Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

arkadaşlar görkem ile görüştüm biraz önce sanırım pazar günü gelemeyecekmiş ... pazar günü için haymana mı düşünüyorsunuz ? can abi ,hacı murat , deniz ......vs. ve binlerce ankalılar abi sizlerde fikirleriniz belirtirseniz sevinirim ona göre bir plan yapalım hepberaber

Scudo
Haymana biraz uzak değilmi benim gözüm yemiyo açıkçası.....:D

Ben kendimi çok hazırlamıştım ama melesef gelemeyeceğim. Hanımın işi var çocuk bakacağım. Bekar gençler ben size kötü örnek oluyorum isterseniz benimle arkadaşlığı kesebilirsiniz:D

7 de konya yolunda.Ama tek gelen Can abi olacağı için biz aştiden alıp yola çıkarız

@sottozero

serdar artık sende yaşlanmışsın gibi geldi bana. o çocuk derdi valla bitmiyor benimkilerden biri ünv. son sınıfta diğeri lise son. dertleri hiç bitmiyor. daha yolun başındasın sınırını çiz. bu bir abi tavsiyesi. :D :D :D :D :D :D

@SerdarAktas90

saat 8 de sds nın önünden hareket edicek bir tur olucakmış.perşembe gibi mi olur bilmiyorum ama 40+40 km lık bir tur var dendi serdar...ben çıkıyorum kendi turumu yapıp sds nın turuna katılcam

@Ahmet Dalgıçoğlu

Amannnn 140 km'CIK mi, beni kesmez, gelemem. Bu arada siz o 140'i benimle iki gunde falan yaparsiniz. Hele de yokus varsa:D

@Ahmet Bolgi

Sirf trt yokusu icin isi gucu birakip cikip gelmek vardi ama o yokusu yuruyerek cikmayi gozum kesmiyor, zira bisikletle imkansiz:D Bu arada sizin duldul arabaysa eger trt yokusunu kurtariyorum ama batikent-trt yolculugu zorluyor bu kez:)

Sakalar bir yana bu pazar arkadasimi ziyaret etmeyi ve bu sekilde batikentten yenimahalleye dogru giderek siftah yapmayi dusunuyorum. Artik on vitesi 1'den yukari cikarabilsem ve yokuslari yavas mavas en azindan tek seferde cikabilsem de hala kapasitemi cozemedim. Biraz daha piseyim araniza katilacagim. Haftasonu plani olan herkese keyifli anlar diliyorum.

@Ahmet Dalgıçoğlu

hehe siz bir de benim tirmanirkenki yuz ifademi gorun. Laptop basinda, webcam karsisinda gulmek kolay.
Gecen oyle bir yokusu cikarken yuz ifademi goren teyzenin biri bana tezahurat yapma geregi duydu. Ha gayret, aferin sana gibi birseyler soyledi:D

@Nuran Atakan

geçen benim KARAŞİMŞEK'e bakım yaptırdım . 1. viteste sıkıntı vardı . 1-1 çalışmıyordu. bugün mahallede dolaştım biraz var olduğunu bile bilmek performansı artırdı. aceleniz yoksa , zaman sıkıntınız yoksa çıkın yola. sizi zorlayacak olan kısım ostim göbeğe kadar olan yol, gerisi kolay zaten. gittim haberlerinizi bekliyoruz.

Merhaba büyüklerim küçüklerim. Herkes iyidir inşallah... Şu an ben de Ankara'dayım. Görüyorum ki yine güzel bir gezi planlanmış. Bayağıdır bisiklete binmiyorum. Binmeye devam edenler ile tecrübeliler bu havalarda ne önlemler almak gerekir yazarsa iyi olur. sabah serinliği falan yazdığını okuyunca bile üşüdüm :). Şafak, Deniz bu gezi sizin başınızın altından çıkmış anlaşılan :D. Görkem de gelemeyecek ise duyuruyu bir an önce siz yapın da netleşsin. Mesaj aralarında bilgilenmek kolay olmuyor ve kararsızlıklara neden olabilir. Bir de giyim önerisi eklerseniz sevinirim. Ben de söz vermeyeyim ama kendimi gaza getirebilirsem benim için de iyi bir başlangıç olur. Haymana da nereleri göreceğiz?

Siz duyurunuzu yapın da ona göre bu taraftakiler de ona göre organize olsun. Bir de gidiş epey hızlı olacak sanırım, doğruysa buluşma saatini ona göre ayarlayalım.

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Üstümüzde ki rehaveti atmak için polatlı ve haymana turlarını yapmayı düşünüyorduk.Kismet haymanaya çıktı :)

Etkinlik tarihi : 11 Ekim Pazar

Buluşma yeri : Konya yolu Aşti girişinde veya hacıbaba restaurant'ın önünde

Buluşma saati : 7.30

Program : Buluşma yerimizden başlayıp haymanaya kadar pedallıyacağız. Haymanada mangal yapıp sohbetimizi mangal ile tatlandıracağız.Çoğunluk ve de Ankaraya varış süremizi düşünüp ona göre dönüş yoluna çıkılcaktır.

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 75+75

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 8 - En yüksek, 27
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzeydoğu - Hız, 10

(link)

Ek olarak ilk başta uzun kollu giyinmem dedim ama rüzgar estikçe insanın her yeri tutulur.Olabildiğince üst kısma önem verin özellikle buluşma saatinde inanılmaz keskin bir serinlik mevcut olucaktır.

Haritadan gördüğüm kadarıyla dönüş yolu genel olarak daha rahat gibi.

http://img235.imageshack.us/img235/6344/adszvy.jpg

@Ahmet Bolgi

:D:D:D Biraz öyle oldu Ahmet Abi. Baktı bebeye bakmayı beceriyorum hanım bırakıp bırakıp kaçıyo. Tura katılacaklara iyi pedallamalar, iyi eğlenceler diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin.

Geri