Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Eskitme yazı güzel olur ama çizimde gri olan her yer fosforlu olacağı için eskitmeyi nasıl yaparlar bilemiyorum ama bunu söylerim.

Scudo
@Şafak Atilla Akpınar

Koldaki şeritler, logonun çevresindeki daire ve sıttaki 3 cm lik şeritler hariç fosfor olmasına gerek yok diye düşünüyorum.
ön ve arka yazıyı birde kırmızı yapıp bakalım.

Renk konusunda sarı güzeldi de.. yazılar kırmızı olursa sarı-kırmızı bizi bozar :D
di mi Şafakcım :D
o zaman lacivert altarnatifi düşünürüz yazıda )

Forma renginde lacivert koyu renk diye düşünülüyor ama çanakkale turunda adidasın climacool lacivert forması ile hiç sıkıntı yaşamadım.. olay kumaşın cinsinde.

@stheaven

Yanı diyorsun ki arka cebin üstünde ki net adresi ve ön yüzde ki anka bisiklet normal yazı olsun diyorsu.peki Abi formamız sarı olacağı için o yazıları siyah eskitme yazı şeklinde yaptıralım mı?

Sarı kırmızı bizi biraz üzer ama ne yapalım idare etcez.kayseriliyiz deriz :D kumaş zaten adrese gelicek bi buluşma yaparız.

Ha birde hatice hanım,grafikerleri aracılığı ile bizde biraz oynayabiliriz dedi.Sizlere görüntü geldikçe resim olarak eklerim.

Şöyle bir mesaj geldi....

Sayın Şafak bey
Yalnız reflektör demiştiniz.
Onu ayrıca yapmamız gerekiyor.Kol üztüne ve cep ağzına yapabiliriz.
Bunun için ayrıca fiyat alınıyor. 5 tl .
Bilginize...

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Abi o değilde elde bi prototip olsa keşke,Formamız sarı olcak ama reflektör 5 ytl diyor hanımefendi.Peki bu amblemi çevreleyen yer grimi olcak siyah mı?Bence son hali ile Nez abla çizerse çok güzel olur.

Son hali mantıkda şöyle.
1.)Forma sarının tonlarında
2.)Arka cep yamuk olarak(çizimdeki gibi) www.ankabisiklet.com
3.)Arka cep 3 adet
4.)Ön tarafta sağ altan üstte dik bir şekilde ankabisiklet
5.)Ön solda böbrek ile bağırsak(Altını çizerim yani:D) hizasında amblemde ki bisiklet figürü(siyah renkte)

Firma görsel olarak bizlere bir gönderi yaptı.Buyrun;
Tek eksik ceplerde ki net adresi ve son olarak koyduğumuz amblemde ki büyük bisiklet figürü
(link)

• Beğen
uff sarı rengi ile güzel olmuş ama gsli olmama rağmen kırmızıya sıcak bakmıyorum bence siyah olması daha güzel olur.Bu arada ANKA BİSİKLET yazısını Mercedes-Benz in fontuyla ve koyu şekilde yazarslak daha güzel olacağını tahmin ediyorum.

• Beğen
@Şafak Atilla Akpınar

Sarı-kırmızı süper uyumlu olmuş. Değiştirmeye hiç gerek yok. Çok iyi:D Sadece öndeki "ANKABİSİKLET" yazısının Ekremin dediği gibi tamamının büyük harflerle yazılmasını, bir de arka cep üzerindeki yazının çapraz değil de düz olmasını tercih ederim. Bunların dışındakiler oldukça iyi.

@Hacı Murat ŞAHİN

bir kaç çamurlu su damlası bir şey yapmaz ama yağmura yakalandık mı forma ile o gün içinde deterjanda 2 dk bırakıyoruz abi hemen çıkıyor.

Beyler olarak sesleniyorum çünkü sadece er kişiler bu konuda yardımcı olabiliyormuş...Ablamın arkadaşı bir operasyon geçirecekmiş.

Konumuz önemli sağlık bölümüne de konuyu açtım buraya sizlerle paylaşayım dedim.

25 yaşında Bayan Lösemi hastası için Cuma günü yapılcak olan İlik Nakli devamında kullanılmak üzere B+ (pozitif) kana ihtiyaç vardır...2-3 ünite yeterli olunacağı söyleniyor.Yalnız bu kandan elde edilecek olan gerekli hücreler sadece erkek olan kişilerden temin edilebilmektedir.

Hastamız Ankara Üniversitesi Cebeci kök hücre bölümünde yatmaktadır.Acil yardım bekliyoruz.Sadece kan vericeğiniz için fazla bir yükün altında kalmayacaksınız...

Burdan yardım çağrıma desteğinizi bekliyorum...2-3 kişi yeterli olucaktır.

ÖNEMLİ: Mevsim itibari ile hasta olmayan(grip,nezle vb)kişilerin kanı kullanılabilecektir.

Teşekkürler

@Şafak Atilla Akpınar

Kan Grubum 0 Rh (+) yakın zamanda kan vermiştim, onun dışında uysa elimden geleni yapardım bir sağlık mensubu olarak. Şafak bu arada çamaşır dersi için teşekkürler ama o kadar kolay çıkacağını sanmıyorum. :D. Özellikle asfalt yollardaki siyah balata tozu ve karbon artıkları genelde kalıcı hale geliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: fecredall
@Şafak Atilla Akpınar

Şafakcım kan grubum ARh+, eğer değişim veya takas ya da ne biliyim tıp dilinde ne diyolar bilmiyorum ama olursa seve seve veririm kan.

@sottozero

ilginiz için teşekkür ediyorum. maalesef b pozitif lazım. donörümüz de erkek olduğu için erkek b pozitif lazım. yalnız şöle bişi varmış. bu aslında b pozitif trombositmiş; yani kandan elde ettikleri hastanede 2-3 saat süren bi işlemmiş o kadar bunun içinde işte bazı kan tahlilleri (sanırım hastaya grip vs bulaştırmamak için yapılıyor) ve trombosit toplama varmış. ve bu maalesef kan gibi bekletilebilinen bişey değilmiş. doktorların istediği anda bunu vermek gerekiyormuş. bunu doktorların ne zaman isteyecekleri de belli değilmiş.

bu yüzden B+ kan ERKEK(ankarada yaşayan) gönüllülerimiz bana pm atarak telefonlarını bildirebilirler ve böylece ablam onlara geri dönecektir.

amacımız doktorların istediği anda (ki sanırım bu zamanlama olayı önemli bi şey) olabildiğince çok vericiye sahip olmak. böylece gelebilecek olan kişi ihtimalini yüksek tutmak.

herkese şimdiden teşekkür ederim.

Evet Forma isteyenler (uzun kollu,kısa kollu ve t-shırt tarzında)isimlerini yazdırırlarsa sayıyı vermeyi düşünüyoruz.

1.)Arka cepte web adresi şeklinde verilmişti,neden web adresi tam olmadığı sorulcak.
2.)Kumaş çeşitlerini göndermek için adres vermiştim ne zaman kargoya verileceğini sorcam.
3.)Serdar abim arka ceplerde ki web adresinin düz olmasını söylemişti.Abi arka cebide düz yaparsak kötü olabilir.Çünkü yamuk yazı bir tarz katabilir formaya :)Ayrıca oraya ''www''&''com'' ifadeleri de gelicek.

Kendimden örnek vermek gerekirse maddi sıkıntı yüzünden sadece kısa kollu ve t-shırt tarzından 1 er adet sipariş vericem...

EDİT: Ek olarakta şunu diyeyim Serdar abi,kan hakkında bir bilgim yok abi ablam girmiş yazmış :) Ama tahminimce 2-3 kişi bulundu.Anılıda vefakar davranışından dolayı burdada teşekkür ederim :)

@sottozero

Kısa kollu forma 45 TL imiş Serdar abi

uzun kollu ve t-shırt tarzlarının ne kadar olucağını sormadım daha belkide 3 için de aynı fiyat derler.Uzun kollu o zaman bedava gelmiş gibi bir şey olur :)

Geri