Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir buluşma olması dileği ile.

Anka bisikletin muhteşem akşam buluşmalarından biri...

Turumuz, gece pedal çevirip kumpir ve çiğköfte hüpletip eve uçarak gidenlere gelsin.;) :lick3:

Etkinlik tarihi : 30 Eylül ÇARŞAMBA

Buluşma yeri : Antares AVM (LPG'li araçların park ediğildiği, AVM girişi.)

Buluşma saati : 20:30

Program : Buluşma yerimizde buluşup gene sohbetlerimiz üzerinde özlemimizi giderme...

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 7 - En yüksek, 24
Rüzgar (km/sa) : Yön, Batı - Hız, 10

İsteyen istediği şekilde gelsin. Maksat hep beraber olmak.

Scudo
Arkadaşlar,
Size bir haberim var,daha doğrusu BİSKAR'dan bir gezi daveti.
18 Ekim 2009 Pz günü "Yenice Ormanları Doğa Yürüyüş ve Bisiklet Parkurlarının Açılış Programı"var.( Belki tanırsınız, Ersin Demirel arkadaşımızın çalışmasıdır)
Protokol,basın filan gelecek.Ufak bir bisiklet gezisi de yapılacak.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=49872

Bu kısa gezi aslında bizi kesmezdi tabi! :D
Bu bahaneyle biz de,önceki gün ayrı grup yapıp gezeceğiz.Çadırlı konaklamanın ertesi günü gezimizin bir noktasında bu programa dahil olarak turu tamamlayacağız.Mükemmel bir gezi olacak. :winkenlux Heyecan macera ve doğa tutkunu bisikletsever kardeşlerimi bekliyorum. İsimleri Kaymakamlığa vereceğiz .Onun için kesin olursa bana isim söyleyin.

Tuncer Bayık
BİSKAR Bisiklet Karabük Ekip Başkanı (Ayrıyetten :cool: :D Karabük Bis.Fedr. İl Temsilcisi)

Ne gündü ya sabah 10 dan akşam 5 e kadar atodaydım.Ordan ofis yerine direk eve geçtim ve giyinip hergün yaptığım yolu tepmeye başladım.Kepekliyi tırmanırken zaten içimde bir sıkıntı vardı...Nitekim kızılayda ışıklarda 200 metre arayla yayalardan bir kaçına çarpmaktan zor kurtardım kendimi üstelik yayalara ışık KIRMIZI yanarken ne cesaretle geçtiklerini anlamakta zorlandığım için ağzıma geleni saydım...Konsantrasyonum zaten dağılmıştı,keyifle binmediğin zaman muhakkak bir sorunla karşılaşıyorsun.Çoğu kez ahlatlıbeli tırmanıp eve döndüğümü bilirim :D Neyse günün 3. olayıda askinin orda SİNYAL vermeyen gavat dolmuşçu yüzünden dolmuşun altında kalıcaktım.Sağa dönse sinyal verir diye düşünüp sağından devam ediyordum bir anda sağa kırdı,kırınca o hızla dolmuşa vurmuyayım diye sol omzumla arabaya çarpıp kendimi yavaşlattım.Allahtan büyük bir şey olmadı ama dolmuşçuya ben laf diyecekken içinde ki yolcular adama laf kaydı :D

Bu anlattıklarımdan yola çıkarsak içimde bir sıkıntı veya keyif alamama durumu olursa dire rotamı eve çevircem yoksa bu tür olaylar hep başıma denk geliyor

buluşmayıda kaçırmışım,foruma bakamadığım için göremedim:mad:

@Şafak Atilla Akpınar

aynen şafak sana katılıyorum...bi vukuat yüzünden sinirlenip keyfin kaçtığında,eğer devam ediyosan sürmeye başına yeni olaylar gelmesi daha olası...çünkü o keyifsizlikle daha dikkatsiz sürüyosun...aynı zincirleme olaylar benim de başıma gelmişti daha önce...bu yüzden nolursa olsun soğukkanlılığımızı kaybetmemiz lazım;ya da yarı yoldan direk eve dönmek de bi çare...

Selam millet cuma akşamı bir buluşma yapalım yer önerileriniz neler ?

@Nuran Atakan

biri yavru ikisi yetişkin cinsini bilmediğim havhavhavahhvahvah diye beni kovalamaya kalkan 3 adet it, bisikleti elime alıp apartmana girerken geldiler ama daha hızlı davranıp:)cool: ) kaçmayı başardım :D :p

@Görkem Kılınç

yeni açılan 50.yıl parkını görmeye mi gitsek??? hani panolarda ankaranın terası diye yazan yer...

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
50. yıl parkı güzel olabilir, bizim eve de yakın. Şöyle ki; Elmadağa gidip gelelim, dinlenme ve huzur bulma yeri olarakda parka kurulalım. Ben de size çay getiriyim. Sadece parka ulaşmak için pedallanabilir ama kısa olur. (kızılaya 4 km) Parkın bulunduğu ve aynı yükseltide olan her açıklıkta ankaranın büyük bölümü görülebiliyor. Güneş batmaya yakın çay içiyor olmanın hayali bile güzel geldi.

İkisinden birini seçelim. Piknik içinde olabilir.

http://www.ilgazetesi.com.tr/wp-content/uploads/2009/08/50yilpa.jpg
http://www.kerkukfeneri.com/resimler/haber/50yil_parki_220909_400.jpg

@tobleron

Ben arabayla gittim, güzel olmus ama paso cikis... cok yüksek bi yer... gidibilitesi yüksek arkadaslar...

• Beğen
Tepkiler: fecredall
Arkadaşlar Görkem`i aradım nedir durum kaçta çıkıyoruz diye. O da ben şimdi okulddayım, sen foruma yaz 20.30 da buluşalım. İster çiftlikte çay içer sohbet ederiz veya da parka gideriz gelenlerin isteği doğrultusunda dedi. Haa biraz geç haber veriliyor diye sitem etmek tüm Anka`nın hakkıdır. Ama en yakın zamanda bununda çaresi bulunacaktır herkes emin ola, böyle bir sıkıntı olmaya da bilir, bu sadece benim düşüncem :)

Lafın özü şudur; 20.30 da Antares`teki Lunaparkın yanında buluşup, pedallamak olacak arkadaşlar.. Müsait olan tüm Anka`yı bekliyoruz.. :)

Elimden geldiğince durumu anlatmaya çalıştım. Sürç-ü Lisan ettiysek affola :)

Bu arada bende organizatör felan olmaz D:D:D allahtan bu işi yapan birileri var :60: :rolleyes:

Geri