Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@ASTRO

Senelerdir ODTÜ'deyim benim öyle bir yoldan haberim yoktu gerçi resimlerde yol olduğuda pek belli olmuyor :D yol çok uzuyor gibi görünüyor ve karanlıkta çizdiğin yer hala arazi ise sıkıntı çıkabilir gibi.

Abi hangi yoldan gideceğinizi burda bir kaç arkadaşa sordum eğer aynı yerden bahsediyorlarsa köpek grupları sıkıntı yaratabilir dediler hele birde karanlıkta toprak yol zor olacak gibi kendinize çok dikkat edin. Ben duruma göre çıkabilirsem bisikleti arabaya takıp gelebilirim heralde çarşıda olursunuz.

@Uğur Güngör

Abi saçmalama ben nasıl bulca o yolu:) bensana guvenıyorum

ankara fen lisesinin oradan gireceğiz

ben 3 defa gittim hiç köpek görmedim, hava kaçta kararıyor

@Hacı Murat ŞAHİN

Abi kızarkadaş baktı gerek yok dedi ,bu gezi işi noldu şimdi :)
Uğur abi !!!!! cevap ver :)

Tilki Murty: Gecmis olsun.... Is kazasi mi :D
Bu aksam icin düzenlenen ODTÜ macerasi ne kadar kulaga hos gelsede, ne kadar bol adrenalin vaadetse de ben katilamiyorum (cok fazla nedemim var).
ANKA : Yarin hele bir eksik olsun!! Mac felan dinlemem... Bisikletci adam Futbolla ilgilenmez, bisikletiyle ilgilenir :D ... Cok eglencez, yoksa aglarsiniz katilmadiginiz icin, karismam bak!
Son olarak : Ben 1 ay boyunca Forumsuz (internet yok acil vinn almam lazim), ANKA `siz ve de bisikletsiz ne yapcam bilemiyorum....:( hüsran dolu kalbim.....

@gokdaltercume

İş kazasına üzülmedim Odtü ye gitcektim ona üzüldüm
1. yolu bilmiyorum
2. kart yok
3.yarın son kez sizlerle birlikteyim haftaya gidiyorum ben

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Sen mazeretlisin Görkem, maca bak...
Tilki :D) : Yarin senin de vedan olacak....:(
Sen de gitme ODTÜ ye (zaten evdesin) ve kendine en kisa sürede bir Navigasyon cihazi edin! Yasadigi sehrin yollarini bilmemek yakismaz bir bisikletciye... (Cin`de zaten ucuzdur bunlar, gecen magzada denedim, cok güzel cihazlar var...!

akşam kimse gelmeyince 19:45'e kadar bekledim sonra eve döndüm

@gokdaltercume

Hocam bence Murat abi gitmeden de Antares'in lokantaların olduğu yerde toplanıp bi iftarmı açsak sonkez... ??:lick3:

@murty

Murat'ım kusura bakma koşturup duruyorum iş çıkışından beri ramazan paketleri vardı eşe dosta onları dağıttım sen gidememişsin galiba eğer fırsat olsaydı ben bisikletleri arabanın arkaya takıp birlikte gidelim dicektim neyse kısmet değilmiş artık yarın görüşürüz herkezle yarın mutlaka geliyorum 20:00 güvenparktı sanırım.

• Beğen
Tepkiler: murty
Abilerim ablalarim, muhterem kardeslerim!
Yarin ANKA bisiklet cycling popülasyonunun saat 20.00 da Güvenpark`da gerceklesecek olan haftalik olagan toplantisini hatirlatmak mahiyetinde duyurmak istiyorum.
Saat : 20.00
Yer : Güvenpark / Kizilay
Tolerans opsiyonu : 15 dk. max. (gecikmeyelim!)
Katilim : Zorunlu!!
Program : Altinpark Türk Sanat musikisi dinletisine (TRT) istirak
Estergon Kalesinde Cüneyt Arkin dövüs sanatinin tatbik edilmesi, ardindan cay esliginde sohpet ve Konya gezisi hakkinda degerlendirme :D
Gec saatte Bahceli de Ciköfte ve kapanis, eve dönüs... :D
Gruba daha gec bir saatte katilacaklar lütfen cebini duyan bir ANKA üyesini arasin :D
Üye karti ve kaski olmayan alinmayacaktir :D
Sevgiler

Geri