Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Ben olsam kesin katilirdim hem Iso hazirlamis bulunmaz firsat :)
Malesef mekan ve zaman kaynakli tum dolayli-dolysiz tumleclerden feragat etmis bulunmaktayim :)

@Şafak Atilla Akpınar

Ben gelmeyi düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: heng
Acıktığımdan herhalde içinde yemek olan davetleri geri çeviremem :D. İnşallah bir aksilik olmazsa ve gruptan birkaç kişi çıkarsa ben gelirim. Teşekkürler görev adamı... Davetini bir de burada yinelemen büyük incelik.

Arkadaşlar k.bakmayın ben gelemiyeceğim. Şu aralar maddi yönden sıkıntıdayım. Herkeze iyi iftarlar, iyi eğlenceler... Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: heng ve fecredall
O tarihte başka bir planımız olduğundan gelemeyeceğim. Giden arkadaşlara iyi eylenceler

ilk kez anka organizasyonuna katılmak isterdim ama maddi yönden beni de kurtarmıyor bu aralar :D

@barış topcu

Anka bisiklet organizasyonu değildir. Görev adamı İsmail abinin yaptığı bir buluşma organizasyonudur.. Saygılar...

@Görkem Kılınç

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ;) peki anka bisiklet perşembe akşamları buluşmaya ara mı verdi?

• Beğen
Tepkiler: heng
Turlar devam ediyor yalnız Ramazan nedeniyle devamlılık saglanamadı,ama ramazandan sonra eminim devam edecektir...

Gorkem bu Giant Turkiye grubunda senin xtc yi goremedik :)
Deniz abi Omer abiden gelen resimler bir link rapid falan yapabilirmisiniz?

@murty

Murat'ım, bu arada en son buluştuğumuz Perşembe akşamı fotoğrafları benim sizinle olan ilk fotoğraflarımdı bir türlü alamadım onları nasıl alırım kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: murty
@Uğur Güngör

abi size ben email atayim en son fotolar sizin di onlari rapide koymadim

• Beğen
Tepkiler: Uğur Güngör
@Mert Kabtan

ekledim listeye arkadaşlar...

hacı murat şahin ve caner öğütülmüş sizleri de ...

teşekkürler arkadaşlar...

Geri