Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Yine kaçırdık süper bir turu. Hepinizin ayaklarına sağlık. Bir dahakinde beraber olmak ümidiyle hepinizi kutluyorum. Bu "dedi" parantezinde çarpanlarına ayrılmış denklem nedir anlayamadım ben. Bir de grup tarihinde herhalde ilk defa Deniz herkesten erken gelmiştir. Bu tarihi bir yere not etmek lazım.

@sottozero

Gelseydin abi al dedi kap dedi tutu ver dediyi öğrenirdin. Ama senin bu hafta işlediğin suç oranı çok büyüktü. :p Bir daha ki buluşmamızda anlatırız abi.:)

ANKA yine yakışanı yapmış. hepinizin ayaklarına yüreklerine sağlık. iş dolaysıyla aranızda olamadım aslında çok istiyordum gelmeyi.süper bir tur ( böyle tura can kurban) olmuş .

görkem bak ilk mesajda hala adım yok gurupta görünmüyorum .

@Görkem Kılınç

Cuma akşamı izin kağıdı doldurdum ya aslanım ne suçu:D

ya bak şimdi hbende çok imrendim .. keşke gelebilseydim ama malum sebeplerden dolayı mangalı kaçırdım oysa neler hayal ediyordum . ...

Kardeşler pazar gelmedim diye ses çıkaramıyorum da size ne oluyor :D. Hastanede nöbetçiyim şu an. Sizlerden ne haber?

Abi yapmayın böyle şeyler ya... Akşam Hacı Baba'nın tekesini ziyaret etmek farz olacak bu gidişle. Zaten 100 kilo oldum gene:(

@sottozero

serdar tkke ziyaretine pisletinle uzun yoldan git, dönüşüde turangüneş ( geçerken beni ziyaret et trt de biraz yükün hafiflesin) konya yolu üzerinden yaparsın , o zaman kilo falan kalmaz abi.

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
@Nuran Atakan

Abla niye evinde durmuyorsun da Antep'e gidiyorsun? :(:eek: Bayram ziyaretine gelecektim. Sizin evde tatlı var söylentileri gelmişti.:p

• Beğen
Tepkiler: Nuran Atakan
@Ahmet Bolgi

Bisiklete binmeye fırsatım olmuyo ki abi. Bi binebilsem tekkeden emaneti alıp doğru yanına gelirim ama... Kısmet işte.

Geri