Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Görkem Kılınç

Bencede hem güzel olur mesela formamız kirli başka bi frmanın üztüne geçiri veririz.

Scudo
T-shırt yaptırılmasını istememde ki asıl amaç,formaları sadece bisiklet sürerken giyebiliyoruz.Mesela benim şu an bisikletim kaza sonucu kadroya bakılması için bakımda,ben sizinle buluşmaya gelirken forma giyip elbette gelemem komik olur :) o yüzden polo yaka bir t-shırt ile gelinebilir.1-2 çift idare eder.Gayet güzel olur..

Fiyat belli mi beki? En azından yaklaşık olarak... İşin doğrusu 20-30 forma alıp karşılamak biraz gözümde büyümüştü ama bu durumda dizaynı ve kumaşı belirleyip bir an önce kararı bildirmekte fayda var. T-Shirt gerçekten bence de iyi olur, mesela amblem, renk ve dizayn gibi konuları abartıya kaçmadan güzel düzenlersek günlük hayatta da giyebiliriz ve muhteşem olur.

http://img229.imageshack.us/img229/3483/20091027233651.jpg

Kumaş:
full lycralı Polyester, yağmur desen, termofikseli, 210gr-230gr/m2
Kalıp:
Genel olarak dar bir kesim. Bedene tam oturmayacak ama çok bol da olmayacak.
Etek komple ve arka bedendeki cepağzı 1,5 cm’ lik lastik ile kıvırma olacak. Lastikler çok sıkı değil, çok büzgülü değil yani.
Arka bedendeki cep 3 bölmeli.
Kolucu 2cm reçme kıvırma olacak.
Yaka, yüksek yaka, 4cm kadar kendi kumaşından manşet olacak ve ön yakada 20cm’lik fermuar olacak. Fermuar içi kendi kumaşından klapa olacak.
Arka beden oval şekilde ön bedenden 10 cm daha uzun olacak.
Omuzlarda yakadan kolucuna kadar 3 cm’lik reflektör şerit olacak.
Baskı:
Sol göğüste küçük 3 renkli logo baskı, aynı baskı arka bedende büyük olarak. Ama arka bedendeki baskının üst kısmında yaka dikişine kadar ve altta cep içine girecek şekilde 2 adet 3’er cm’ lik şeritler baskı olacak.
Ön beden sağda büyük www.ankabisiklet.com ve arka cep üstünde aynı baskı küçük olarak olacak.
Beyaz görülen yerler zemin koyu olursa beyaz olabilir, zemin açık olursa koyu bir renk siyah olabilir.
Baskılarda gri görünen yerler reflektör baskı olacak.

Göndereceğimiz mailin esası budur.

Ön ve arkadaki www.ankabisiklet.com yazısı eskitme ve daha iyi bir
karakter olabilir.. (Şafak senin forma gibi) e adamlar forma yapıyorlarsa nasıl bişey olacağını bilirler.. rica ederiz yaparlar.

Şafak sen bunu mail atabilirsin.

Maili gönderdim.Renk konusuna mailde de değindim.Eğer maliyet fazla değişmezse bizler renk konusunda sizleri tekrar bilgilendircez dedim

Beyaz kumaş galiba bunlara ham olarak geliyor.Eğer beyaz renk dışında bir renk seçersek bize fazla para olarak geri dönecektir.Beyaz birde herkese yakışır ve uyum gösterir.

Birde uzun kollu ve t-shırt alacaklar renkleri öylede düşünsün

Arkadaşlar bu akşam saat 19.30da Yenimahallede Volkan konak konseri var .. Gelen olursa beklerim

Güzel olmuş Can abi emeğine sağlık. Benim renk konusundaki düşüncem Turkuaz yönünde. :)

@tobleron

Ön tarafa "www" ve ".com" ibarelerini kaldırıp sadece "ANKA BİSİKLET" yazabiliriz. Formalar için bu renk (numunelerdeki renk) gayet güzel görünüyor. Bu arada forma konusunda; Şafak'a teşvikleri için, Can Abi'ye de emekleri için teşekkür ederim.

Ablalarım abilerim renkleride belirtin :) Eski formamız sarı idi ve çok güzel durmuştu.Sarı bence güzel olur.Maliyet önemli bizim için hele böyle bi fiyat gelsin.Burdan çıkan formanın son halini ve rengini bildircez...Sonra herkes ölçüsünü belirtcek adet ile birlikte

• Beğen
Tepkiler: fecredall
Bence de ön tarafta sadece ANKA BİSİKLET daha iyi olur. Renk konusunda da Şafak abinin dediği sarı güzel olur, önceki numunede gördük bunu.

1.)Can abi baktımda çizime aklıma geldi.Bu arkadaki gri şeritleri cebin üstünede uzatmaya karar vermiştik.Çizimde unuttuk mu yoksa böyle kalsın mı?Çünkü Altınparkta sarı mayoda bu çizgilerin uzatılmasını düşünmüştük.
2.)Ön tarafı AnkaBisiklet olarak düzeltebiliriz.
3.)Maliyetimiz fazla bir şey çıkmazsa.Ön yüzeyin sol tarafına amblemde ki bisiklet figürünü de koyabiliriz diye düşündüm.Bisikleti kullanırken sol tarafta hoş bir görüntü yapabilir.

Abiler, ablalar, kardeşler.

Akşam bizim çiğköftecide toplanalım derim. Hem forma konusunu konuşmuş oluruz. Hemde devler ligini de seyrederiz. :D Ne dersiniz ?

15.27

Şöyle bir baktım da bu hava da bisiklet sürmeye herkez üşenir. :) Yaşasın bisikletforum :D

Sayın Şafak bey
Bisiklet formasında kullanılan kumaş örneklerini siz göndereyim.
Kumaşı siz seçin.
Bisiklet forması dizaynı içinde arkadaşlarımız hazırlıyor.
Adres verebilirmisiniz?
Bisiklet forması sadece üst olarak baskı dahil 1 adet fiyatı 45 tl+kdv dir.
Bilginize...

Saygılarımızla
Hatice BUĞRA
Müşteri Temsilcisi

Demspor Tekstil San. ve Tic. Ltd.Şti.
Rami Yeni Mah.Osman Akdere Sok. Rami/Eyüp

Şimdi burda sizlere atılan cevabı içeriğini açıklayayım;
Bu sabah can abi foruma çizimi atınca bende hemen iletişime geçtim.İlk mesajda bana model belirtmemizi isteyince ''Bize ordaki modeller uyar ama sadece komple fermuar değil,boyundan başlayan ve uzunluğunu yukarda belirttiğimiz kadar olan bi fermuar koyabilirseniz iyi olur'' dedim zaten kumaşın nasıl dikilmesi gerektiğini söyleyen bir yazıda altına eklemiştim ama yinede herşey tam olsun diye böyle açıkladım.İlk cümleleri bunun anlamına geliyor...Güzel kumaşlar gelsin bakalım

Birde bizler size bu çizimi gönderdik ama elbette sizlerde kendinize ait olan departmanlarda çizim yapıcaksınızdır dedim.Lütfen sizler çizimi yaptıktan sonra bize görsel olarak atın ki bede arkadaşlarımı bilgilendireyim dedim.hatice hanımda sağolsun üstünde çalıştıklarını bittiğinde bizleri bilgilendireceğini söylemiş.

Fiyat konusuna bir şey diyemiyorum.Ama bence bi 5-10 lira fazla gibi geldi.Ama kendi adımıza bir forma her zaman güzel olucaktır.

Cevaplar geldikçe paylaşcam

• Beğen
Tepkiler: ASTRO ve fecredall
abi forma süper ötesi ama www.ankabisiklet.com yazısını bence çapraz değilde düz ve şafak abinin forması gibi eskitilmiş yaparsak daha hoş olur.birde ceplerin birisi fermuarlı olursa daha iyi olur bence

@Şafak Atilla Akpınar

Evet Şafak cebin üzerine uzatmayı düşünmüştük şeritleri ama oraya www.ankabisiklet.com daha şık durur diye düşündüm..
senin formada da yazı varmıydı arka cepte, çapraz?
Düz pek güzel olmaz diye düşünüyorum, çapraz daha dikkat çekici.

Logodaki semboller ayrı ayrı var bende, dediğin gibi bisikleti önde daha büyük değerlendirebiliriz.
Corel e pek hakim değilim eşime iletiyorum o yapıyor bişeyler
uygun bi zamanda yine ekleyim istekleriniz ile şekillenen forma görüntüsünü.

Geri