Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Görkem Kılınç

Formalar dikilecek liste yapıyorum diyorum daha isim yazdırmayanlar var .. Grup'ta kopma var

Scudo
@Mert Kabtan

Mertçiğim dedik ya.. 2 adet kısa kollu diye.. biri small.. biri Xl.. listede adımı göremiyorum?

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@Görkem Kılınç

görkem varya sen benim köyde oturacaktın seni böyle konuştururmuydum hiç. ama mesafemiz çok fazla . bizim buluşmamız bile başlı başına bir etkinlik. en az 30km pedallamak lazım git gel 60km. :(((((((((((((((((((

@Mert Kabtan
Ne yani şimdi kardeş kopmalar benim suçum mu? Kim istiyosa yaptır. Atif olan, sürekli pedal çeviren, takımla itibarını kesmeyen zaten alacaktır. Diyerlerine de karışma, biz düzen halinde giderken düzen bozdurmayız elbet. ;)

@Ahmet Bolgi
Sen iste abi gelmem mi ya. :D:eek:

1.Mert KABTAN .. 1 adet uzun kol ( XL )
2.Şafak Atilla Akpınar .. 1 adet kısa kol
3.Barış Topçu .. 1 adet uzun kol
4.Serdar Gültekin .. 1 adet kısa kol
5.Sefa Köksal .. 1 adet uzun kol
6.Orkun Özden .. 1 adet kısa kol
7.Görkem Kılınç .. 1 adet uzun kol
8.Ahmet Bolgi .. 1 adet uzun 1 adet kısa kol
9.Hacı Murat Şahin .. 1 adet kısa kol
10.Çağdaş .. 1 adet uzun kol
11.Uğur özvar .. 1 adet kısa kol
12.Erdem Akcan .. 1 adet uzun 1 adet kısa kol
13.Serdar Aktaş .. 1 adet uzun kol
14.Furkan İstanbulluoğlu .. 1 adet kısa kol
15.Ahmet Dalgıçoğlu .. 1 adet kısa kol
16.Murty .. 1 adet kısa kol ( Takım üyelerinden hediye )
17.Can Sari 2 adet kısa kol ( Small , XL )

Haber beklenenler

Deniz kaydırak !
Caner öğülmüş !
Ekrem özarslan !
Nuran atakan !

Ne kopması mert

Caner,ekrem ve nuran abla demek ki almıyor.

Deniz abi zaten bilgisayar ekranını görmekten gına gelmiş durumda...Bizlere belirtiyor evinde internete girmeyecek vaziyettte...Ama Forma oda istiyor ama uzun kısa bugün sorar öğreniriz. yaz sen 18 kişiyiz toplamda

ArkadaŞlarim KardeŞlerİm Abİlerİm Keza Ablalarim TÜm Bİsİklet Sevdalilarinin ,yaŞi 7 Den 77 Ye Gelenlerİn, Forum BaĞimlilariinn,baĞimsizlarin ,sevenlerİn Sevmeyenlerİn Evlİlerİn Bekarlarin ,bİde Arada KalmiŞ Olanlarin ,forma SİparİŞİ Verenlerİn Vermeyenlerİn GÖnlÜ GenÇ Olup Bİzİmle Beraber Pedal Çevİrenlerİn Çevİrmeyenlerİn, Derslerde Kopya Çekenlerİn Çekmeyenlerİn,yaninda Vİtes Telİ TaŞiyanlarin TaŞimayanlarin,gezİ Varken Evde BacanaĞim Var Dİyİp Gelenlerİn Gelemeyenlerİn ,baba Olanlarin Olmayanlarin Hanim Dirdiri Çekenlerİn Çekmeyenlerİn TÜRKİYE SINIRLARINDA YAŞAYANLARIN YAŞAMAYANLARIN , FORMADA KATKISI BULUNANLARIN BULUNMAYANLARIN,GELİCEM DİYİPTE GELENLERİN GELMEYENLERİN,CÜmlesİnİn Kurban Bayramini Kutlarim .....

Herkeze Selam

Ben de bütün "ANKA"daşlarımın Kurban Bayramını kutluyorum. Bayramda danalar, koyunlar kurban olsun, Bisikletçiler trafikte kurban olmasın. Allah kestiğimiz kurbanları kabul etsin, sırat köprüsünden karbon Scott'la geçmeyi nasip etsin. Cehennemde zebanilerle yakalamaca oynamayı değil, cennette hurilerle bugi bugi yapmayı nasip etsin. Lastiğimiz patlamasın, zincirimiz atmasın, maşamız yağ sızdırmasın, disk rotora sürtmesin, aynakol diş sıyırmasın, hidrolik hava yapmasın, sele ....mızı acıtmasın, jantımız Mavic, lastiklerimiz Schwalbe olsun, tüm bisiklet aleminin kurban bayramı mübarek olsun. Amin...

Herkesin kurban bayramını Ankara'dan ayrılmadan hemen önce kutlarım. Görkem bu arada sitemize nasıl yorum yapıyoruz. Kısaca açıklarsan sevinirim, memleketten bakar yazarım artık... Sevgileeeer saygılaaaar. Çok kalmayacağım ik üç güne buradayım :).

1.Mert KABTAN .. 1 adet uzun kol ( XL )
2.Şafak Atilla Akpınar .. 1 adet kısa kol
3.Barış Topçu .. 1 adet uzun kol
4.Serdar Gültekin .. 1 adet kısa kol
5.Sefa Köksal .. 1 adet uzun kol
6.Orkun Özden .. 1 adet kısa kol
7.Görkem Kılınç .. 1 adet uzun kol
8.Ahmet Bolgi .. 1 adet uzun 1 adet kısa kol
9.Hacı Murat Şahin .. 1 adet kısa kol
10.Çağdaş .. 1 adet uzun kol
11.Uğur özvar .. 1 adet kısa kol
12.Erdem Akcan .. 1 adet uzun 1 adet kısa kol
13.Serdar Aktaş .. 1 adet uzun kol
14.Furkan İstanbulluoğlu .. 1 adet kısa kol
15.Ahmet Dalgıçoğlu .. 1 adet kısa kol
16.Murty .. 1 adet kısa kol ( Takım üyelerinden hediye )
17.Can Sari 2 adet kısa kol ( Small , XL )
18.Deniz Kaydırak 1 adet

HEPİNİZİN ve TÜM SEVDİKLERİNİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Ben üye olamıyorum. Sunucu ile ilgili bir hata diyo. Böyle bir problem yaşayan var mı?

Ankara'da 1 yaşındaki bir çocuk için ab rh + kan aranıyor. İrtibat için 05073057000

Geri