Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@sottozero

Kuş aslanı harbi harbi avladı. Belgesel biraz garip oldu ama. Ne demişler ava giden avlanır...

• Beğen
Tepkiler: Erdem Akcan
Valla dünya tersine döndü diyecem ama zaten yıllardır böyle, doğanın kanunu böyle demek ki!!! Aslanın boyuna bakıp aldanmamalı... !!! GS li kardeşler içten bir geçmiş olsun diyorum.

@sottozero

yawwww ne deyim ki şimdi yok belgesel yok av falan .. discovery channell bile böle bi belgesel çekmedi 10 yıldır biz evimizde çekiyoruz o belgeseli ( zavallı aslan ın yaşam hikayesi ve sonu ) yada ( kanarya yuvasına taşıdığı zavallı aslanı parçalayıp yok etti )yada ( zavallı aslanın canı öyle bir yandıkı kız gibi ağladı ) vb...... neyi konuşuyorsunuz arkadaşlar EN BÜYÜK FENER var mı ötesi

@Ekrem Özarslan

ekrem uefa kupasını aldınız ama ......... unutma ki uefa kupasında sonraki ilk fener maçında fener size 6 tane çaktı .............unutanlara .....

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Arkadaşlar unutmayalım burası "Bisikletforum.com" maç muhabbeti için uygun bir yer değil. O yüzden bu GS-FB maç muhabbetini burada bırakalım. Hafta sonu tura giden arkadaşlarımız oldu. Onların tur hikayelerini, fotoğraflarını konuşalım. Lütfen, lütfeeeennnnnn:D

Sayın Şafak bey
Sitemizdeki modellerrimizden beğendiğiniz varmı?
İstediğiniz adette ve istediğiniz tasarımı yamaktayız.
Kumaşlar likralıdır.
Forma üzerine uygulanan baskı kesinlikle çıkmayan baskıdır.
Beyaz kumaş üzerine istediğiniz desen,renk ve baskıları uyguluyoruz.Yapılan
baskı kumaşa dokuma gibidir. Dokunulduğunda hissedilmez.
İstediğiniz model kodunu ve baskılarını belirtebilirseniz daha iyi yardımcı
olabiliriz.
Bilginize...

Saygılarımızla
Hatice BUĞRA
Müşteri Temsilcisi

Can abi içimizi forma için pır pır ettirdi ama minimum olan sayı hem fazla hemde bu sayı bize çok fazla geldiği için kişi başına düşen parada 300 lira civarlarındaydı.Ben şansına bi forma yapan yer ile iletişime geçtim.İlk başta şartlarımızı belirttim.

''Bu sporu yapan bir elin parmaklarını geçmez.Daha öncelerde bazı firmalar ile iletişime geçildi ama onlar bize en başta şart koştular dedim.Bizler 15 20 kişilik bir grubumuz,kimimiz 2 tane alır kimimiz 5 tane alır.Biz sayıyı toplar sizinle irtibata geçeriz dedim.Bu konu hakkında uzunca bir makale yazdım.''

Karşıdan olumlu bir cevap geldi sonunda,formanın nasıl yapılacağı hakkında bilgi istiyorlar,Ben bundan sonra topu Can abiye atıyorum :) Abimizin daha öncelerde tecrübesi var sonuçta...Çizim programı vs bilgileride olduğu için karşı tarafla daha iyi iletişim kurabilir.Herkese kolay gelsin

baskı,dokuma şeklinde oluyormuş.

Sizlere linki sunayımda herkesin bir fikri olsun :) Armamız belli zaten kollara veya ön tarafa herkes birşeyler düşünür :) Can abi ile konuşuruz fikrimize göre bir forma çıkar...Bu cuma bence buluşalım bu konu için

İsteyen 1 forma bile alabilir beyler,yani hiç bir şekilde minimum miktar diye bir şey söylenmedi.Kargo birazcık sorun olabilir :) yurt içi kargo ile iş yapan bir abimiz var ben onunle olmadı iletişime geçerim.

@Tarık Kalkan
bencede armaya biraz efekt ekleyelim aynı zamanda önümüze bisikletle ilgili bir mesaj güzel olabilir ayriyetten cep kısmına sitemizin adresini yazarsak katılımcılar artabilir.

Armamız güzel,imzadakiler derken tarık?İmzamız büyük olduğu için kaldırıldı logomuz...Ama elimizdeki test formasında bence harika duruyor.ayrıca ceplerin olduğu yerde sitenin ismi harika durur.Çünkü benim formadada ceplerin üstünde yazı var güzel duruyor yani

@Şafak Atilla Akpınar

Şafak iyi yapmışsın,

Bir çoğunuz yaptırdığımız numune formayı gördünüz,
Yalnız o kumaş likralı değildi.. likralı yani esnek olması iyi olur.
Kollarda şerit fosfor, arka cepler vs detayları belirtiriz.
Senin formadaki dikey yazıda oldukça şık duruyor.
veya arka cepler üzerine ANKA da yazılabilir vs..
Her zamanki gibi çoğunluğun kabul ettiği iyi birşey çıkar ortaya.

Firma numune yapacak mı acaba?

Elbet ilgili departmana formanın fotoğraflarını mail atarım, böyle birşey
istiyoruz derim.

@stheaven

Abi bundan sonra topu sana bıraktım :) Senin bilgin ve tecrüben sabit...Dediğimiz gibi buluşup konuşuruz.Adamlar istenilen forma adedinde bir sıkıntı yaratmıyorlar.Bu yüzden rahatız:) Herkesin fikirleri alıp harmanlayarak bi çalışma yapabiliriz belki sonra resmi burda paylaşır firma ile de o resimle iletişime geçeriz.

• Beğen
Tepkiler: fecredall
Flood yapar gibi olcak ama neyse;

Yaw birde herkes siteye baktı mı?Uzun kollu ve kısa kollu forma yaptırılcak ama birde t-shırt düşünülüyordu.T-shırt kısmına baktımda ''o(sıfır) yaka t-shırt yerine önünde 2 düğme bulunan polo yaka t-shırt daha hoş durur.Koduda bu BASKILI T-SHIRT-3 sizlerde bakın fikir olsun

uzun kol ve kısa kol formamız olduktan sonra tişört gereksiz bence ..

Geri