Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

anka dershanem dolayısıyla öncedende söylediğim gibi pazar gezilerine katılamıyorum.o güzel geziyi bol fotoğraf çekerek bizleride manzaraya doyurmanız dileğimle :) güdülede uğrayın :D

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Scudo
Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...
Bildiğiniz gibi Anka Bisiklet Ankara'da bir çok ilçeyi dolaştı. Hepsi de keyif dolu turlardı. Bu sefer de Beypazarı'nı gezmeyi hedefliyor.

Turumuz Beypazarı'nın yöresel yemeklerini hele o havuçlu lokumu için gelsin...;) :lick3:

Etkinlik tarihi : 6 Aralık Pazar

Buluşma yeri : A.O.Ç. Kavşağı

Buluşma saati : 7:15 (25 hareket)

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Beypazarı'na kadar pedal çevireceğiz. Güzelce eğlenip, özlem geçireceğiz. Yöresel yemeklerden tadıp turumuzu isteklere göre devam ettireceğiz.
Dönüş otobüs ile olacaktır. 20 YTL ayırın :)

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 100 km (Gidiş) Dönüş otobüs ile.

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir. Ayrıca sıkı giyinmeniz de yararınıza...

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 1 - En yüksek, 6
Rüzgar (km/sa) : Yön, Güney - Hız, 20
Hadise : Bulutlu http://www.dmi.gov.tr/FILES/imgIcon/99/a1-25x25-gif/-23.gif

¬¬¬ Harita ¬¬¬ (Yeni)(link)
HATIRLATMA !

• Beğen
görkem gelmeyi çokisterim ... ama uzun zamandır uzun yol yapmıyoruz biraz kasmazmı sence 100km

bu arada tüm kardeşlerimin abilerimin ve ablalarımın geçmiş bayramını kutlarım..

şafakcım bu arada allah rahmet eylesin yattığı yer cennet olsun ...geride kalanlara sabır eylesin

• Beğen
Tepkiler: murty ve aurora79
@EXTASY

Bizde açılalım diye yapıyoruz turları ama. 30 km gidip (Göksu) hiç bişi anlamıyoruz.

Bu arada abiler, ablalar. Kaç kişi gelecek bir liste oluşturalım hemen. Birde belediye ile iletşim kurmayı deniyeceğim.

1) Görkem Kılınç
2) Şafak Atilla Akpınar
3)...
4)...

• Beğen
Aoç kavşağından 60 km abi 100 km değil ama buluşma yerine geleceğimiz mesafe ile gidiş hemen hemen deniz abi ile benim için 80 civarı olur sizler için daha fazla olmaz evleriniz buluşma yerine yakın çünküüü =)
Erdem abi rahat gider rahat geliriz :) iyi dileklerin içinde teşekkür

• Beğen
Kaçırılmayacak bir tur ama malesef inanılmaz derecede hastayım. Değil bisikletle otobüsle bile gidemem Beypazarına. Gidecek olanlara iyi eğlenceler ve güzel bir tur diliyorum. Benim yerime de eğlenin bol bol fotoğraf çekin.

• Beğen
Tepkiler: murty ve aurora79
o zaman 4 e beni 5 ede ahmet ( ahmet bolgi ) abi yi yazın :) ....geliyorsun değil mi ahmet abi :)
bu arada yüzünü görmeyi unuttuğumuz arkadaşlarımızda var hacı murat gibi serdar aktaş gibi bu arkadaşlarıda en yakın zamanda aramızda görmek isteriz değil mi

ben de bi aksilik olmazsa gelicem,gelemiycek olursam cumartesiden haber veririrm...

Yaw hacu 1700 mt irtifadan 3700 lere mi çıkcaz :Skull-175 :smily143: yalnız biri fotoğraf makinesi getirsin böyle olmuyor

Ayrıca kendim beypazarı için google earth den uğraşıp yolu çizdim çıkan km yi dersem sanırım kimse gelmez :D görkemin günahını almışım

@EXTASY

Valla bugün bikaç termal kıyafet aldım tchiko dan. umarım bi terslik olmaz. siz paraşüt iplerini hazırlayın yinede. görkem benim cüsseyi görünce tırstı sanırım sen ipe güvenme yazmış. hahahahaha. serdar aktaş a güvenem dedim ondanda tık yok. nuran hanım sizdende ses yok o kadar baklavadan sonra bu tur süper olurdu gibime geliyor .

• Beğen
Tepkiler: murty
Erdem abi :) Merak etme ben hep buralardayım :) Gizliden takip ediyorum yorum yazamasamda :) Ahmet abi eğer gelirsem ip sizden olmak şartıyla çekici görevini üstlenebilirim :) Beni cüsse kilo falan korkutamaz :) Yeter ki karşı tarafta azda olsa azim olsun. Sende de kesinlikle azim olduğuna inanıyorum :)

Bu arada Erdem abi uzun zamandır bisiklet kullanmıyorum yazın yaptığımız gibi sprint atmaya varmısın :) Bak bu sefer geçme ihtimalin var :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
@SerdarAktas90

sağol serdarım ha işte duymak istediğim cevap :) ya bi msn gurubu oluşturup muhabbet etsek . kafama takılanlar var turla ilgili.

La bi durun noluyo sprint filan. Ben yokum diye meydanı boş mu buldunuz. Valla hasta hasta gelir geçerim hepinizi.:D

• Beğen
Tepkiler: murty
@sottozero

serdar sana geçmiş olsun dur ben yokluğunu aratmam.

Geri