Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Efenim ilk mesaj düzenlenmiştir. İlk mesajdan face'de ki topluluğumuza katıla bilirsiniz. Bu arada iki yorumcuk da oraya yapalım lütfen. Sitemiz de sürekli güncellenmekte.

Saygılar, sevgiler...

Velespitim yarın hazır inş. Bunların bir de motorlusu çıkmış siz duydunuz mu? Ben gördüm çok hoşuma gitti :) Seneye de inş. ondan alacam. :)

@Görkem Kılınç

Şimdiden hayırlı olsun .. Güle Güle kullan .. Yarın buluşalım bi

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@Ahmet Bolgi
ahmet yaşamkentte oturuyorsun diye yazıyor bana yakınsın bir ara pedallayalım ;)

Ben de dün yukarıdan dünyaya bakıyordum. En güzel (yeşil) köyler yaylabağ ve yurtbeyi'i gibi duruyor.

@çağda ş

Merhaba alıntı yaparak yazarsak daha anlaşılır olabilir...
Bu arada imza stilimiz artık o değildir. Lütfen kaldırınız...

@barış topcu

Özel mesajdan iletilirse daha iyi olur. Grup konuları dağılmasın.

hayırlı olsun görkem en kısa zamanda görüşürüz inşallah ben de bisiklet edinebilirsem tekrardan:Dformadan ben de istiyorum unutmazsın umarım.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Bi de günün bombasını unuttum...

Gölbaşının oralarda ki villaların yanından geçerken 2 tane genç yaşta bisikletli gördük.ilk başta sohbet falan ettik sonra siz nerde kalıyorsunuz deyince çocuğun verdiği cevap ile dumur olduk :D:Skull-175
Çocuklar kürt ahmet in evinde çalışıyolarmış :D
Ben sordum tabi hemen ''kime el atsak kürt ahmetin yeğeni çıkıyor,kaç tane yeğeni var söyle bakayım'' dedim...Çocuk güldü garibim 300 500 dedi :D :eek:
Aile içlerine kadar girdik epey bi sohbet ettik....Kaç tane karısı var,kaç çocuğu var,evde kimler yaşar,ne iş yaparlar,3 beyaz işini yaparlarmı diye sorduk :D Sonra onlar evine biz yolumuza devam ettik

@Şafak Atilla Akpınar

Kurt Ahmet kim abi ya :D

Tekrar rica ediyorum :)
Bana Omer abinin fotolarini link veri yaa :)
Gorkem Canakkale gezisi diger gunler ne oldu :(

Olmadı muratcım şimdi :D
Ankaraya namını salmış olan bir abimiz,şu an hapiste imiş verilen bilgi doğrultusunda 12. ayda çıkacakmış...

karanlık işlerle geçmiş dönemlerde turnayı gözünden vuran bi aĞa :D

@Şafak Atilla Akpınar

Karanlik islerle turnayi gozunden vurmak nedir abi :) hayir Turkceyi de katbettim :rolleyes:

@murty

Az emek çok yemek desem :D

3Bin inci mesajımız hayırlı olsun. Bisikletimi temin ettim. Çok şık çok güzel oldu. Allah hepinizin başına daha iyilerini versin. Saygılarımla...

Geri