Valla gelecektim, ben gozumu karartmistim. Ama arkadasim Cubuk bizi asar gel Eymir'e gidelim deyince rotamizi Guvenpark'a cevirdik. Zaten bu arada bulusma saati 7.30 olmustu ve biz henuz Batikentteydik. Tum alternatifleri bilmezse haksizlik olur gibi geldi, yoksa Otomobilsiz Gun etkinligini gostermesemiydim acaba

diye dusundum ama gunun gidisati arkadasimin hakli oldugunu gosterdi.
Ozetle, Guvenpark'tan baslayan, Kugulu'dan sola Tunali, Mithatpasa, Necatibey Konya yolu vs diye Eymir'e kadar giden yolun henuz Necatibey kismindayken ben SDS'nin suvarileri tarafindan kurtarildim ve gayet motorlu bir aracta yerimi aldim
Ben bisikletli cengaverleri aracin sicak kollarinda izleyip yahu bu rampalarin beteri havalimani yakinlarinda diyorlar, ben oralarda kimbilir ne yapardim diye dusunurken; kendileri aslen yengem olan bu arkadas ailemizi gururla temsil eden kisi oldu. Ki kendisi perisan oldugunu soylese ve eve gidince ilk isi kas gevsetici almak olsa da eminim uc bes Cubuk yapardi
Kendimi gozleme esliginde guzel sohbetler edip, ilk kez gittigim Eymir'in guzelim manzarali patikalarinda bisiklete binerek teselli ettim. Destek ve yardimlarini esirgemeyen cok mukemmel bisiklet dostlariyla tanistim. Simdi hangi birini sayayim deyip, beni bisikletime kavusturan ve bisikletforumdakilerin de asina olabilecegini dusundugum tek isim olan Mert Kabtan'i telaffuz etmekle yetineyim. herkese tesekkurler ama en cok sana Mert Kabtan
Ama itiraf edeyim bir yandan aklim ve gonlum sizdeydi. Cubuk fatihlerini kutluyor, seneye umarim diyorum