakıldığında ankara güneşliydi, sonra bulutlu sonra az yağmur derken sağanak yağmurlu oldu.Büyük ihtimalle tur gerçekleşmiyecek ama yinede isterseniz grup olarak sinemaya gidip vakit geçirebiliriz.Sizler bilirsiniz.

tüh ama olmazki ben tam ankara'ya dönüyorum tur iptal oluyor. Tamda ne güzel pazar günü şöyle bir turlicaz derken:)

@Görkem Kılınç

selam arkadaşlar. hava yağmurlu ve devam edecek gibi. raporlar soğuma yönünde .kar gelme ihtimali bile var. çakıldım kaldım eve bende. görkem senin için bakayım yağmur dindiyse bir saat yürüyeyim hemde aldığım ( senin beğendiğin) mont u test edeyim. üşütecekmi.

@Ahmet Bolgi

Denemeden sonra ki bilgileri istiyorum abi :) Bende almayı düşünüyorum ondan.

@tunç tuncay

Valla hi olmadı. Yağmur olacağı için iptal edildi. Yoksa siz geliyorsunuz hiç iptal edermiyiz Anka Bisiklet Grubu olarak... :)

evet arada sırada denk gelebiliyorum derken bu seferde hava muhalefetinden dolayı plan tutmadı canımız saolsun bir dahaki turlara artık ne yapalım:)

geldim 1 saat 5 dakikalık tempolu gece yürüyüşü 2 köpekle hal hatır sorma olayından sonra. allahtan köpekler bana fazla bulaşmıyorlar ama biri beni tanımıyormuş galiba üstüne yürümem gerekti.

@Görkem Kılınç

arkadaşlar özellikle eldiven bir harika . 3 katı fiyat verseniz vermem. ;) 1 saat bol eğimli (yaklaşık 2km %10 eğim) tempolu yürüyüş yapmama rağmen terleme olmadı . kazak-mont giydim. hafifbi nemlilik gibi sırt kısmında serinlik hissettim ama rüzgar almıyor . üşümedimde. kışın içlik-kazak-mont 3lüsü ile üşümeden çıkılabilir.

not: bahsettiğim şeyler daha önce konusu geçen bir mağaza zincirinin kayakçılar için ürettiği ürünler. detaylı bilgi isteyen msn den yada özelden yazabilir.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@Ahmet Bolgi

Özelden değilde direk burdan link verseniz hepimiz merak ettik :)

Deniz Kardeş Tchibo'dan bahsediyor sanırım. Güzel bir mekanları var ama her zaman belirli ürünleri satmıyorlar. Sattıkları mallar çok güzel ama bitince artık belki bir sene aynı veya aynı türden mal gelmiyormuş. Tema uyguluyorlar, mesela şu an kahve türleri ve kahve ile ilgili herşey bulunuyor, haftaya ellerinde kalan ürünler dışında mesela yılbaşı hediyelikleri gelebilir... Bulabilirsen ürünleri hiç de yabana atılır şeyler değil.

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Asus modem kurulumu konusunda sorun yasiyorum... bana teknik destek verebilecek olan var mi ? :S

Geri