Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

adres olarak "ankabisiklet.com" da yeterli olabilir...
Fiyatta bi oynama yapilamaz mi ? :S

Scudo
Karsi bisiklet ile temasa gecilse....? Belki Izmir de yaptirabiliriz....?

@Ahmet Bolgi

Abi duyarlılığın için sağolasın mesajını gördüm.Operasyonu pazartesiye kaydırmışlar...Doktoru ile iletişime geçmiş hastamız ama kan alınması sakıncalı olunur denilmiş

şafak siparişi verdiğimiz zaman,parayı ne zaman ödememiz gerekece...malum öğrenci bütçesi,sipariş de ona göre değişiklik gösterir...
bir de taksit imkanı oluyomu acaba???

Bedenleriniz bulmak için sizlere kolay olsun diye bir şema buldum.Yararlanabilirsiniz.(bedenim mesela benim ölçtüm s tam geliyor.Kırmızı formam da zaten 38 bedenmiş :) Doğruluğu onaylanmıştır.)
http://onfinite.com/libraries/1509370/aeb.jpg

tobleron; Orkunum peşin ödeme isterler.Bir hesap numarasına büyük ihtimalle daha o aşamaya gelmeyince hiç sormadım :)

Ahmet abi&Uğur abi;
Karşı evet denildiği gibi yaptırmış,20 TL (kargo da dahil).Şimdi bu formalar neye göre ücretlendiriliyor bilmiyoruz.Fark ettiğim kumaşları biraz değişik ve baskıları da az ve küçük boyutlu.Yani elbette font ne kadar büyük olursa maliyet ne kadar artar bilemiyorum :S Ahmet abi senin dediğin gibi ''www'' kısmını arka ceplerde kaldırmayı sizlere sunacaktım.Güzel olur öyle...

Abi gögüs çevreni ölçtün,çıkan sayı diyelim 96 bu rakam senin 38 beden olduğunu gösteriyor.Bizim için ''A'' bölümü önemli.Diğerleri A bölümünü doğrulamak için.Gögüs çevresi 110 birinin kolları 30 cm olamaz doğal olarak :D

90-60-90'dan yola cikarsak 96 cm'in 48 beden olmasi biraz zor gibi geldi bana:)

ben o zaman nasıl 38 beden giyiyorum...fabrika çıkışımda mı sorun var? 46 beden bi formaya bütün anka grubu içine girer.

Formalar için kumaşlar geldi.3 adet kumaş var elimde ama 2 si pamuklu gibi geriye kalan kumaş ise bize tam uygun olucak cinsten.Bu forma işini bu hafta bitirmek istiyorum sizlerede uygunsa

Şafak abi uzun kollu forma ve t-shirtlerin fiyatları belli mi?

Selam arkadaşlar.

Forma hakkında yorum yapmıyorum yeterince kafa karıştırılmış. :) Yarına bir plan yapalım mı diyeceğim ama gene kimse gelmiyecek sanırım. Gelebilirim diyenler el kaldırsın. Soğukla bir mangal yakalım bari. :D

@Görkem Kılınç

Hava yağmurlu görkemim .. herhangi bir alısveriş merkezi belirle .. Burger king yapalım

Hadi hayırlı uğurlu olsun :) Formalarımızda oldumu çok güzel olcak grubumuz. orkun resimleri fotoğraf makinesi ile eklemeye çalışcam,sizler zaten fark etceksiniz kumaşları.Çok belli ediyor çünkü pamuklular.

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
@Tarık Kalkan

48 beden erkelerde ceket bedenidir. Diğer kıyafetlerde 38 olur.

Ankaraya güzel yağmur yağıyor. Yarın da devam edecek sanırım. Aslında yarın bir tur olsa güzel olurdu, uzun zamandır görüşemiyoruz ama sanırım yağmurdan dolayı katılım olmaz pek. Bu hafta içi havanın müsait olduğu birgün toplanıp forma işini bağlayalım, daha bi grup olalım:D

Geri