Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@aurora79

deniz hocam geçmiş olsun . umarım kötübişey yoktur. bende pazargünü 1 jipe sinek gibi yapışıyordum azdaha. bölünmüş yolda karşı taraftan gelen jip orta refüjdeki açıklıktan 90 derece dönüp sokağa daldı önümden geldiğimi göre göre . napıyorsun diye bağırdığımdada ( sesimi duyduğunuda sanmıyorum o çarpacağım için durmuştur) arabadan inip sen beni eşşek gibi beklemeye mecbursun dedi 70lik bir kokoş. altına jipi çeken her türlü geçiş önceliğine sahip oluyor malesef. pazar günü çayyolu bang....... caddesinden gelip ahmet taner kışlalı sokağa dönen beyaz renkli jip in şöförü olan bayana saygılarımı sunuyorum. tez zamanda benim yaşadığımı bir tırla kendisinin yaşamasınıda dileyebilirim çok kısdım çünki

Scudo
O zaman burdan spd üreticilerine sesleniyoruz...:)

Aynısı banada oldu bu gece ahmet abi sokulludan inerken adamın biri kaptırmış bizim indiğimiz şeritten yukarı çıkıyor bende kulakta muzik farketmiyorum kafayıda öne eğmişim(neye eğdiğimi hatırlamıyorum ama) giderken bir baktım karşıda 4 tane far üstüme geliyor bir anda düşündüm 2 li değil bu şerit ..... çocugu dedim asıldım frene bi 0 çektim,başladım atak yapmaya lakin ışıklar vardı önümde Allah için dedim kırmızı yansında 2 cam patlatayım diye ama olmadı 50 metre daha atak çektim ama yetişemedim.Gıdik kaçtı gitti

@Ahmet Bolgi
Biz bir cumlede kimin ne oldugunu cozduk nasil olsa, onun sifat kullanmasina gerek yok:) Ben diyorum size trafige kadinlari sokmayin diye, hele de bunun gibi yarim akillilari:D

@Hacı Murat ŞAHİN
Ne diyeyim Murat Bey, maceralarinizi giptayla takip ediyorum. En iyisi mazeretim olmayip, tamam ben de varim diyecegim gune kadar bir kenarda sessiz sedasiz beklemek:D

Henüz kendinizi denemediğiniz için cesaret edemiyor olabilirsiniz, bu da çok normal. Ben bile ara verdiğimde kuşkuya düşüyorum ama yola çıkınca herşey değişiyor. Elbette her yer mümkün olmayabilir ama birkaç haftadır biniyorsunuz tahminimce ve artık mahalleden çıkmanın zamanı geldi, Mavigöl'e benzer turları kaçırmayın derim.

mavi göl turunda misafir olarak aranızda bulunmak gerçekten güzeldi,umarım ilerde iyi bir bisikletle sürekli aranızda olurum zira turdan döndükten sonra eve çok az kala bisikletten garip sesler gelmeye başladı,iyiki kaleye çay içmeye gelmemişim:) bu arada Deniz abiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum burdan ayrıca mangal çok güzeldi özellikle mantarlar harikaydı ellerine sağlık abi.
Keşke aldığım piller yan çizmeseydi de daha çok foto çekebilseydik sadece 2 foto var benim makinede onları da buradan paylaşıyorum

http://img23.imageshack.us/img23/2843/img3122b.jpg

http://img29.imageshack.us/img29/1774/img3123o.jpg

@Mascherano

Abi aramızda olmana biz de çok sevindik. İnş. diğer gezilerimize de sürekli gelirsin. Saygılar sevgiler...:cool:

@sottozero

Serdar abi, adam Voip Expert ya yane. Düşmene bile gerek yok. İn bisikletten o gene bulur bi formülünü.. :eek: :D :p

Kız istemeye gidiyoruz Deniz abiye ;
(Kız Babası) -- Damat ne iş yapar?
(Serdar Gültekin) -- Voip Expert efendim.
(Kız Babası) -- Hınaaa... Güzel iş... :D

@Görkem Kılınç

Haydi Görkem güzel bir tur bekliyoruz senden... Uzun olsun ki Deniz'in olayını da halledebilelim, konuşur tartışır karar varırız :D:D. Sonraki turların birini de bu konuya adarız belki :D.

@Görkem Kılınç

Gelebilir miyim bilmiyorum henüz hafta sonu için plan yapmak için çok erken ama ben de şöyle sabahtan akşama kadar sizlerle ve bisikletimle vakit geçirmek, kilometre saatimde 3 haneli rakamları görmek istiyorum

Geri