Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@Şafak Atilla Akpınar

Şafak!... adamım sakin ol yaaaa. Take it easy! ok! relax... Don't panic... yapacaz tur, gezecez. Ben senin niye böyle olduğunu biliyorum aslında, bi eversek seni hiç bişeyin kalmaz, hepsi geçer:D:D Uyurken nabzın 216 vurmasına şaşmamak lazım. Artık ne gördüysen rüyanda:D

yaw aslında hiç fena fikir değil. :D bolu yada eskişehir olayı. hem havalarda halen tam olarak soğumamışken..

temelli, beypazarı(sadece gidiş), beynam ormanı, kızlcahamam gidilebilecek seçenekler arasında

ha birde benim memleketim var. Kaman 130 km civarında :D tabi oda sadece gidiş olarak düşünülebilir.

asartepe barajı var yaklaşık 60 Km.. hiç gitmediğimiz bir yer. Orayı deniyebiliriz.
sabah çiftlik kavşağında buluşup ayaş yolundan doğru gittikmi kolayca buluruz diye düşünüyorum..

Bu pazar ısınma mahiyetinde bir Temelli yapabiliriz. Git-gel yaklaşık 100 km (bizim evden tabi). Daha sonraki haftalarda Şafağın güzel fikirlerini hayata geçirebiliriz, benim de kulağıma güzel geldi şaka bi yana. Eskişehir ya da Bolu'dan Ankara'ya dönmek.

@Nuran Atakan

Bu arada Nuran Hanımın gazına gelmeyelim daha Ironman olmamıza çok var, biz olsak olsak "tinman" (teneke adam) oluruz.

O zaman güzergah...

(link)(link)

Arada gereksiz bir Eryaman geçişi var onu yolda düzeltiriz gidersek...

@Ahmet Dalgıçoğlu

Abi insan gitmek istiyor ya :) havalarda böyle güzel gidiyorken bi şehir dışı yapmak istiyorum

Kilometreye baktımda ucu ucuna kurtarıyor 150 km ciiik :rolleyes: gidelim peki asartepe barajı +1 :D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Cuma akşamı buluşmaları ve nefis çiğköfteler.:lick3:

Etkinlik tarihi : 23 Ekim Pazar

Buluşma yeri : A.O.Ç

Buluşma saati : 20:50

Program : Buluşma yerimizden buluşup güzel sohbet eşliğinde turumuzu sürdüreceğiz.

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : Yaklaşık 40

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz...

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Okuldayım yazan olursa sevinirim...

Benim kafam da karıştı, pazar tur sonunda AOÇ de buluşacağız sanki??? :D. Cuma yazısı da kopyala yapıştırdan kalma herhalde :D:D.

@tobleron

Valla bende anlamdım. Okulda acele ile yazdıydım. Çok istedin abi düzgün bi şekilde tekrar yazayım. Bu kadar düzenleme yaptım gelmemezlik yapmazsın umarım. :eek:

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Anka Bisikletin geleneksel akşam buluşmalarından birisi daha.
Gece ayazında Ankara sokaklarında dolaşan Anka Bisikletcilerinin pedal sesleri ve tur sonu bol nar ekşili çiğ köfte ziyafetini sevenlere gelsin...;) :lick3:

Etkinlik tarihi : 23 EKİM CUMA

Buluşma yeri : A.O.Ç.

Buluşma saati : 20:50

Program : A.O.Ç. Tigem Vakfında buluşup. Sohbet ve langırt oynadıktan sonra herzaman ki çiğköftecimize gidip çiğ köfte hüpleteceğiz. Kısacası anlatılacak bi organizasyon değil gelip yaşamak lazım bu güzellikleri...

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 30 (Yaklaşık)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 7 - En yüksek, 23
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzeydoğu - Hız, 11

Bu pazarki tur Asartepe Barajına olacak galiba. Ayaş Beli bizi biraz zorlayabilir ama eminim yüksek katılımlı ve eğlenceli bir tur olur. Benim katılıp katılamayacağım henüz belli değil. Ama bu turu da kaçırmaya hiç niyetim yok. Şartları sonuna kadar zorlayıp katılcam inşallah...

Geri