Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Cenk Alper Altunoğlu

10 . 30 bulur gelmemiz

Scudo
tüm ankadaşlarımın ramazan bayramını kutlar, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu nice bayramlar geçirmelerini dilerim.

formalar güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık. görkem bende istiyorum . listene yaz.

sabah uyanamadım alıştım tatile okul açılınca ne yapacağım acaba .. alarmı kurmuştum sabah çaldı kapattım anında yeniden uyumuşum :(

arkadaşlar selamlar;ben bayramda dışardaydım net falan yoktu...öncelikle daha bitmesine saatler kala hepinizin bayramı tekrar kutlu olsun...

arada formaları gördüm,gerçekten çok güzel duruyolar...emeği geçenlerin emeklerine sağlık...yalnız küçük bi eleştiri yapayım,bilmiyorum size de öyle geldimi ama bana formanın arkasındaki cep kısmı özensiz yapılmış gibi geldi...

eeh artık ramazandır bayramdır bahanemiz kalmadığına göre,bi pas dökelim...en kısa zamanda buluşmak dileğiylen....;)

Arkadaşlar slick lastik isteyen varmı .. uygun fiyata verecegim

Bayram ziyaretleri oluyor herkes mesgul ,bayram biter bitmez inaniyorum gelirler :)

• Beğen
Tepkiler: fecredall
Arkadaşlar artık persembe turlarında kendimizi gösterelim .. ben akşam orada olacagım

@Mert Kabtan

Bende köyde olacağım :) gelmeyecek olsamda perşembe turu bayram da bitmişken en güzel buluşma yeri. keyifli sürüşler.

Selam grup

Bayramda il dışında olduğumdan dolayı yazamadım. Geçmiş bayramınızı kutluyorum.

Yarın akşam bir tur yapabiliriz. Onaylayanlar lütfen yazsın...

Görkem benim yarına ufak bir işim var, katılamayacağım. Yarın akşam`a eymire gidenler var keyifli bir akşam olabilir. (;

@Görkem Kılınç

benim de işim var erken biterse gelirim...yarından ziyade haftasonu için daha büyük bişeyler yapalım...artık çubukmu olur başka bişeymi farketmez...

Arkadaşlar merhaba. Herkesin gelmiş geçmiş bayramları kutlu olsun. Dün ve bugün akşam kına ve düğün olduğu için akşamları doluyum. Yarın da durumumuz belli değil, akrabamın düğünü nedeniyle abimler Ankara'ya geldiler. Yarın ya da öbür gün de beraber İzmir-Muğla taraflarına doğru yola düşeceğiz.

Hepinize sevgiler saygılar. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: murty
Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Çubuk Belediye başkanı Lokman ÖZMEN 24-27 tarihlerinde yapılan Çubuk Turşu Festivaline ekibimizi çağırmaktadır. Herkezin uygun olduğu gün belirlenmiştir.

Turumuz festival ve güzelim Çubuk turşusu için...;) :lick3:

Etkinlik tarihi : 27 Eylül Pazar

Buluşma yeri : Altınpark, (İng bank ATM civarı)

Buluşma saati : 7:30

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Çubuk'a kadar pedallıyacağız. Festivale katılacak ve başkanımızla konuşma yapacağız. Çoğunluk üzerine dönüş için harekete geçilecektir.

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 40 (Gidiş)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 7 - En yüksek, 22
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzey - Hız, 9

Geri