Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

görkem süpersin bu arada uzun zamandır foruma pek katılamıyordum .. devamsızlık yaptım özür dilerim.. tüm arkadaşlarımın geçmiş bayramlarını kutlarım pazar günü görüşöek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Scudo
Görkem kardeş dönüşüne çok sevindik yaw :D. Ulan genelde yola çıkacağım zaman sabırsızlanırım ama şimdi de birşey olsa da seyahat pazartesiye kalsa demeye başladım haa. Etkinlik için çok teşekkürler, bensiz gitmeniz az koysa da böylesi bir faaliyet grup adına çok iyi.

Ayrıca Erdem Kardeş senin katılabilmene de çok sevindim. Görkem kardeş!!; gelince etkinliklerin devamını isterim ona göre...

• Beğen
* Cubuk'a giderken cok dik rampalar var midir?
* Grup disiplini icinde tam olarak nasil oluyor? Yari yolda kesilecek kadar nanemolla olmadigimi dusunuyorum. ama cok hizli da kullanamam.
* Batikentten cikip 7.30'da Altinparkta olabilmek icin ne yapmam gerekir? Ben ilk metro (6.30 sanirim) ile Akkopruye gidip oradan Altinparka bisiklete binmeyi dusunuyorum ama o aradaki yol cok uzak midir ve hakikaten oradan Altinparka gecmek mumkun mu?
Ilginiz icin tesekkur ederim:)

Bu arada bisikletim ikinci el bir Castello Pilot. Selesi, on ic lastik ve arka jant degisti. Bisiklet ustam acil mudahalelik baska bir durum olmadigini soyledi. Ama tabi Cubuk'a gidebilecek olursam yarin goturup ustama gostermeyi ve gitmisken bir yedek ic lastik almayi dusunuyorum.

@Nuran Atakan

* Çubuk'a giderken iki tane dik rampa vardır. Aynı şekilde dönerken de iki tane dik rampa vardır. Ama çıkılmayacak türden değil.

* Grup disiplini; kimse birbirinden kopmadan, ne aşırı hızlı ne de aşırı yavaş, yolun durumuna göre güvenli bir şekilde, trafik kurallarına uyarak, gruptan herhangi biri herhangi bir nedenle yolda kaldığında yardımlaşmak ve birbirimizi gözetmek, hata yapıldığında uyarmak şeklinde oluyor.

* Eğer saat en geç 7.00'de Akköprüde veya Kültür Merkezinde olursanız, Dışkapıdan Aydınlıkevlere, oradan da Altınparka rahatlıkla yetişirsiniz. Yol çok uzak değildir ve düzdür.

Deniz, seni tekrar aramizda görmek ne güzel. Hosgeldin.
Bu arada Nuran bey degil Nuran hanim :D düzelteyim dedim.....

• Beğen
Tepkiler: Nuran Atakan
Hava güzel olucaktır.Yokuş sadece havalimanını tırmanırken var oda 1 tane,akıcı bir yol katılımın fazla olacağını düşünüyorum...çankaya-dikmen-ümitköy vb civarlardan gelecek varsa ulus meydanda toplanmayı talep edebilirim.

bende geleyimmi :D geleyim geleyim :D :D ama nasıl geleyim kaçta nerde olayım şafak abi kaçta ulus meydanında olayım evde internet yok biri saati bana mesaj atarsa çok sevinirim :D

• Beğen
Geri