Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

1. Mert KABTAN .. 1 adet uzun kol
  2. Şafak Atilla Akpınar .. 1 adet kısa kol
  3. Barış Topçu .. 1 adet uzun kol
  4. Serdar Gültekin .. 1 adet kısa kol
  5. Sefa Köksal .. 1 adet uzun kol
  6. Orkun Özden .. 1 adet kısa kol
  7. Görkem Kılınç .. 1 adet uzun kol
  8. Ahmet Bolgi .. 1 adet uzun 1 adet kısa kol
  9. Hacı Murat Şahin .. 1 adet kısa kol
  10. Çağdaş .. 1 adet uzun kol
  11. Uğur özvar .. 1 adet kısa kol
  12. Erdem Akcan .. 1 adet uzun 1 adet kısa kol
  13. Serdar Aktaş .. 1 adet uzun kol
  14. Furkan İstanbulluoğlu .. 1 adet kısa kol
  15. Ahmet Dalgıçoğlu .. 1 adet kısa kol
  16. Murty .. 1 adet kısa kol ( Takım üyelerinden hediye ;) )

Artık sonlara geliyoruz yarın örnek formamız dikilecek..

Scudo
nuran hanım bende çikolatalı baklavadan yemenizi istiyorum .......benim yerime yarım kilo kadar yerseniz sevinirim ama çikolatalı olandan lütfen

• Beğen
Tepkiler: Nuran Atakan
@EXTASY

arkadaşlar nuran hanıma bukadar yüklenmeyelim , kendisi toplayıp getirsin bizde yeme konusunda yardımcı oluruz kendilerine. hatta kendisine yakın batıkentte biyer ayarlarız buluşma için. çiğköfte bile getiririz yanına.

• Beğen
mert formalarda son durum nedir renk olarak falan neye karar verildi?

@Mert Kabtan

@Ahmet Bolgi

Sona dogru yaklasıyoruz işte .. :) örnek forma perşembe günü bende olacak .. Baskıya verecegim bayramdan sonraki cuma elimizde olur .. Toplanırız onay verilirse Herkes verecegim adrese gider ölçü verir ..

renk kırmızı siyah

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Beyler bayanlar sizlerden bi ricam olucak :D

Bandana veya buff istiyorum...Böyle Çocuk çizgi film karakterleri olan..Twety veya svlester vb gibi :) Renk uyumu olan hoş bi bandana veya buff bulursanız bana bildirin lütfen ben alayım :D

• Beğen
Ewt açıklıyorum çocukluğumu yaşayamadım :D

Ali deniz gibi işte evet :D çok güzel duruyor abi ya biz tamam artık belli bi yaşa geldik ama kafada olsa komik olur o yüzden :D

• Beğen
Tchibo ya buffa benzer bisey gelmis... bi bakin isterseniz... 9,95 lira
ahanda linki : (link)
diklat gör :D

Ürün Özellikleri:
2 farklı kullanım imkanı. Hava alır, ısıyı izole eder ve nemi aktarır. Antipilling donanımı ile doku topaklanmaları engeller. Kask içine de giyilebilir. %100 polyester. 40 derecede yıkanabilir. Siyah renkte ve standart boy.
İthal Ürün

Günaydın Anka'lılar. Yav bugün grev falan varmış sanırım. Okulda da yazılı var. Kim yapacaz yazılıyı şimdi? :D

@Ahmet Dalgıçoğlu

Abi okuldayım grev vurmadı burayı. :) Yazılıda olduk, üstüne birde okulun pc ye format attım.

Akşam dışarıya çıkmayı planlıyorum, Biraz bisiklet sürüp, çiğ köfte veya başka bişi hüüpppletmeyi planlıyorum. Gelecek olan arasın beni. :) ;)

şafak (link) şu siteye bi girip baksana termal kıyafetler falan var fiyatlarıda oldukça cazip gibi. bide kask var onuda incelermisin yarın mağazası bana yakınmış bi dolanayım diyorum.

Geri