Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@Görkem Kılınç

Fotograf yokmu:)

@Mert Kabtan

Henüz yok. :rolleyes:

@Şafak Atilla Akpınar

Tamam abi. Çarşamba Antalya'ya gitmezsem Perşembe akşamı görüşürüz.

Herkese slm:) eski bir konuda deltada 30 liraya satılan 3m gözlükleri 17 tl'ye aldıklarını gördüm. Nereden aldıklarını bilmiyorlardı. Ben de internetten araştırma yaptım ve firmaları buldum. Eposta attım, telefonla aradılar bilgilendirdiler. Burada da yazdım. İki firma var bu hafta içi ya da hafta sonu tur niyetine ostime gidip gözlüklere bakabiliriz, beğenirsek de alırız. Gözlüğü olmayanlara, kış geliyor, soğuk kötü.

Beni tek göndermeyin.:)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
@çağda ş

Xloop gözlükler 12 tanesi ebayda 35 dolar .. kargo dahil .. internette banka hesabı olan birine parayı verip havale yaptırabilirsek 20 günde bize ulaşır .. daha önce getirdik

en yakın organizasyon ne zaman olacak beyler bir fikri olan var mı?işleri biraz daha hızlandırayım mı diye soruyorum.iyi geceler

@doktorbean

Bayramdan önce olacağını pek sanmıyorum ben. Belki bir bayramlaşma olabilir ya da Çubuk turşu festivaline gidebiliriz bayramdan hemen sonra.

• Beğen
Tepkiler: doktorbean
Arkadaşlar merhaba. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir.

Sitemiz sürekli güncellenmektedir. Caner arkadaşımız ile düzene koyduk. Fena da olmadı. Yorumlarınızı orada ki konulara da bekliyorum.

Saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: murty
Su fotolar icin bana link veren ilk arkadasima bir cift detanator lastik hediye etcem :D ya insaf bi link yazcaksniz sevabe girceksiniz yaaa

Geri