Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Gorkem senin delikanlinin fotolari nerde hani ?

Scudo
@ankabisiklet.com uzantili e-mail adresimi istiyorum..... aidati ödemeye hazirim...

@Ahmet Dalgıçoğlu

Tamam abi bir ara konuşuruz. ;) Aidat değilde yıllık olur. Oda çok ucuz olur. :eek:

• Beğen
Tepkiler: murty
@doktorbean

Nerde? Ne zaman görüverdin abi yav. Tüh o kadar saklamıştım. :cool: Teşekkür ederim abi allah herkeze nasip etsin. Ben görmedim görseydim. yaklaşırdım. :D

• Beğen
@Görkem Kılınç

askinin ordaki ışıklarda gördüm:Dilk buluşmayı duyurusan sevinirim burdan artık bayramdan sonraya kalacak sanırım

• Beğen
@mc pherson

Vallahi öyle oldu piyasaya aynı anda çıktı sayılırlar. Bayramlıklarımız bunlar abi :) Abi cila püfleri öğret bana da benim makine de yeni dursun yav. :D

• Beğen
Tepkiler: lindemann ve murty
@doktorbean

üstad o fırsat kaçarmıydı? cep telefonu ile de olsa görkem ve yeni canavarını görüntüleyip basına sızdırırdık. bide aldığım duyumlara göre görkeme gönderilen makina görkeme özel üretilmiş. bir tür şahin görünümlü doğan gibi( doğan görünümlü şahin değil ha) . duymuşlar görkemin bisiklet canavarı olduğunu bizikletleri karagöl yolunda hurdaya çevirdiğini, kendileri için prestij meselesi yapmışlar. ileride konuyu rekalam malzemesi yapacaklarmış. görkemin bisikleti 1 yaşında , 2 yaşında gibi.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@Ahmet Dalgıçoğlu

:D:D:D "Görkem Kılınç herkesten sır gibi sakladığı yeni bisikleti ile görüntülendi. Aramızda hiçbirşey yok sadece biniyorum diyen Görkem bisikletinin adını söylemek istemedi ama Bisiklet Magazin ekipleri bisikletin adının Cayant olduğunu öğrendi"

Akşam ki tura katılmaya çalışacağım. Gelen görür aramızda bir şey olmadığını. Biz iş arkadaşıyız sadece...

@Ahmet Dalgıçoğlu
Ahmet abi valla hi çıktı. 46 sayfalık bir anlatım. Hemde 6(altı) dilde. (English, Francais, Deutsch, Nederlands, Spanish, Polish)

Perşembe turunda olacağım. Daha önce gidelim mi gitmeyelim mi diye bir konuşma olmuştu. Hatırlatmak istedim.

Selamlar ankaralı arkadaşlar :

Ankara' da Mavi Canondale Çalınmıştır...
Selam bu akşam Ankara Dikmen caddesinde Mavi Cannondale marka bisikletim çalınmıştır. Polise haber verilmiştir.

Fotoğrafını ekliyorum ancak maşa aynakol ve lastikler fotoğraftakinden değişik, kadrodaki maxxis ve no fear çıkartmaları da yok.

Maşa: Epicon Siyah
Vites fren koları: XT Dual sistem
Arka makina : XTR m971
Gidon boyunu : Guizzo
Jantları : Rigida DP 25
Ön göbek : LX
Arka göbek : STX RC
Ayna kolu : Coda
Lastikler : Corratec Gripmaster

Fren bacakları : XT paralel linkli gri model olanlardan ayrıca üzerlerinde At nalı biçimli booster lar takılı, oldukça kaba duruyor oradan bile tanıyabilirsiniz .

Bisikleti gören arkadaşların insanlık namına aşağıdaki telefonuma ve polise zaman kaybetmeden haber vermelerini rica ediyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.

Metin Ciğeroğlu
Tel : 0532 726 88 61

@kenan

Bu akşam perşembe turu var.. 100 kişi falan geziyor olacagız .. eger denk gelirsek telefondan önce bizzat kendim girişirim .. inş bulunur.. geçmis olsun :(

• Beğen
Tepkiler: kenan
Geri