Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Caner Öğülmüş

caner varsın listede özür diliyorum soy ismini yanlış yazdığım için...

Teşekkür ederim yarın bekliyoruz...

Ama listede adı olmayıp gelecek çok kişiyi umuyorum bir perşembe akşamı turu gibi...Bi bakarsınız 60 kişi oluruz nasıl olur...

Scudo
@doktorbean

abi hoşgeldin tekrardan aramıza ama sen bisikleti satmıştın galiba ne yaptın alıyor musun yeni bisiklet

anka grubu yeniden aranıza katılmak istiyorum çok zaman geçti ama yaptığımız ayaş turu hala aklımda.tabi siz onun üzerine bir sürü tur yapmışsınızdır.kimseden ses seda çıkmıyor bu ara birşeyler var mı planda?umarım en yakın zamanda görüşebiliriz

deniz abi ramazandan dolayı pek hareketlilik yok ankada ramazandan sonra görkem güzel turlar düzenleyecektir.

Ben dahil herkes uykuda. Ama dün Heng in düzenlediği iftara katıldım. Gayet samimi bir ortamda iftarımızı ettik ve güzel insanlarla tanıştım. Yemek gerçekten güzeldi ama pahalıydı, ama porsiyonlarda cimri davranmamışlardı, sohbet ise daha güzeldi ve bedavaydı :). Ortalamaya vurursam gittiğime değdi diyebilirim... :D.

Arkadaşlar bir araya gelmek için bahane yaratalım yahu, bu ne uyuşukluk... Hiç olmazsa şuraya iki mesaj da mı yazamıyoruz? Lütfen yani. Ramazan ayında toplasan 15 mesaj var neredeyse günlük bir etmeyecek.

@Hacı Murat ŞAHİN

Ben de gelmek istemiştim ama fırsat olmadı malesef. Ramazan bitmeden bir iftar organizasyonu düzenleyebiliriz. Çok uzak kaldık birbirimizden

Arkadaslar Corratec x-vert s03 kadromu satılıga cıkardım .. ilgilenen varsa mesaj atabilir

burada kimse yok mu ya bi cevap yazacak?gitmeden bişey mi yaptım diye düşünüyorum ama....

@doktorbean

abi hoşgeldin .. anka biraz durgun bu aralar .. yoksa bi problem yok ;)

@Hacı Murat ŞAHİN

Arkadaşlar merhaba.

Şu aralar fırtına öncesi sesizliği yaşıyoruz diyip bayramdan sonraya kendimizi hazır edelim. Bisikletin sadece yazın kömürlükden çıkarılıp, tozunu aldıkdan sonra iki tur atalım gözüyle bakmayalım. Bunu şimdi den söyleyeyim. Zaman zaman çamura bulanıp yağmur altında da kalacağız, kimi zaman da karın üstünde sürmenin zevkini çıkaracağız. Akşam buluşmaları vs. ile kışında her zaman ki tempomuz ile turlarımız olacak. Tabi Ankara'da olacak yarışlara da katılacağız, izlemeye gideceğiz eğleneceğiz. Bu kadar işi kışın yapacağımız için bayram sonuna kadar yatın... :cool: :p :crazy292:

Bu arada bisikletlerinizi kış modunu devreye geçirin. Bilmeyenler için söylüyorum kadro altında ki tuşa basmanız yeterli olacaktır. :D :eek:

Saygılarımla...
www.ankabisiklet.com

Geri