Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Arkadaşlar ben yetişmek için 6 civarı uyanmayı planlıyorum...Sizlerde kendinizi ona göre ayarlıyın

Telefonun alarmı olur veya başka bir uyandırma şekli ile uyanmaya çalışın...Buluşma zamanını kaçırmamaya özen gösterin:)

Oldu farz edelim kaçırdınız bizi :) çubuk yolu zaten 1 tane o saatte eve dönmek yerine çubuğa pedal çevirin muhakkak yolda yakalarsınız bizi

Herkese kolay gelsin,yol yorgunu olduğum için yatıyorum hemen :)

Scudo
bi aksilik olmazsa gelmeyi planlıyorum yanlız ben pursaklardan size katılcağım.

@ASTRO

Uğur Abi, aslında bende seninle Pursaklardan katılsam fena olmaz kaç gibi nerde olmayı planlıyosun?

Hongkong tan katilan varsa haberleselim ,malum yol uzun ben geceden cikmamiz lazim :)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
off yaaa iki gün girmedim çok istediğim çubuk gezisinin planını yapmışsınız ve gitmişsiniz bile dün girseydim gelirdim kesinlikle :(

Kisa bilgi ve foto verebilirmisiniz tur hakkinda ? Sevgiyle selamliyorum hepinizi...

arkadaşlar katılan herkese teşekkürler çok güzel bir turdu...

çağdaş eve vardıysan bi ileti yaz,bayırı indikten sonra seni göremeyince bekledik bekledik,gelmeyince seni aradık epeycene,hiç iz yoktu...merak ettik başına bişey gelmedi inşallah...

Sizleri tebrik ederim arkadaşlar

@Görkem Kılınç

Hayırdır Görkem yolda birşeyler mi oldu ?

• Beğen
Tepkiler: Nuran Atakan
tur güzel geçti,protokol çadırında yemek yedik-çay içtik kesmedi saç kavurma yedik.Hediye olarak turşu ve vişne reçeli verildi...Biraz taşımak problemde olsa yinede bir şekilde evlerimize ulaştırdık.Vişneyi zaten çok seviyorum birde çubuğun vişnesi oldumu isterse 10 kavonoz olsun yine taşırdım:D

Havalimanı inişinden sonra çağdaşdan haber alamadık tekrar yokuşun başına geldik ama hiç haber yoktu...Motorcuları durdurduk ve sorduk '' yukarda bisiklet kazası veya ambulans varmı'' diye çünkü merak ettik...

altınparkta formamızı gördük.Beğendik ama fiyat konusu herkesin aklında :eek:

Ayrılık vakti geldi çattı...Ben ve deniz abi sds ye yol aldık,çünkü suluk almamız gerekiyordu.Sohbet ve çay içip soğukta yola koyulduk:p

Böyle bir gün geçirdik işte,sds de içtiğimiz çay bana inanılmaz iyi geldi.:Skull-175

Havalimanında uçak inerken video çekimimiz oldu,fotolar we videoları abilermiz paylaşcak zaten :)

@Mert Kabtan

Oooo anlatılmaz yaşanır derecede idi. Çok matraktı ya muhteşem turlardan birisiydi. Çamur sıçratma olayı Deniz abi çamur üstünden geçti onun arkasında Şafak abi vardı çamuru yuttu. Onun arkasında ben vardım bende nasiplendim. Benim arkamda da Uğur abi vardı oda yuttu. Bir ara zaten dördümüz uçtuk ortalama bozuk yolda 35-40 arasıydı :eek:

@tobleron

Sağlamım abi, bayırdın sonra artık ben bıraktım aheste aheste geldim. Arayım mı aramayım mı ikilemi içinde unutmuşum. Videoyu yaptım yükleniyor. Böyle tur olmamıştır herhalde. (Turşu yiyorum)

Valla gelecektim, ben gozumu karartmistim. Ama arkadasim Cubuk bizi asar gel Eymir'e gidelim deyince rotamizi Guvenpark'a cevirdik. Zaten bu arada bulusma saati 7.30 olmustu ve biz henuz Batikentteydik. Tum alternatifleri bilmezse haksizlik olur gibi geldi, yoksa Otomobilsiz Gun etkinligini gostermesemiydim acaba:D diye dusundum ama gunun gidisati arkadasimin hakli oldugunu gosterdi.

Ozetle, Guvenpark'tan baslayan, Kugulu'dan sola Tunali, Mithatpasa, Necatibey Konya yolu vs diye Eymir'e kadar giden yolun henuz Necatibey kismindayken ben SDS'nin suvarileri tarafindan kurtarildim ve gayet motorlu bir aracta yerimi aldim:)

Ben bisikletli cengaverleri aracin sicak kollarinda izleyip yahu bu rampalarin beteri havalimani yakinlarinda diyorlar, ben oralarda kimbilir ne yapardim diye dusunurken; kendileri aslen yengem olan bu arkadas ailemizi gururla temsil eden kisi oldu. Ki kendisi perisan oldugunu soylese ve eve gidince ilk isi kas gevsetici almak olsa da eminim uc bes Cubuk yapardi:)

Kendimi gozleme esliginde guzel sohbetler edip, ilk kez gittigim Eymir'in guzelim manzarali patikalarinda bisiklete binerek teselli ettim. Destek ve yardimlarini esirgemeyen cok mukemmel bisiklet dostlariyla tanistim. Simdi hangi birini sayayim deyip, beni bisikletime kavusturan ve bisikletforumdakilerin de asina olabilecegini dusundugum tek isim olan Mert Kabtan'i telaffuz etmekle yetineyim. herkese tesekkurler ama en cok sana Mert Kabtan:)

Ama itiraf edeyim bir yandan aklim ve gonlum sizdeydi. Cubuk fatihlerini kutluyor, seneye umarim diyorum:)

Arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi. Eminim süper bir tur olmuştur. Pazar günü sizinle birlikte gelmeyi çok istemiştim ama malesef cumartesi gecesi şehir dışına çıktım. Bilgisayarımın da ekranı bozulduğu için iletişim kuramadım sizinle. Fotoğraflarınızı merakla bekliyorum.

:) evet gerçekten düşe-kalka gittik, 40 lara dayandık, turşunun dibine vurduk, uçağı geçtik. hahaha :D

mükemmel eğlenceli bir tur oldu. Son dakikada çağdaşı kaybettik, açıkçası ben çok merak ettim. Alaah korusun başına birşey gelmiş olabileceğinden korktum. Ekiple beraber yokuşun orta kısmına kadar geri döndük ve uzun bir süre bekledik. insanları durdurup yukarıda herhangibir kaza vs olup olmadığını öğrenmeye çalıştık.

İyi olmana sevindim çağdaş ancak böyle bir durumda haber vermeliydin. Çünkü bi ara yokuşun en başına kadar çıkmayı düşündüm.

Geri