Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Aslına bakılırsa bugün kendi turumu yaptıktan sonra gelmeme kararı almıştım.Disk problemi benim tek problemim ve kendim dokunup ayarları bozmak istemiyordum.Eski yazılarımda da dediğim gibi ben üstünde olmazsam değmiyor ama üstüne çıktığımda genellikle yüksek hızda giderken az da olsa ses geliyordu.Artık dayanamadım ve eve geldim.Öğrendiğim kadarı ile az buçuk bir şeyler yaptım.Evin terasında deneme sürüşleri yaptım :D yer yetmedi bana yokuş ve rampa lazımdı,zaten dikmende bundan fazlası mevcut idi.Aldım bisikletimi elimede alyan mı diyorsunuz o aletten aldım ve başladım sürmeye öğrendiğim kadarı ile uğraşmaya başladım.2 vida var zaten sıkılcak veya açılcak...Başladım gevşetmeye bi üst bi alttakini,yokuş inerken ses yokmu bir de rampa yukarı denedim yukarı çıkarken ses varsa durup hafif oynatarak tekrar ayar yapmaya çalıştım ve sonunda Başardım :d:ci:

Yarın geliyorum uyuya kalmazsam ve alyanım ile :boese157:

Deniz abi düğünde imiş giremiyor foruma ben onun yerine yazayım..

1. ben
2.deniz abi

Scudo
@ASTRO

allah şifa versin abi,bu durumun kusura bakılcak ne tarafı var...
inşallah çabuk iyileşir...

• Beğen
Tepkiler: ASTRO
Şu eski günlerde ki postları okudumda ne günler geçirmişsiniz...Bayramlarda 3-4 günlük tatilde bile şehir dışı yolculuklar vb düşünülmüş...Şimdi yapılabilse keşke önümüzde bayram var 27 kasım gibi,gidelim bi yerlere siz neler dersiniz...

Ayrıca fotolar ile anlatım yapayım mı :p

Gene muhteşem bir organizasyon ile birlikteydik. Her zaman ki enfes mangal partilerimizden biriydi bu. Bu sefer mekanımız Mavi Göl'idi. Giderken 7(yedi) Deniz, Görkem, Murat, Orkun, Serdar, Şafak, Misafir...
Daha sonradan Serdar Aktaş'ın katılması ile sohbet iyice koyulaştı. Dönerken dikkatsiz bir sürücü nedeniyle ufak bir kaza atlatıldı. Daha sonra Keçiören Estergon Kalesi'nde çay molası verildi ve evlere dağınıldı...

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Tabi ki bir Anka Bisiklet Organizasyonudur.

Toplam km : 53,4
Ort. Hız : 18.6
Max. Hız : 52.7

Yoklama Fişi
-----------------------------------
Gelen
Deniz Kaydırak
Şafak Atilla Akpınar
Serdar Gültekin
Serdar Aktaş
Hacı Murat Şahin
Görkem Kılınç
Orkun (Soyadını yaz abi ya gene unuttum):rolleyes:
Can Sarı (Sonradan gelme)
Birde misafir dostumuz...

Gelmeyen
Ahmet Dalgıçoğlu
Sefa Köksal
Erdem Akcan
Mert Kabtan
Caner Öğülmüş
Deniz (Doktor)
Ekrem Özarslan
Çağlar
Nuran Atakan

Mazeretli
Uğur Özvar
Murat Yılmaz :p

Not: Bu kısa turu yeni başlayanlar öne alınarak yapılmıştır. Ancak gelenlerin hepsi uzun yolu kaldıracak durumdadır...

Gençler erken ayrıldığım için kusura bakmayın, o garson bisikletleri çekmemizi isteyene kadar ne kadar gerildiğimi farketmemişim. Ufak birşeydi ama gidişimin sebebi o değildi. Dönüşte yaşadığımız problem epeyce germiş anlaşılan beni o sayede onu anladım. Biraz özeleştiri yaptığımız sırada da onun etkisindeydim muhtemelen ama farkında değildim. Farkına vardığım anda da kendimi tanıdığım için uzaklaşmaya karar verdim. Özür dilerim tekrar orada fazla açıklama da yapamadım.

Her neyse gezimiz çok güzeldi, yakın gelecekteki daha uzun gezimiz için ufak bir ön çalışma oldu. Mangal da!!! yani; sürprizlere kapalı, her zamanki gibi güzel. E yani yağmur altında çiğ çiğ de yemedik mi o etleri biz. Ustasının elinde takla atıyor nimet. :)

Safak, bune hal :D
Beni gelmeyenler kategorisinden ziyade gelemeyenler/mazeretliler kategorisine yazmaliydin...
Zira Pazar calistim, tüm gün Sheraton da ieft egitim fuarinda standda durdum :(
Isler bu ara anormal ve paso sehir disindayim... haftaya pazar da Aydina gidiyorum....
sevgiler....

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Katılan ve katılmak isteyipte katılamayan herkese teşekkür ederim. Mangal için elinize sağlık :) Gelip hazıra konmak oldu benimkisi ama bu seferlik böyle olsun :) Deniz abi sanada çok geçmiş olsun. Murat abi seninde öyle ayrılmana gerçekten üzüldüm. Hatta kendi kendime çok kızdım keşke bende gitseydim diye.

Geri