Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

^görkemden ses çıkmıyor formalarda son durum nedir? bide kışlık giyim olayınada el atılsamı ?

Scudo
@Şafak Atilla Akpınar

benim bisikletimde ön dişliyi 2. ye alınca 1 e zor geçiyordu bende öyle aliştım :D

Ben ve deniz abi kesin olmak kaydı ile
gelebilirlerse serdar abi ve görkemde bu pazar haymana etkinliğine katılcaklar..Gerekli bilgileri görkem vericektir :)

Nuran abla deneyin sizde cinnahı çıkmayı emin olun gözünüzde büyüktüğünüz gibi değil :)
zor gelenler aşıldıkça bir şeylerin geliştiğine inananlardanım

@Soner Sarihan

Eyvallah Soner Hocam, sagol varol.... Anka(ra)`dan sizlere de selamlar

evet tazeleyelim... pazar günü kesfedilmemis cennet "HAYMANA".... :D duyduk duymadik demeyin beyler ve hanimlar.... ahmet bey, nuran hanim...sizleri de görmek isteriz aramizda ;) bir rivayete göre forma dagitilcakmis haymanada :D

Tbmm bisiklet yarışı öyle anka üyeleri ile buluşup şehir dışına pedallamak için orda bulunmuştuk,Görkem arkadan jiyantı ile yetişir dedik ama oda hangi yolu kullandığımızı bilemediği için gelemedi yoksa 3 kişi idik :)

görkem şu haymana tutu yazısını bir yazarsa seviniriz saat kaçta nerede buluşulacak gibi konuları...........
bu arada omuzumdaki ağrı halen devam etmekte hastahane ye gittim doktor bey 20 gün sürer dedi ağrsı film çekildi ama birşey yok olmaz samr çekilecek

@Ahmet Dalgıçoğlu

pazar günü sabah 06 da işte olacağım trt de. saat 12 de çıkacağım. 12 den sonrası uyarsa basar gelirim ama o saatten sonrada haymana uzak olur dönüş geceye sarkar gibi. ya zaten turlardan biri bana uysa valla gelecem . viteste ayarlandı 1in 1i de çalışıyor en kötü 1-1 le çıkarım yokuşları 80 kadans basıyoz nasılolsa :D görkem ve merttede paraşüt ipi varmış zaten.

nurhan hanım siz trt ye gelin 12 gibi . benim düldülle aşşağı ineriz eymire orada 2-3 tur atıp yiyecek bişeyler bakıp çıkarız tekrar düldülle :p trt yokuşunu. forma falan yok ayrıca :)

• Beğen
Tepkiler: Nuran Atakan
Geri