Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Bende yeni yeni kendime gelebildim çok zorlandım ama iyi kötü gidip geldik yanlız Çağdaş'ı kaybettiğimiz yokuşdan inerken 77,5km hızı görünce kafayı yedim insanlar arabalardan ne yapıyor ulen bu sakat der gibi bakıyordu :DD Allah'tan radar felan yoktu :D

Buyrun buda çekebildiğim bir kaç fotonun linki;

ttp://rapidshare.com/files/286020372/filtered.zip.html

Scudo
Bu arada Tofaş,cılara dikkat yol boyunca bize korna çalan ve bağırarak laf atanlar sadece onlardı sağolsunlar birinin kornaya basmasıyla Erdem abinin dikkati dağıldı öndekinin tekerine sürttü 3-4 kişi uçarak asfalta saçıldık :D en çok hasar Erdem abideydi nasıl oldun abi iyisin umarım?

Ama esas bomba olan kazadan hemen sonra Çağdaş'ın elinde kamerayla oturduğu yerde düşüşüydü :D

Yokuşlar hariç çok eğlencela bol kahkahalı bir turdu herkeze teşekkürler.

@Uğur Güngör

Abi link hayırlı olsun ölmüş sanırım. :boese157: Bir de boyut sanırım hiç küçültülmemiş.:( Link i gönüllü biri sıkıştırarak düzenlerse sevinirim. ;)

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@aurora79

Abi o kadar da cahal değiliz ya. 3 dk önce yaptım hemde 2 kere Eror verip durdu. Bunu yazdım, şimdi de açıldı. İlk açtığımda 60 sn sonra 90 sn geri saymaya başladı bune lan ! *** :boese157: :D

@Görkem Kılınç

Görkem'im resimler çözünürlükleri düşürülmeden boyutları küçültülmüş ve filitrelenmiş şekildedir resimlerin normalde kapladığı alan 4MB iken 1.8MB'a düşürülmüştür sizlere avatar gibi 640x480 vs boyutlarda resimler göndermemek resim kalitelerini düşürmemek için yardımcı program kullanıp 200MB lık fotoları kalite kaybı olmadan 95MB kadar düşürdüm.

İş yerinde binbir zorluk ve zaman darlığında bu işlemleri yaptım aceleden linki bile tam verememişim kusura bakmayın.

Kaybimiz baya ileri boyutlarda... burada yazılanlardan ve fotolardan bunu anladım ben.
Demek ki şartları zorlamak ve bu tür etkinlikleri kaçırmamak lazımmış....
ANKA ile yapılan turlar bir başka oluyor.....

@Ahmet Dalgıçoğlu

Evet harika bir tur olmuşa benziyor. Ben de devamsızlık yapmayacam bundan sonra. İnşallah...

@çağda ş
Çağdaş kardeş. Video kod una tıklıyorum açılmıyor. Ben açamadım belki de. Link bu açan varsa tarifeder ise sevinirim.
(link)

@fecredall

Yaparız gene güzel bişi. :p Tabi gelmeyip kendi gezenler kaçırır gene güzelim turu kaçırır... ;)

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Valla grubumuz 10 numara hacı :)

Bu pazar günü elmadağa tırmanıp inmeyi ordanda dikmenden ahlatlıbeli tırmanıp inceğin içinde ki köylerden gölbaşının arka taraflarını gezmeyi planlıyorum.deniz abinin geçen hafta göstermiş olduğu ve can ab,deniz abi ile gezdiğimiz o yolu tekrar edicem.uyarsa sizlerede bir program yapalım derim...Yalnız çıkış ağırlıklı bir yol olucak gibime geliyor.inişler biraz daha azınlıkta kalsada inceğin içinde ki köy yollarında zıplaya zıplaya inmekte acaip keyifli olcak :boese157: :D :Skull-175

Şöyle kısaca bir toplam yaptım google map sayesinde.
dikmenden elmadağa çıkış 42 km
elmadağdan inceğe varış 72 km civarı
incek sokullu arası 20 km
yani toplam 140 km civarı olcak,katılırım diyen olursa ortak bir yerden buluşup yol alabiliriz.

Gorkem su pisikletin adam gibi resmi varmi soyle bi yakindan bakamdim sinir oldum,hatta benim anthem in renklerine sahip olmasindan oturu kiskandim :)

@Şafak Atilla Akpınar

Ben youtubeye girmek için dns dedikleri bölümü değiştirmiştim demekki ondan girdim. Rapide iki parça halinde atıyorum.

@Şafak Atilla Akpınar

bu parkur beni aşar........

Geri